kochammacka 09.12.10, 11:49 Witajcie, czy macie może szablony winietek? Jeżeli macie cokolwiek i możecie podesłać będę bardzo wdzięczna na priv kochammacka@gazeta.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karenek Re: szablony winietek 09.12.10, 11:57 Podpinam się pod wątek, też poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: szablony winietek 09.12.10, 12:06 a jakie szablony? takie cos? images.google.pl/images?hl=pl&q=szablon%20motyl&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi&biw=1438&bih=679 Odpowiedz Link Zgłoś
kochammacka Re: szablony winietek 09.12.10, 12:31 chodziło mi o gotowce, gdzie można wpisać tylko własne imiona i nazwiska gości i pięknie wydrukować samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: szablony winietek 09.12.10, 12:34 achaaaa, nie wiedziałam, ze takie są. a nie wolicie sami sobie zrobić? piękny papier plus np stempelek lub wycinarka tylko problem z kaligrafią... mimo chęci chyba nie pomogę, Emily HELP! Odpowiedz Link Zgłoś
kochammacka Re: szablony winietek 09.12.10, 13:20 właśnie chcemy sami robić, ale szlag mnie już trafia gdyż nie mogę sobie tego w wordzie ustawić, żeby wszystkie nazwiska wychodziły równo na środku karteczki wiem, że są szablony do robienia takich rzeczy ... My byśmy chcieli imię nazwisko i ewentualnie z tyłu podziękowanie za przybycie i zachęta do wspólnej zabawy. Mamy tez w planie przyklejenie takich małych kokardek, niemniej nie wiem czy to już tak ładnie wyjdzie. Nie jestem mistrzem robótek tego typu ale staram się Odpowiedz Link Zgłoś
sylvcia_d Re: szablony winietek 09.12.10, 19:44 Ewentualnie mogę pomóc przygotować plik ze znacznikami cięcia - z tym, że musiałabym dostać listę gości wymiary jakie Cię interesują + co tam jeszcze byś chciała. Jeśli miałyby być dwustronne - to później kwestia spasowania na drukarce (kilka arkuszy więcej i po kłopocie) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: szablony winietek 09.12.10, 15:35 Ja nie pomogę. My kombinowaliśmy z winietkami w ostatniej chwili i tego nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: szablony winietek 09.12.10, 15:42 Jest sporo na stronie Marthy Stewart. Trzeba się zagłębić w "Template & seating cards", są i szablony w PDF i sposób wykonania. www.marthastewartweddings.com/photogallery/place-seating-card-templates#slide_3--- "You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talking to?" Odpowiedz Link Zgłoś
aineska Re: szablony winietek 09.12.10, 21:47 moge polecic kilka moich ulubionych szablonow: www.marthastewartweddings.com/article/click-print-place-cards www.stylemepretty.com/2009/06/10/diy-project-custom-place-cards/ ruffledblog.com/freebie-fridays-printable-notepads-and-labels/ thanhlong.weebly.com/uploads/2/6/8/3/2683862/wsg12prettyparisianplacecards.pdf ale z nimi jest wiecej zabawy niz tylko wpisac nazwiska a jesli chodzi o cos standardowego to moze tu uda Ci sie cos znalezc: www.first-base.com/Meeting-Events.90.0.html office.microsoft.com/en-us/templates/CT010144030.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: szablony winietek 10.12.10, 12:44 A właściwie macie dostęp np. do Microsoft Office Publishera? Tam można tworzyć w prosty sposób wizytówki, zaproszenia, ulotki,etc. Nawet Amerykanin się połapie co i gdzie kliknąć. ----- "You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talking to?" Odpowiedz Link Zgłoś
klawiatura_zablokowana Re: szablony winietek 27.12.10, 17:40 Ja zrobiłam tabelkę w Wordzie i wyśrodkowałam zawartość komórek, do tego ozdobna czcionka, kolorowy tusz, ozdobny papier i jedziesz Co ty chcesz pisać na winietce oprócz nazwiska, że aż szablonu potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
martinellka Profesjonalne Szablony Winietek / Podziękowań 02.02.14, 23:39 Zapraszam na stronkę ,znajdziecie tam profesjonalne szablony winietek i nie tylko ! www.szablony-winietek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martinellka Profesjonalne Szablony Winietek / Podziękowań 02.02.14, 23:45 Zapraszam na stronkę ,znajdziecie tam profesjonalne SZABLONY WINIETEK WWW.SZABLONY-WINIETEK.PL Odpowiedz Link Zgłoś