18buzka 17.02.06, 13:36 hej so sadzicie o lej lekarce. zapisalam mojego dzidziusa do niej do przychodni? buzka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znaniec1 Re: dr korzecka z Dabrowy 17.02.06, 18:33 tez jestesmy do niej zapisani byłam raz i wydawała mi sie ok. polecili mi ja moi znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia8 Re: dr korzecka z Dabrowy 20.02.06, 13:07 A my chodziliśmy do dr Reszczyńskiej, policiła nam ją położna ze szpitala. Moich sąsiadek dzieci też do niej chodziły. Ja byłam bardzo zadowolona. Piszę byłam, bo teraz się przeprowadziłam do Gdańska) Odpowiedz Link Zgłoś
sz_kasia Re: dr korzecka z Dabrowy 13.03.06, 18:25 dr Korzecka ponoć ok.Ja nie polecam dr Sobierajskiej.Zero podejscia, nieustępliwa, ciężko u niej ze skierowaniami np na pobranie krwi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mawi24 Re: dr korzecka z Dabrowy 03.05.06, 21:43 Ja przepisałam kilka miesiecy temu dziecko od dr Korzeckiej do Sobierajskiej. Korzecka ciągle przepisywała leki homeopatyczne,które nic nie dawały.Chodziłam do niej z wiecznie kaszlacym dzieckiem,a ona twierdziła,ze jeszcze ma prawo trochę pokaszleć. Nie zgadzam się,że Sobierajska nie ma podejscia,moje dziecko gdy ją widzi krzyczy z daleka:moja ulubiona pani doktor. Skierowania dostałam na wszystko co chciałam,łącznie z wymazami i rtg.Wizyta u niej trwa długo,nie pogania,odpowie na kazde pytanie. No i nie przepisuje non stop antybiotyków. Odpowiedz Link Zgłoś