net79 16.01.08, 20:55 Kobiety kochane, poniżej podaję link do strony jaką zrobiłam córci, mała potrzebuje intensywnej rehabilitacji, w podstronie "info" macie namiary i sprecyzowane potrzeby Jeżeli macie jakieś możliwości w tej kwestii, będziemy bardzo wdzięczni za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatar-m Re: Prośba o pomoc 16.01.08, 21:51 mam nadzieję,że z twoją córeczką będzie wszystko wporządku, nie stac mnie na pomoc finansową,mogę tylko pomóc tak,że po części wiem co czujesz, ja tez miałam wszystko poukładane idealnie jak byłam w 1 ciązy. wszystko było gotowe od miesiąca i bańka prysła , gdy okazało się,że synek urodził się z wytrzewieniem jelit. operacja, pobyt w szpitalu, myśmy modlili się o kupkę.... teraz ma 2 latka i po jeszce paru zabiegach jest mądrym ,wspaniałym, czasami niegrzecznym chłopczykiem. musisz wierzyć, że tak bedzie z twoją córeczką. pozdrawiam gorąco ciebie i całą rodzinkę, a małą adę ucałuj od oskarka, on tez trzyma kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Prośba o pomoc 16.01.08, 22:20 Dziękuję kochana, wyobrażam sobie ile czasu musiałaś spędzić w szpitalach, mam nadzieję, że jesteście pod opieką dobrych specjalistów Podczas pobytu szpitalnego poznałam wspaniałe maluszki z podobnym problemem jak twój synek Trzymam za was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Prośba o pomoc 17.01.08, 07:07 Karinko ja też trzymam kciuki za Twoją córeczkę. Ponieważ mam córeczkę z problemami neurologicznymi i nefrologicznymi, na swojej drodze spotkałam mnóstwo dzieci z rozszczepem, wielu nie dawano żadnych szans, a one dzielnie walczyły, żyją, rozwijają się świetnie, często wbrew wszystkim i wszystkiemu normalnie się poruszają. Koniecznie załatwcie konto w Fundacji, macie orzeczenie o niepełnosprawności? Czy tam gdzie mieszkasz są Ośrodki Wczesnej Interwencji? Widzę, ze na Niezwykłej Kraince już jesteś, faktycznie kopalnia wiedzy i ogromne wsparcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Prośba o pomoc 17.01.08, 14:06 Orzeczenie już mamy, i połowę dokumentów już zeskanowaliśmy, powolutku działamy w spawie fundacji, bo opieka medyczna, opieką, ale teraz najważniejsza jest rehabilitacja, żeby maxymalnie usprawnić dziecko i nie stracić tego co już wypracowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Prośba o pomoc 17.01.08, 18:10 Witam Też mogę służyć pomocą jedynie z teorii. Wiekszość spraw związanych z orzecznictwem o niepełnosprawności, odwołaniami, dopfinansowaniami z NFZ, CPR [PFRON], odwołania, dofinansowania, MOPS itd... Urzędnicy niechętnie podpowiadają, ale ja do nidosłyszącej córy mam akurat świetne panie, które mogę zadręczać setką pytań. Jakby co to pisz na priv. A jeśli będę miała jakiekolwiek możliwości zrobienia czegoś więcej, to - oczywićsie - zrobię. I wierz, że będzie dobrze. To na prawdę ważne i na prawdę będzie Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Prośba o pomoc 17.01.08, 19:58 Wierzę, pisać w razie co będę. Dziś mam np. dobrą wiadomość, bo bioderko udało się naprawić, choć u maluchów z rozszczepem może nawracać, ale ona jakoś szybko se poradziła, aż pan dr. był zdziwiony Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Prośba o pomoc 17.01.08, 20:10 Dzielna i silna z niej Dziewczynka oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Net walcz o 1% podatku 21.01.08, 09:37 Myślę, że warto. Ja chętnie wpłacę, w chwili obecnej nie mam na stanie, ale z przyjemnością uszczknę co nieco us. Sporo osób rozlicza się na ostatnią godzinę, więc myślę, że warto. Życzę Małej i Tobie i Całej Twojej Rodzinie wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Net walcz o 1% podatku 21.01.08, 16:33 Dzięki kochana,wiem, że szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Prośba o pomoc 23.01.08, 15:03 Silna, znaczy, i ma wolę walki No i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Prośba o pomoc 23.01.08, 17:26 najdzielniejsza na świecie,czekamy na kolejne wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Mamy już konto w Fundacji 27.03.08, 22:22 Informacja w przyszpilonym wątku jednoprocentowym Odpowiedz Link Zgłoś