Gość: eljast1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:38 Kochani, w której kwiaciarni w Warszawie można zamówić ładną i w przystępnej cenie wiązankę ślubną? Poradźcie coś.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giovanita Re: Wiązanka ślubna 24.08.04, 10:42 Gość portalu: eljast1 napisał(a): > Kochani, w której kwiaciarni w Warszawie można zamówić ładną i w przystępnej > cenie wiązankę ślubną? Poradźcie coś.... Wszystko zależy co dla kogo oznacza przystępna cena. Ja za swoją wiązankę - bordowe calle razem z przypinką dla narzeczonego zapłaciłam 250 zł. Wiązanką prawdziwe cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wiązanka ślubna IP: *.com / *.u.mcnet.pl 24.08.04, 11:22 a ja swoja zamawialam u profesjonalnej florystki cena przystepna a wiazanka cudo a wybor bardzo duzy Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Wiązanka ślubna 24.08.04, 12:59 Giovanito, wybierałaś ją z katalogu , znalażłaś w necie czy sama miałaś pomysł? planuję własnie bordowe calle połaczone z białymi kwiatami - może eustomiami lub rózami. masz może jakieś namiary na stronki z fotkami? pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljast1 Re: Wiązanka ślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:19 Też planuję wiązankę z kalli. Możesz podac namiar na kwiaciarnię albo stronę www. gdzie można ją znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wiązanka ślubna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 11:24 jaz za swoja zaplacilam 150 zl, byla rewelacyjna i oryginalna (bordo margerytki + bordo roze + zielone jabluszka + zielone winogrona). Kwiaciarnia na rogu Chelmskiej i Czerniakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwkaborg Re: Wiązanka ślubna IP: *.chello.pl 24.08.04, 13:33 witaj. na Bemowie przy ul Wroclawskiej przy Mc Donaldzie jest bardzo fajna kwiaciarnia, gdzie poza ladna wiaznka robia takze ozdoby do wlosow z zywych kwiatkow. aha, tak na marginesie, ogolnie mozna nie informowac w kwiaciarni, ze to wiazanka slubna-od razu bedzie taniej. dziwne, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
giovanita Re: Wiązanka ślubna 24.08.04, 14:35 Z moją wiązanką z calli było tak. Miałam upatrzoną kwiaciarnię, bo dostałam od mojego faceta nie raz bukiet z tamtej kwiaciarni. Zawsze byłam nimi zachwycona. Mają niesamowity dryg do robienia bukietów. No więc myślę sobie, nie mam żadnego pomysłu ale skoro te panie takie śliczne bukiety robią bez okazji to może pójdę i coś mi doradzą. Pani pokazała mi katalogi, ale nic mi się szczególnego nie spodobało. Wyciągnęłam zdjęcie mojej sukienki i powiedziałam że chciałabym by kwiaty pasowały do sukni. Pani pomyślała i opisała mi jak ona sobie to wyobraża. Ja samym opisem byłam już zauroczona. A przecież już nie raz rzuciły mnie na kolana bukiety od nich, więc zaryzykowałam i było warto. Naprawdę. Mogę przesłać na priva zdjęcie mojej wiązanki niestety ze mną w tle bo innych nie mam. No i nie znalazłam strony internetowej tej kwiaciarni. Kwiaciarnia nazywa się Florissimo i mieści się przy ul. Siennej 39 (na parterze biurowca) tel.: 654-68-30. Wiem również że drugą kwiaciarnię miają na ul Pięknej chyba 11. Odpowiedz Link Zgłoś