Dodaj do ulubionych

Było ekstra

21.09.06, 17:57
Wczoraj jak dużo osób wie były urodzinki mojego synka. Były bardzo szczęśliwe
dla niego i dla nas.Mały miał super torta i super prezent,który sama mu
kupiłam,bo zarobiłam sprzątając mieszkanie.Dostał wymarzone auto zdalnie
sterowane.Były łzy radości,dużo śmiechu.Wszystko było cudownie.
Obserwuj wątek
    • oljot Re: Było ekstra 21.09.06, 18:37
      To wspaniale!Dzieci to przeciez nasze skarby kochane...
      • laurka2005 Re: Było ekstra 21.09.06, 18:56
        *~*~*~*~~ No tu super, buziaczki dla synka *~*~*~*
        • operka76 a o co teraz poprosisz? 22.09.06, 09:14
          zbliża się kalendarzowa jesień,dzień chłopaka,dzień nauczyciela,zmiana czasu na
          zimowy itd.
          Przypominaj o sobie żeby nam serduszka nie osłabły w pomaganiu.Nic tak nie
          wzrusza jak błagam i proszę no i pochwalenie się,że KUPIŁAŚ tort a nie upiekłaś.
          Brawo.Teraz poproś o cokolwiek bo nie masz pieniążków bo wydałaś na tort dla
          synka aby był uśmiechnięty....
    • driada2 Re: Było ekstra 22.09.06, 09:12
      Mały miał super torta i super prezent,który sama mu
      > kupiłam,bo zarobiłam sprzątając mieszkanie.

Widzisz, chcieć to mócsmileZagospodarowalas swoj czas produktywniej, niz siedzac
      na necie i zarobilas na prezentsmile)i wygrałaś!
      • katse Re: Było ekstra 22.09.06, 09:19
        lizka nie pisala ze tort kupila

fajnie, ze sobie radzisz
        bo o to chodzi przeciez!
        • lizka76 Operka 22.09.06, 09:29
          Torta sama upiekłam.Widzę,że ci co będą chcieli dogryżć to i tak znajdą powód.
          • operka76 uuuuu biedactwo 22.09.06, 10:12
            poszła szukać przyjaciół od paczek na forum emama.
            Myślisz,że jak popłaczesz to przyjdą nowe podarunki.Ty masz głowę na karku
            no,no.
            A ja głupia studia kończyłam,uczyłam się języków a teraz pracuję zamiast od
            razu instalować internet i prosić.
            • lizka76 Operka76 22.09.06, 10:15
              Przeginasz.Skąd wiesz,że będziesz miała pracę cały czas i kiedyś noga Ci się
              nie powinie?
              • daria_nowak lizuś specjalistko od przegjęć 22.09.06, 10:49
                Ona przegina? Hahaha. Może należy zalozyc oddzielne forum z linkami do Twoich
                kłamstw, tfu, wpisów znaczy... Wtedy juz nikt nie dałby się zrobić w konia...
                • lizka76 Daria 22.09.06, 10:51
                  Dlaczego oskarżasz mnie o kłąmstwo?Masz jakieś dowody na to?
                  • daria_nowak Re: Daria 22.09.06, 10:54
                    Całą kopę i juz kiedys o tym czytałas i szybciutko zamilkłas... ciekawe czemu?
                    Brak argumentów? Nie udawaj głupiej, chyba, ze sama nie wiesz co pisałas i
                    czytałas w ciągu kilku ostatnich miesięcy. Kiedyś była dyskusja n/t na forum
                    oddam/przyjmę.
                    • lizka76 Re: Daria 22.09.06, 10:55
                      Tak była dyskusja ale wiele tych zarzutów nie było prawdą.
                      • daria_nowak Re: Daria 22.09.06, 11:15
                        Mhm, ciekawe czemu dopiero teraz to piszesz? Czyżby dlatego, ze można sobie na
                        to pozwolić bez odnoszenia się do konkretnych pytań? Gratuluję pomysłowości.
                        Mojca cierpliwość się jednak wyczerpała. Jesteś żenująca. i o ile lubię pomagać
                        ludziom i zawsze staram się, zeby nie czuli się tym "urażeni", ani gorsi, ty
                        odrazu stawiasz się na pozycji żebraczki. Naucz się, ze honor się ceni. W du...
                        nas pocałujesz, zeby coś dostać? Czy wymyślisz kolejna chorobę? Swoją? Matki?
                        Dziecka? Proponuję najpierw suię podszkolić w konkretnych jednostkach
                        chorobowych bo znów nas tylko rozbawisz. nie tędy droga...
                        • mircea Daria-nowak 23.09.06, 18:30
                          Naucz się mówić za siebie, co?

Ja nie zaliczam się do owych "NAS", o których piszesz, i nie zamierzam się do
                          nich zaliczać.

I nawet, mimo moich ambiwalentnych uczuć w stosunku do Lizki, wolę nie być
                          zaliczana do twoich szeregów. Więc na drugi raz pisz w swoim imieniu, ok?
                          Generalizowanie -zwłaszcza w takiej sytuacji - jest wkurzające.
                          • daria_nowak mircea 24.09.06, 15:26
                            Nigdy nie pozwoliłabym sobie zaliczyć Ciebie do swoich szeregów. Powody zresztą
                            są oczywiste. Za wysoko cenię swoich znajomych. Niezależnie od Twojej prywatnej
                            niechęci do mnie, czepianie się do tego posta, o którym piszesz jest śmieszne.
                            Ani do Ciebie, ani o Tobie, a dziwi mnie wręcz, ze poczułaś się zaliczona do
                            owych "nas". Nie byłaś wliczana. Nie musisz się martwić, ani denerwować. Jeśli
                            życzysz sobie pyskówki - jak wiesz dysponuję mailem, nie zanizajmy poziomu i
                            tak już głupiej rozmowy na forum.
    • ajlii od moderatora 24.09.06, 15:44
      Szanowne panie - proszę zakończyć wymianię "uprzejmości". A także zapoznać się za zasadami netetykiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka