Dodaj do ulubionych

PRONOVIAS - BADIL??

21.11.05, 17:03
Jak Wam się podoba?? Mi bardzo, ale wydaje mi się że to bardziej wieczorowa
suknia, niż ślubna, jak sądzicie?
www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=3&poz=160
Obserwuj wątek
    • basia2001 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 17:09
      jak najbardziej jest ślubna
      • dafni Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 17:21
        Piękna suknia ślubna. Tyle że pewnie na żywo ma zupełnie inny kolor.
    • kinga_23 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 17:31
      śliczniutka,ale wydaje się jak by powiększała z lekka tyłeksmile
      • gosiapol Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 17:57
        a ile kosztuje ta ślicznota?
        • morskafala1 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 22:28
          W kwestii ceny. Podczas mojej wizyty, pewien czas temu, suknia kosztowała 4000
          zł. Ponieważ obecnie już wchodzi nowa kolekcja domyślam się, iż może być tańsza.
    • agnieszkad321 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 19:54
      jesli tylko ci sie podoba to nie ma gadania i oczywiscie jesli do ciebie pasuje
      i ladnie na tobie lezy. pamietaj tylko zeby zaznaczyc na zaproszeniu ze ten
      kolor jest przeznaczony dla ciebie! (co rozsadniejsi sie nie ubiora w tym
      odcieniu)
    • adzi25 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 20:14
      i czy ten tren po podpieciu ladnie wyglada? bo tak sie zastanawiam ogladajac z
      tylu suknie. ale moim zdaniem nie jest zla-dla mnie + bo nie jest typowasmile
      • morskafala1 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 22:24
        Suknia jest rzeczywiście śliczna. Kolor w rzeczywistości jest taki jak na
        zdjęciu. Jest również wersja biała, lecz niestety nie jest dostępna w Polsce,
        czyli w salonach Madonna. Można jednakże poprosić o sprowadzenie, z tymże
        wówczas podpisuje się już umowę. Tren natomiast podpięty ładnie wygląda i raczej
        nie uwydatnia bardzo pupy. Przymierzałam tą suknię. Mam figurę kobiet z
        Południa, toteż po jej przymierzeniu ujrzałam, iż idealnie leży właśnie na ciut
        szerszych biodrach.
    • lamciad Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 23:14
      Przymierzalam te suknie.Jest bardzo ładna.Troche bardziej swiecaca niz na
      zdjeciu.Na pewno nie dla niskiej osoby,gdyz ten specyficzny dol odcina
      sylwetke.Dla mnie super byly odkryte plecy.Natomiast materialem sie
      rozczarowalam.Suknia wydaje sie ciezka i drapiąca,zle sie w niej czułam.
      • beatrise1 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 10:29
        Dziękuję za te informacje smile szczerze mówiąc jeszcze nie byłam w salonie
        Madonny, ale mam w zamiarze się tam wybrać niedługo, bo ślub mam 17.06.06, a
        nie widziałam jej na żywo.... ale na zdjęciu bardzo mi się podoba.
        Mam pewne obawy, bo moja mama chciałabym żebym miała suknie szeroką z długim
        trenem i welonem i mimo to że to ja mam się czuć dobrze, to boje się że jak
        mnie zobaczy w dzień ślubu i będzie rozczarowana to będzie mi raczej przykro, a
        z nią nie bardzo chce wybierać sukienkę, bo to będzie za duże zamieszanie...smile)
        pozdr.
        • morskafala1 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 11:02
          Rozumiem Cięwink.Będąc z moją mamą na targach w Pałacu Kultury zauważyłam, że
          bardzo się jej podobają suknie "dostojne"wink, choć powiedziała,że kilka takich
          "zabawnych" również jest ładnychsmile. Nie mniej, gdy pokazałam jej suknię, która
          mi się spodobała, powiedziała, notabene z żoną mojego brata ciotecznego, że
          wygląda jak połączenie bandaży wink). Także nie przejmuj się winksmile.To są prawa
          naszych mam wink. Czasem mogą mieć rację i trafnie powiedzieć, w czym jest nam
          dobrze, będąc krytyczną, a to jest ważne.
    • kiwigirl Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 11:00
      a według mnie raczej wieczorowa, czy dla baaardzo eleganckiej świadkowej itp,
      nie na suknię dla panny młodej. ale kwestia gustu.

swoją droga to oni mają śmieszne nazwy. ja widziałam na targach suknie "baloon"
      (czyżby sugerowała wyglad panny młodej) smile i Berge (ładna swoja droga!) która
      to mi się skojarzyła z jajami Faberge smile

a i jeszcze wypatrzyłam suknie o nazwie hamster - a przecież to po angielsku
      chomik smile))
    • klerken Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 13:21
      Ok. miesiąca temu pytałam mailem o cenę tej sukni i wtedy kosztowała 1400 EUR.
      Suknia jest piękna smile
    • monikaa13 CUDOWNA CUDOWNA 22.11.05, 15:18
      CUDOWNA idealna, chyba nie z awieczorowa, na wierch możesz cos zarzucic do
      kościoła, albo dobrac do niej rękawiczki z koronki, a na wesele rewelacyjna,
      jak cię stac , bo pewnie niezłą kasę kosztuje
      Gościom oczy wyjda, przepiękna
    • ardzuna Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 21:08
      Jak dla mnie, zbyt przeladowana, nie lubie takich kapiacych od ozdob sukien.
      Ale skoro ci sie podoba, to na slub na pewno sie nadaje, jak zreszta kazda inna
      sukienka. Nie ma sztywnych zasad, w czym sie powinno isc do slubu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka