Dodaj do ulubionych

tabletki Cilest

IP: *.* 09.03.03, 07:47
Z chęcią przyjmę lub odkupię taniej niż z apteki tabletki antykoncepcyjne Cilest. Z góry dziękuję i pozdrawiam Ilona- mama Kubka
Obserwuj wątek
    • Gość: iton Re: tabletki Cilest IP: *.* 10.03.03, 22:49
      Witam drogie emamy!Nie wiem o co juz chodzi w tym wszystkim a moze sie czepiam bo jestem w ciazy,ale osoby ktore oferuja swa pomoc i jestem dogadana w szczegolach nagle znikaja jak banki mydlane.Ostatnio dziewczyna zaproponowala pomoc ok.wszystko dogadane ale jak sie okazalo ze nie moge przyjechac i zobaczyc ubran ciazowych itp. to wylaczyla gg i tyle ja widzialam bo to za duze koszta(6zl)wiec mi ich nie wysle.To samo z ciuszkami dla mojego 2 dziecka ktore za kilkanascie tyg, przyjdzie na swiat.Tez domowione szczegoly adres itp. i tez czr prysl!Nawet na moj ostatni post (potrzebowalam czegos do ubrania dla 2 letniego synka.odpisaly dziewczyny z checia pomocy i co nikt mi nie odpisal na wiele razy wyslana poczte...Nie stac mnie na kuienie czego kolwiek nawet pary rajtuz bo te 10zl to czasem mamy na 2-3 dni na przezycie.Nie otrzymujemy z mezem (pracujemy razem) wyplaty 14 miesiac (prosze nie radzcie mi co sie robi w takich sytuacjach - w naszej nie da sie nic zrobic-trzeba czekac).Powiedzcie dlaczego tak sie dzieje???Jest mi przykro z tego powoddu.Wiem ze skrzynke mam dobra bo moj maz sam ja serwisuje.Co trzeba zrobic zeby ktos kto bezinteresownie oferuje swoja pomoc dotrzymywal slowa?Przy okazji oficjalne podziekowania dla emamy ktora slowa dotrzymala i kacperek dostal fajowy drewniany pociag!Jesli macie jakies uwagi i spostrzezenia to prosze na email:joanna.gorska@kama.plSerdecznie pozdrawiam zawiedziona mama Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka