Dodaj do ulubionych

GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE?

24.08.05, 12:17
czy ktoś mi poda adresy sklepów gdzie aktualnie jest jakas promocja?
oczywiscie chciałabym aby rozsądna cena szła w parze z jakością
Obserwuj wątek
    • ma_ruda2 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 12:53
      my kupilismy w arent jubiler (miedzy innymi carefour wilenska) za komplet
      (białe + zótle złot) troszki ponad 500 pln (+ grwaer i brylancik dla mnie
      gratis). ale chyba sa obecnie promocje (bo to nowy) u jubilera cos w nazwie z
      czeronymi kamieniami??? kurcze nie jestem pewna, wiem ze w Arkadii w w-wie jest
      ich sklep niedaleko Baty smile
      mam nadzieje ze pomoglam, pzdrsmile
      • justus007 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 13:09
        500ZŁ ZA KOMLET?? TO NAPRAWDE TANIO. DZIĘKI A DAWNO TO BYŁO? MOŻNA LICZYC
        JESZCZE NA PODOBNĄ CENĘ?
        • ma_ruda2 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 13:12
          kupiliśmy je w maju. a wyszło tak tanio, bo sie zebrały chyba ze dwa rabatysmile a
          jeden napewno - za pierwszy zakup smile sprawdz - oni naprawde maja b dobre ceny (
          nie takie jak inni). powodzenia - daj znac co i jak smile
          • dorcik_wk Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 13:18
            Justus sklep o którym pisze ma_ruda2 to Red Rubin smile
            Polecam, my też zapłaciliśmy za 2 obrączki 507 zł. Jak chcesz to możesz sobie
            zażyczyć wstawienie brylancika lub w obie obrączki od środka zakuwają rubinek
            na szczęście za darmo (my mamy rubinki). Dodam że to cena za 2 obrączki - moja
            rozm. 14, męża 33!!!! białe złoto z żółtym paskiem pośrodku, w miarę wąskie.
            Oprócz tego dają wisiorek na szyję (malutkie serduszko lub koniczynke).
            My jesteśmy bardzo zadowoleni - PLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM.
            • ma_ruda2 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 13:24
              właśnie Red Rubinsmile dzięki dorcik_wk smile
            • sniezka1 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 13:58
              Dziewczyny, nie wiem jak Wam się udało kupić obrączki w wymienionych sklepach
              tak tanio. Ostatnio zrobiliśmy z narzeczonym rundkę po warszawskich jubilerach
              z pytaniem o cenę pary obrączek z żółtego złota, bez łączeń i ozdób,
              klasycznych, ale spłaszczonych, raczej węższych niz szerszych. Aha, oboje mamy
              bardzo małe rozmiary - 10 i 12.
              W Aparcie było spoko - 408 zł. za parę
              W Arenie - 650 (niby w promocji), bez propozycji wstawiania brylancików
              W Red Rubin - 720 - jak wyżej
              W Excelsior - ok. 800.
              Czy mozecie mi wyjaśnić o co chodzi??????????????
              Nie mówię tylko o różnicy w cenach pomiędzy sklepami, ale przede wszystkim
              dlaczego Wam w tych samych sklepach zaoferowano dużo niższe ceny?????????
              • ma_ruda2 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 14:22
                o matko!! zaskoczylas mnie tymi cenami sad
                my wlasnie w aparcie mielismy jakies straszne ceny - ok 1.000. ale w arencie
                bylo jak juz pisalam b tanio. a obraczke mam z zoltego i bialego zlota (bialy
                pasek po srodku) i wcale nei jest cieniutka (gruba tez nie). wiec nie wiem
                dlaczego nam sie tak udalo?? moze dlatego ze kupowalismy w maju - a to nie jest
                zbyt slubny miesiac????
              • ma_ruda2 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 14:23
                a i w arencie o brylancik musialam sie upomniec - sami tez nie proponowali, ale
                bylo na ulotkach ze albo brylant w obraczke albo zloty prezent (czyli wisiorek)
      • kiwigirl Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 25.08.05, 11:02
        weszliśmy wczorj do jubilera w WIleńskiej - przy okazji innych zakupów.
        Myśle ze to ten sam - tuż przy Big Starze, na przeciw GO. Ale nie nazywa sie
        ARENT a AREN jublier. nie wiem czy to wasz błąd, czy moze są i ARENY i ARENTY
        (mam wrażenie że gdzies arenT widziałam...)

pani była bardzo niemiła, chyba miała nam za złe ze pół godz. przed zmknięciem
        coś od niej chcemy (przeciez umyła juz podłogę...) do tego - o zgorzo - ubrani
        byliśmy na sportowo wiec raczej mało z nas wiarygodny był klient...
        chciałam zobaczyć czy to tam widzieliśmy obrączki ktore kiedys gdzies wybraliśmy
        jako najładniejsze (prawie jak klasyczne, z cieniusieńkim paseczkiem białego
        złota w środku) - bo sama już nie iwem co gdzie widziałam.

owszem tam takie były - choc nie "błyszczały" tak jak je pamiętam, ale chyba już
        wiem gdzie je najpierw widziałam - okazały się dość drogie. 750pln za pare choć
        na wszystkich oknach naklejki krzyczą ze wszystko za pół ceny...
        nie wiem czy pani nie chciało się nas o tym poinformowac, czy też obrączek to
        nie dotyczy (u Kruka tak jest)...

ja rozumiem ze o 20:30 ma sie już wszystkiego dość, ale my nawet nie marudzilśmy
        - chcieliśmy zobaczyć obrączki, jedną wzięłam do ręki pytając M. czy to te były
        i spytałam o cenę... czy to faktycznie takie wielkie wymagania wobec sprzedawcy???
        • kiwigirl Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 25.08.05, 11:05
          oj już znalazłam w necie - są to ARENy, mają tez salony AREN 'Art (stąd pewnie
          to "t") ale to na pewno nie ten na Wileńskiej.

Wspomniany przez kogoś salon "czerwony kamień" to "red Rubin" - faktycznie z
          tej samej sieci. jubiler-wwa.home.pl/witamy.htm
    • justus007 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 13:26
      DZIĘKI DZIEWCZYNKI JESTEŚCIE KOCHANE. BĘDĘ SZCZĘŚLIWA JEŚLI UDA NAM SIĘ KUPIĆ
      OBRĄCZKI BIAŁE+ŻÓŁTE W TEJ CENIE. U MNIE W MIEŚCIE TAKIE KOSZTUJĄ OD 800 DO
      1000ZŁ
      • dorcik_wk Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 13:28
        powodzenia i trzymam kciuki.
      • ma_ruda2 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 13:48
        ja również życzę powodzenia - napewno kupiszsmile
    • million Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 16:04
      dwa miesiące temu kupiłam obrączki w Arent Jubiler na Jerozolimskich za 250,00
      zł, w tej cenie było tez grawerowanie i cieniutki złoty łańcuszek. Była jakaś
      promocja i ceny obniżone były o 30%.
      Był to, jak na razie, jedyny ślubny zakup co do którego nie miałam nic do
      powiedzenia, Narzeczony się zbiesił i powiedział że te albo żadne inne. Wybrał
      klasyczny model, bez żadnych wzorków i zdobień, niezbyt szerokie bo obydwoje
      mamy drobne dłonie. Poza tym wszystkie inne modele były "babskie" a przecież
      takich On nigdy w życiu nie założy. smile))))
      • gapcio23 Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 16:22
        My kuiliśmy w Aren Art w Galerii Mokotów - za dwie obrączki z białego złota
        zapłaclismy 490 zł + grawerowanie grstis.
    • afrodyta.karambolo Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 17:42
      W Aparcie jest teraz promocja, my kupujemy za 444 pln.
    • best_girl Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 24.08.05, 18:05
      My zamowilismy obrączki w Red Rubin w Galerii Mokotów. Nie są najtańsze więc
      nie ukrywam, że liczę na spory rabat przy odbiorze. Z odbiorem mamy problemy,
      bo mój narzeczony nie miał czasu pojechac przymierzyć swojej a jak juz to
      zrobił to się okazało, że zrobili za dużą. Teraz już są niby gotowe ale on nie
      ma czasu pojechać.
      Na stronie www.slubmarzen.com.pl/konkurs_redrubin.htm znalazłam kupon, z
      którym powinno być 30% zniżki a w sklepie chyba widziałam jakieś 20% ale nie
      pamietam dokładnie.
      No i dodatkowo liczę, że dadzą mi jeszcze jakąś dodatkową zniżkę, bo to już
      kolejny zakup u nich.
      Z tego co mówili to gratis mam grawerowanie i rubinki od środka obrączek o
      żadnym wisiorku nie wspominali.
      Ale tak to już jest w tych sklepach ciągłe kombinacje sad
    • ewa.wojno Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 25.08.05, 08:57
      Mi udało się kupić obrączki za 377zl - klasyczne: moja rozm.11 i szerokość 3mm,
      narzeczonego rozm.25 i szerokość 4mm. Grawerowanie gratis.
      To nie była promocja, takie są ceny obrączek Łazur.
      Jeśli jesteś zainteresowana, to adresy sklepów oferujących obrączki tej firmy w
      Warszawie podane są na stronie: www.obraczki.com.pl
      Pozdrawiam
    • mariankaa Re: GDZIE NAJTAŃSZE OBRĄCZKI W WARSZAWIE? 25.08.05, 23:30
      Myśmy kupili w Arkadii w Red Rubin. Koszt 400 zl albo 430... Z rabatami dla
      stałego klienta plus jeszcze za któryś tam zakup u nich. Zółte matowione złoto
      plus szlif. Chcieli mi włożyć ten rubinek do środka ale mi się nie podobał.
      Zamiast tego dostałam serduszko srebrnesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka