Gość: tygrys IP: *.* 20.11.02, 23:43 Oddam sporo czasopism: "Mamo to ja ", "Dziecko", "Twoje dziecko", "Twój styl". W niektórych brakuje pojedynczych stron. Jestem z Warszawy.Kasia B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jestemsuper Re: gazety IP: *.* 21.11.02, 19:25 Z jakich lat i jakie numery tych czasopism ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata75 Re: gazety IP: *.* 25.11.02, 09:22 Cześć Kasiu jestem z Warszawy i bardzo chętnie zaopiekuję gazetkami .Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: gazety IP: *.* 02.12.02, 13:05 W związku z tym, że "zainteresowana" chyba się rozmyśliła, ogłoszenie aktualne Gazety można odebrać właściwie codziennie wieczorem, chętnym dam numer telefonu i jakos się umówimy.Pozbędę się pisemek jak najszybciej Kasia B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: gazety IP: *.* 05.12.02, 09:29 Poszukuję jeszcze chętnej na "Twój styl" Kiedyś któraś z pisała do mnie na priva w tej sprawie, ale niestety wykasowałam wiadomość Stos numerów "Twojego stylu" czeka na oddanie w chętne ręce PozdrawiamKasia B. Odpowiedz Link Zgłoś