Gość: kas IP: *.* 07.11.02, 14:30 Hej, czy może ktoś posyłał swoje dziecię do żłobka Niezapominajka w Gdyni (zresztą jedynego)? Czekam na opinie? DziękiZatroskana Mama Fifi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1999 Re: Żłobek w Gdyni IP: *.* 20.11.02, 11:25 a czy napewno musisz? chorób i zwolnień nie unikniesz mniejszych lub gorszych Jakby co pisz na priva bo pytałam parę osób na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Żłobek w Gdyni IP: *.* 26.11.02, 15:35 Napisz prosze dlaczego mam nie posyłać maluszka dio żłoba? Ni moge przesłać wiadomosci na priv, coś mi dzisiaj komp szwankuje PZDR Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: Żłobek w Gdyni IP: *.* 26.11.02, 15:17 a gdzie jest ten żłobek bo być moze będę musiala tez poslac malucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Żłobek w Gdyni IP: *.* 26.11.02, 15:29 W Gdyni koło Straży Pozarnej, blisko hali targowej jest to chyba ul. Wójta Radtkego (ale nie jestem pewna)Byłam tam kilka razy ale nie pamiętam ulicy. Na pewna trafisz. Pa Odpowiedz Link Zgłoś