Dodaj do ulubionych

lekarz homeopata

IP: *.* 27.12.02, 11:00
Szukam dobrego homeopaty, najlepiej pediatry,w Trójmieście, a najchętniej w Gdyni, będę wdzięczna za namiary, pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_l Re: lekarz homeopata IP: *.* 27.12.02, 20:13
      Znam dobrego homeopate u którego leczę się sama. Leczy on i małe dzieci. Przykładem są moje koleżanki, które od chwili narodzin leczaswoje dzieci u niego (ani razu nie brały antybiotyków)W razie co służę namiaramiMAGDA
    • Gość: Magdalena_l Re: lekarz homeopata IP: *.* 27.12.02, 20:13
      Znam dobrego homeopate u którego leczę się sama. Leczy on i małe dzieci. Przykładem są moje koleżanki, które od chwili narodzin leczaswoje dzieci u niego (ani razu nie brały antybiotyków a maja juz przeszło 3 lataW razie co służę namiaramiMAGDA
      • Gość: 1999 Re: lekarz homeopata IP: *.* 31.12.02, 09:40
        Witaj Mast, Cześć Magdaja sama mam namiar na homeopatę (centrum Gdyni)od znajomej ale jeszcze nie korzystałam z jego pomocy bo jakoś ciągle w sytuacji podbramkowej nie było czasu na "testowanie"Bardzo chętnie wymienię się doświadczeniami Napiszcie na privaZ najlepszymi życzeniami Noworocznymi Gabi
      • Gość: kas Re: lekarz homeopata IP: *.* 12.01.03, 13:19
        Witaj, jestem zinteresowana namiarem Homeopaty. Pozdrawiam i czekam na info. Kasia
    • Gość: a_js Re: lekarz homeopata IP: *.* 20.01.03, 07:23
      Ja polecam pediatre homeopate z Gdanska (ul Kartuska).Bardzo mily i skuteczny.Pozdrawiam Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka