sowa_hu_hu 11.06.03, 14:38 jeśli któras mama moze oddac wanienke na najzwyklejszym stelarzu bądź tez tanio sprzedać......? bardzo byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: potrzebna wanienka na stelarzu!!! 17.06.03, 22:24 jeżeli jesteś ze śląska to mam na zbyciu,mieszkam w ŻORACH mogę sprzedać. nr gg 5559984 beata985@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: potrzebna wanienka na stelarzu!!! 22.06.03, 12:13 Jestem z Warszawy. Mam duza (1m dlugosci) wanienke na stelazu. Moge tanio sprzedac. Prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: potrzebna wanienka na stelarzu!!! 22.06.03, 15:06 Aniu a ile chciałabyć za tą wanienke??? ja jestem spod krakowa... ciekawa jetsem ile wyszłaby przesyłka...? to nie dla mnie tylko dla kolezanki która jest w potrzebie... mam rozumieć że jest to wanienka na takim stelarzu jak suszarka na pranie - czy tak? pozdrawiam serdecznie!!! dzięki za odp. na temat kupki Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: potrzebna wanienka na stelarzu!!! 22.06.03, 19:43 Sowa! Z kilku żródeł wiem że te wanienki sa do niczego. Dwie moje koleżanki miały takie wanienki i obie miały wywrotki podczas kąpieli dziecka. Podobno te stelarze nie są zbyt stabilne. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaurban Re: potrzebna wanienka na stelarzu!!! 22.06.03, 20:50 umasumak napisała: > Sowa! Z kilku żródeł wiem że te wanienki sa do niczego. Dwie moje koleżanki > miały takie wanienki i obie miały wywrotki podczas kąpieli dziecka. Podobno te > stelarze nie są zbyt stabilne. Nie zgodzę się z wypowiedzią Umasumak. My kąpaliśmy tak (tzn. w wanience na stelażu) naszą małą coś ok. 7 m-cy i nie zaliczyliśmy ani jednej wywrotki. Uciążliwe było tylko napełnianie i wylewanie wody z wanienki. Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: potrzebna wanienka na stelarzu!!! 23.06.03, 07:36 Sowa, wanienka naprawde jest stabilna. Kapalismy tak nasza mala przez 8 miesiecy i wywrotki nie bylo zadnej. Takie same wanienki na stelazach uzywano tez w szpitalu, w ktorym rodzilam i to wlasnie przekonalo nawet moja mame o ich stabilnosci. Tak, stelaz jest taki najzwyklejszy, jak pod pranie. Za wanienke ze stelazem chcialabym jakies 40zl (w sklepie placilam 100). Nie za duzo? Ale postaram sie dowiedziec, czy moge ja bezplatnie przeslac samolotem i wtedy moglybyscie ja odebrac z lotniska w Balicach pod Krakowem. Pozdrawiam i czekam na info, czy Wam odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: potrzebna wanienka na stelarzu!!! 23.06.03, 10:35 Aniu kochana własnie dzwonilam do justyny-mówi ze bedzie kupowac wanienke za 25zł i to na raty - ze nie miałaby jak przywieźć z balic(nie ma samochodu) bardzo Cie przepraszam za kłopot pozdrawiam patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: potrzebna wanienka na stelarzu!!! 23.06.03, 11:17 W porzadku Patrycja, nie ma problemu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś