Dodaj do ulubionych

Do Dominiki

IP: *.* 13.03.03, 11:17
Cześć to ja Ania. Wysłałam do ciebie 2 wiadomości ale dostaje wiadomość że są problemy z dostarczeniem jej nie wiem dlaczego. Chciałam zaproponować spotkaniw w piątek jak będzie ładnie. Jak będzie ci pasowało to odpisz,ja będę kontaktować się z tobą na tym postcie.Pozdrawiam. Mam nadzieję że w końcu uda nam się spotkać. Anna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 13.03.03, 14:39
      Nie wiem czy to przeczytasz, ale jednak nie będziemy się mogły skontaktować w piątek bo nie będzie u mnie prądu do 14. Przełóżmy to do następnego tygodnia.Anna
    • Gość: Domi-Nika Re: Do Dominiki IP: *.* 17.03.03, 11:22
      Cześć Aniu!! Naturalnie znów przegapiłam termin, bo liczyłam na to, że dostanę wiadomość na meila. Jednak solennie obiecuję, że od dziś POSTARAM się zaglądać na edzieckowe forrum przynajmniej raz dziennie, więc mam nadzieję, że w końcu uda nam się spotkać. Może w tym tygodniu? Ja oprócz wtorku, jestem w zasadzie wolna. Ciepło pozdrawiam.Dominika
      • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 17.03.03, 15:35
        No cześć. Cały czas mam problem z wysłaniem do ciebie wiadomości, może podałaś mi zły adres? Jak na razie kontaktujmy się w ten sposób. Co do spaceru, to jeśli we wtorek odwiedzi mnie teściowa (zapowiadała się)to środę mam wolną a jeśli nie, to niestety odwiedzi mnie w środę. Pozostaje mi czekać do wtorku i wówczas będę wszystko wiedziała. Jeśli tylko pogoda nadal będzie dopisywała to w środę możemy się spotkać. Dam ci znać we wtorek po południu.Podrawiam. Anna.
        • Gość: Domi-Nika Re: Do Dominiki IP: *.* 17.03.03, 20:38
          ok. w takim razie czekam na wieści jutro. miłego spotkania z babcią. Dominika
          • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 18.03.03, 09:54
            Hej. Babcia przyjedzie chyba jutro, ale myślę że możemy się spotkać. Mi najlepiej pasowałoby ok godz 1. Jeśli Tobie pasuje to daj znać co do dalszych szczegółów. W razie gdyby coś się wydarzyło to napiszę jutro, więc dobrze by byłó gdybyś przed wyjściem zajrzała tutaj. Mam nadzieję - do zobaczenia.Ania.
            • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 18.03.03, 20:11
              Przepraszam pomyliły mi się dni tygodnia, chodzi mi o dpotkanie w czwartek, oczywiście jeśli będzie ci pasowało.Anna.
              • Gość: Domi-Nika Re: Do Dominiki IP: *.* 18.03.03, 21:24
                Witam Cię Aniu!!! Jak tak sobie czytam tę naszą korespondencję, to raz za razem przypomina mi się bajka "żuraw i czapla"smile)). Naprawdę mam wielką ochotę poznać w końcu osobiście Ciebie i Twoje córeczki, bo bardzo jestem ciekawa, co mnie ominęło, ale w tym tygodniu chyba nie dam niestety rady, za co Cię bardzo przepraszam. Trafiła mi się pilna robota na czas (przepisuję komuś ns komputerze pracę), z której nie mogę zrezygnować. Ale mam dla Ciebie inną propozycję: w każdy wtorek o godz. 12 w południe jeżdżę na spotkania młodych mam do szkoły rodzenia w redłowie. Popijamy sobie kawkę (lub herbatkę), zajadamy się ciasteczkami i rozmawiamy, rozmawiamy, rozmawiamy....... Wymieniamy sie "mamowymi" doświadczeniami; umawiamy do babykina w gdańsku i jest naprawdę miło. odwiedza nas także "fachowa pomoc" w postaci położnej z tamtejszego szpitala i służy radą rozwiewając wiele naszych niepokojów i lęków. Może więc miałabyś ochotę przyłączyć się do nas???? Gorąco zapraszam!!! A tymczasem sprawę naszego wspólnego spaceru muszę przełożyć na przyszły tydzień, chba że maluszek pozwoli mi uporać się z pracą do czwartku, to może udałoby nam się spotkać w piątek...... Na pewno dam Ci znać w czwartek wieczorkiem a tymczasem przemyśl moje zaproszenie. Gorąco namawiam!!!Pozdrawiam.Dominika
                • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 19.03.03, 09:39
                  Cześć. Wiesz co? Ja bardzo chętnie wybrałabym się na takie spotkanie, zresztą gdy rodziłam w Redłowie to Położna Iwona(na pewno znasz) poinformowała mnie o tych spotkaniach. Niestety gdy gdzieś się wybieram z maluchami to przeważnie potrzebna jest jeszcze jedna para rąk- chyba że nie trzeba wnosić wózka po schodach. Dojazd na miejsce nie byłby takim problemem jak później opieka nad dziewczynkami. To byłoby możliwe tylko wtedy gdyby te spotkania odbywały się na jakimś parterze i można by było wjechać z wózkiem(jeśli się zmieści w dzrzwi). Jak widzisz posiadanie bliźniąt ogranicza w dużym stopniu pewne sprawy. Pozdrawiam i czekam na spotkanie.Anna.
                  • Gość: Domi-Nika Re: Do Dominiki IP: *.* 19.03.03, 18:38
                    Cześć. Dopiero kiedy wysłałam do Ciebie to, co napisałam to zdałam sobie sprawę, że rzeczywiście wypad na kawkę z bliźniętami może być nieco bardziej skomplikowany, niż dla "pojedynczych" mam. Dotarcie na to spotkanie nie stanowiłoby raczej problemu, bo co prawda odbywają się te spotkania na 1 piętrze, ale zawsze znajdzie sie ktoś do pomocy przy wtachaniu wózka. Problem istotnie może stanowić brak drugiej pary rąk już na miejscu. Kiedy jest Iwona, nie byłoby sprawy, ale Ona nie zawsze jest..... No cóż ... Podwójne macierzyństwo to nie tylko podwójna szczęście, jak widaćsmile) Proponuję spotkać sie w ten piątek (21-go)- nawiasem mówiąc tego dnia mój synek skończy 4 miesiącesmile) o ile nie będę musiała stawić się w Urzędzie Pracy, ale o tym będę wiedziała jutro, więc wieczorkiem na pewno się odezwę. Pozdrawiam. Dominika
                    • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 20.03.03, 11:01
                      Czekam na wiadomość.
                      • Gość: Domi-Nika Re: Do Dominiki IP: *.* 20.03.03, 21:55
                        :)) Cóż za urocza pogoda nas dzisiaj nawiedziła!!! Co prawda szanowny urząd mnie jutro nie wzywa, ale chyba odczekamy parę dni, żeby nie przeziębić naszych skarbów. Podobno w przyszłym tygodniu temperatura ma wzrosnąć do 15 stopni, proponuję więc spotkanie w przyszłą środę 26-go (o ile nie będzię wiało i lało) koło południa w parku kilońskim (czy wiesz gdzie on sie znajduje?).pozdrawiam.żuraw (ten od czaplismile)
                        • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 21.03.03, 08:10
                          Cześć tu Czapla. Rezerwuję sobie środę i zamawiam ładną pogodę- chyba się zrymowało. Wydaje mi się że wiem gdzie to jest i chyba trafie. Czy spotkamy się w jakimś konkretnym miejscu? Nie byłam tam i nie wiem czy są tam jakieś charakterystyczne punkty. Jeśli coś wiesz na ten temat to ustal dokładny punkt spotkania. Pozdrowionka.Ania-Czapla
                          • Gość: Domi-Nika Re: Do Dominiki IP: *.* 24.03.03, 12:47
                            CZeść!! Pogoda zpowiada się piękna- mam nadzieję, że się do środy nie zmieni (chyba, że na lepsze!!!). W tym parku (to szumna nazwa dla niegosmile) jest kilka charakterystycznych punktów. Proponuję spotkanie koło placyku zabaw dla dzieci (idąc od ul. morskiej po prawej stronie jest rzeczka, a za nią kilka huśtawek, jakies drabinki- nie sposób przeoczyć). Proponuję godz. ok. 12,30. Nie wiem, jak sie ubiorę,bo to zależy od pogody, ale moje cechy rozpoznawcze to mały, czrny piesek z czerwoną obróżką i serduszkiem, którego na pewno przywlokę ze sobą; wózek-gondola granatowy w niebiesko-żółtą kratę. Pozdrawiam.Dominika -żurawPS. Daj znać, czy nasze spotkanie nadal aktualne i czy godzina Ci odpowiadasmile
                          • Gość: Domi-Nika Re: Do Dominiki IP: *.* 24.03.03, 12:48
                            CZeść!! Pogoda zpowiada się piękna- mam nadzieję, że się do środy nie zmieni (chyba, że na lepsze!!!). W tym parku (to szumna nazwa dla niegosmile) jest kilka charakterystycznych punktów. Proponuję spotkanie koło placyku zabaw dla dzieci (idąc od ul. morskiej po prawej stronie jest rzeczka, a za nią kilka huśtawek, jakies drabinki- nie sposób przeoczyć). Proponuję godz. ok. 12,30. Nie wiem, jak sie ubiorę,bo to zależy od pogody, ale moje cechy rozpoznawcze to mały, czrny piesek z czerwoną obróżką i serduszkiem, którego na pewno przywlokę ze sobą; wózek-gondola granatowy w niebiesko-żółtą kratę. Pozdrawiam.Dominika -żurawPS. Daj znać, czy nasze spotkanie nadal aktualne i czy godzina Ci odpowiadasmile
                            • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 24.03.03, 16:17
                              hej. jak na razie wszystko mi pasuje godzina też, może się zdarzyc że lekko się spóźnię bo z moimi maluchami to różnie bywa, czasami np przed samym wyjściem okazuje się że trzeba przewinąć i przebrać lub inne historie. Ty na pewno poznasz mnie po wózku- duuuuży, barwy ochronne zielono-beżowe, ja w czarnej skórzanej kórtce. Do zobaczenia.Anna.
    • Gość: Domi-Nika Re: Do Dominiki IP: *.* 28.03.03, 21:54
      Cześć!! I jak dotarłyście w środę do domu? mam nadzieję, że nie na syreniesmile) (a raczej na dwóch syrenach...)!Pozdrawiam. Dominika
      • Gość: Ankad Re: Do Dominiki IP: *.* 31.03.03, 10:26
        Hej. Nie było tak źle, ale dziewczyny nie zasnęły. Za to teraz próbuję namówić Olivię do spania, ale strasznie płacze. Nie wiem co się dzieje zawsze zasypiała o 9 rano i spała 1 lub 2 h a od wczioraj nie chce ,a póxniej zasypia w krzesełku. Dobra kończę i idę do tewgo krzykacza. Pozdrawiam. Anna ps. Ale nam się pogoda zepsuła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka