Dodaj do ulubionych

KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :)

17.03.06, 13:16
Hej !! Szukam spacerówki najlepiej żeby miała z tyłu pojedyńcze kółka z
przodu podwójne !! żeby posiadała pasy bezpieczeństwa , rozkładane siedzenie
do pozycji leżacej Njalepiej nieduża i lekka No i najważniejsze niedroga !!
Bardzo proszę o zdjęcia i cenę na e-mail aga.herbszt@wp.pl dziękuję bardzo
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • natkare Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 20.03.06, 11:16
      Mam spacerówkę :Beby Dreams, niestety obecnie wstawiłam ją do komisu.
      Jak nadal jesteś zainteresowana to możesz ją obejrzeć w JĘDRKU(KOMIS Z
      ARTYKUAMI DZIECIĘCYMI).
      Gdynia
      ul. Kikińskiego 14(między Świętojańską a Władysława)
      Wózek ma 8 kg,jest granatowo -błękitny, ma folię przeciwdeszczową,skrętne kółka
      z przodu(podwójne),i dwie półeczki na napoje -dla mamy i dziecka.
      Cena w komisie:144 zł.
      • natkare Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 20.03.06, 11:27
        Kilińskiego 14
        • agaszymcio17 Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 20.03.06, 18:42
          dzięki za informacje smile mieszkam niedaleko więc zobaczę jestem wdzięczna super
          • agaszymcio17 Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 22.03.06, 07:46
            dziękuję wszystkim ale już kupiłam spacrówkę pozdrawiam :smile
            • tabaluga0 a ja dalej szukam 29.03.06, 18:30
              najlepiej z przekladana raczką
              • ka_wier Re: a ja dalej szukam 30.03.06, 15:33

a ile ma twoje dziecko/ bo ja chcę własnie sprzedać wózek po moim dziecku,
                które ma 20 miesiecy, kupiłam zwykłą parasolkę.
                a do sprzedania mam deltim voyager- w kolorach zielonych. odnosnie szczegółów-
                podam je wszystkie, jeśli jesteś zainteresowana.

pozdrawiam, karolina
                • lidiusz1 Re: a ja dalej szukam 30.03.06, 23:03
                  a ja chętnie odkupilabym spacerówke składaną w parasolkę, z rozkladanym
                  oparciem i na pewno nie z miniaturowymi kółeczkami.
                  • ka_wier deltim voyager 31.03.06, 10:59

deltim voyager niestety nie składa sie jak parasolka, składa się na płasko.
                    ma duze pompowane kółka. ma mnóstwo dodatków.
                    wklejam linka z allegro, żeby pokazać jak wygląda. to nie moja oferta, ale
                    dotyczy takiego samego wózka,także opis tamtego jak najbardziej podtrzymuję,
                    nawet kolor tamtego wózka jest identyczny.
                    wozek jest w dobrym stanie, po 1 dziecku. bedzie super dla dziecka, od 0-do
                    mniej wiecej 20 miesiecy, bo potem widzę po własnym doświadczeniu,kupuje sie
                    parasolkę. cena do uzgodnienia.

www.allegro.pl/item95274105_wozek_gleboko_spacerowy_deltim_voyager.html
                • tabaluga0 Re: a ja dalej szukam 31.03.06, 00:19
                  jutro ide ogladac jeden wozek , jak mi sie nie spodoba to napisze do ciebie
    • agula82 Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 31.03.06, 11:35
      mamy wielofunkcuyjne polak orion.uzywalismy go przemiennie z bebecarem,wiec nie
      jest zniszczony.,a przekladana raczke.cena 250zl,ewentualnie mozesz sie
      potargowac.uzywany tylko przez naszego wiktora,pelen komplet wszystkich
      dodatkow(dolia,ochraniacz na nogi,jakies tacki,torba).moge przeslac zdjecia.daj
      znac jesli jestes zainteresowana.mozna zobaczyc go na zywo.mieszkamy na zaspie./aga
    • natkare Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 31.03.06, 12:19
      Mój wózek się sprzedał.
      • lidiusz1 Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 31.03.06, 16:25
        Nasz musi się składać w parasolkę. Inny nie wchodzi w grę, chodzi o bagażnik sad
        • ka_wier Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 31.03.06, 19:40

parasolka zajmuje mało miejsca- nasz deltim trochę więcej, chociaż łącznie z
          bagażami mieścił się w bagażniku fiata uno.
          • lidiusz1 Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 31.03.06, 22:29
            mam już spacerówkę pp atlantico i jest super, ale często wyjeżdżamy i taka
            fajna parasoleczka bardzo nam by się przydała. Może coś na allegro się
            znajdzie smile
            • natkare Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 01.04.06, 14:02
              Dziewczynki jeżeli mogę coś doradzić to proponuję parasolkę Baby Dreams , teraz
              ma jeszcze fajniejsze kolorki- jest niedroga ok.200 złoty nowa.
              W sam raz na nasze drogi , nie skrzypi itp..
              Ja wogóle jestem miłośniczką tej firmy , jeden wózek sprzedałam bo już córcia
              nie chciała jezdzić.Synuś pomimo że roczny właśnie kożysta.
              Ta parasolka ma pasy, wage ok. 6 kg, koszyczek, budkę ma skerna kółka z przodu.
              Kupowałam w takim małym sklepiku na przeciwko DWORCA GŁÓWNEGO W GDYNI.
              Polecam.
              Renata mama Maciejka 15.04.1999, Domniniki 9.09.2003 i Mikołajka 10.03.2005
              • lidiusz1 Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 01.04.06, 22:50
                a znasz może nazwę tego wózka? Noi jeszcze może jaki jest rozmiar kółek?
                • natkare Re: KUpię spacerówkę od kogoś z Gdyni :) 04.04.06, 12:22
                  Witamsmile
                  Hmm..rozmiar nie jest z takich miniaturowych, powiedziała bym średni.
                  Nazwy nie pamiętam tylko firmę.Myślę że jak pójdziesz do tego facecika to , on
                  Tobie doradzi.No i potarguj się mi obniżył 20 złotysmile
                  Proponuję pójść tam z dzieciątkiem to od razu możesz ,sprawdzić czy bedzie
                  wygodny.
                  Wózki są oprócz tego stabilne, wiec nie boję się zostwaić na moment kręcącego
                  się w nim synusia.smile
                  Mama Maciejka 15.04.1999, dOMINISI 9.09.2003 I Mikołajka 10.03.2005
                  • sylwiazion Ja mam do sprzedania wózek spacerowy 07.04.06, 11:56
                    Tylko on jest razem z fotelikiem sam. jest nieduzy, b,lekki, sklada sie jednym
                    ruchem reki, wejdzie do kazdego samochodu. Jesli ktos chce to przesle zdjecia.
                    Uzywalam go tylko z 4 razy wiec w idealnym stanie..
                    • lidiusz1 Re: Ja mam do sprzedania wózek spacerowy 07.04.06, 21:04
                      ja bym poprosiła zdjęcia i może wymiary po zlożeniu, noi cenę oczywiście.
                      • asiarol Re: Ja mam do sprzedania wózek spacerowy 08.04.06, 22:48
                        ja mam wózek po synku do sprzedania,mało używany, bo synek wolał
                        samodzielnie biegać,bardzo szybko wyrósł z wózkasmile
                        wózek firmy BABYdreams ma przednie kółka obrotowe,daszek,jest granatowy ze
                        wstawkami popielatymi,ma szelki zabezpieczające dziecko zapinane z przodu,
                      • dmgr Re: Ja mam do sprzedania wózek spacerowy 10.04.06, 17:57
                        Jezeli ktos chce to mam do sprzedania spacerowke skladana w parasolke za 100
                        zl. Podaje strone allegro (aukcja juz zakonczona nie sprzedalam bo nie dostalam
                        ceny minimalnej) na ktorej jest opis. Osoby zaiteresowane prosze o kontakt 0502-
                        761-541 Gdynia. Nie umiem wklejac adresow ale to ten:
                        www.allegro.pl/item95294902_wozek_spacerowy_firmy_probaby.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka