maaszka 14.07.06, 14:46 Szukam niani dla dwutaltki - Reda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olina77 Re: ******************niania Reda**************** 18.07.06, 22:35 oj Marzanka, ciężko będzie! U mnie na osiedlu ciągle ktoś szuka niani. Koleżanka w ciągu roku chyba z 7 przerabiała - same niewypały. Lepiej po znajomych poszukaj kogoś z polecenia! Powodzenia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: ******************niania Reda**************** 18.07.06, 22:36 A, jeszcze chciałam powiedzieć, że u nas na osiedlu przychodnię otworzyli i jest pediatra. Może bliżej będziesz miała? Widbrotowa ma być i jeszcze jakiś, ale nie znam nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
maaszka Re: ******************niania Reda**************** 19.07.06, 13:50 dzieki w sprawie przychodni - informuj Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 przychodnia 19.07.06, 14:36 rusza 1 sierpnia, ale od poniedziałku są zapisy. Pewnie jest jakiś limit, także szybko leć po wnioski. Jest ogólny i pediatra, gabinet usg. Jakiś lekarz jeszcze ma być, ale nie pamiętam jaki. Szkoda, że gina nie ma Ja nas wczoraj zapisałam. Odpowiedz Link Zgłoś