beatrise1 21.11.05, 17:03 Jak Wam się podoba?? Mi bardzo, ale wydaje mi się że to bardziej wieczorowa suknia, niż ślubna, jak sądzicie? www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=3&poz=160 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 17:21 Piękna suknia ślubna. Tyle że pewnie na żywo ma zupełnie inny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_23 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 17:31 śliczniutka,ale wydaje się jak by powiększała z lekka tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
morskafala1 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 22:28 W kwestii ceny. Podczas mojej wizyty, pewien czas temu, suknia kosztowała 4000 zł. Ponieważ obecnie już wchodzi nowa kolekcja domyślam się, iż może być tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkad321 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 19:54 jesli tylko ci sie podoba to nie ma gadania i oczywiscie jesli do ciebie pasuje i ladnie na tobie lezy. pamietaj tylko zeby zaznaczyc na zaproszeniu ze ten kolor jest przeznaczony dla ciebie! (co rozsadniejsi sie nie ubiora w tym odcieniu) Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 20:14 i czy ten tren po podpieciu ladnie wyglada? bo tak sie zastanawiam ogladajac z tylu suknie. ale moim zdaniem nie jest zla-dla mnie + bo nie jest typowa Odpowiedz Link Zgłoś
morskafala1 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 22:24 Suknia jest rzeczywiście śliczna. Kolor w rzeczywistości jest taki jak na zdjęciu. Jest również wersja biała, lecz niestety nie jest dostępna w Polsce, czyli w salonach Madonna. Można jednakże poprosić o sprowadzenie, z tymże wówczas podpisuje się już umowę. Tren natomiast podpięty ładnie wygląda i raczej nie uwydatnia bardzo pupy. Przymierzałam tą suknię. Mam figurę kobiet z Południa, toteż po jej przymierzeniu ujrzałam, iż idealnie leży właśnie na ciut szerszych biodrach. Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: PRONOVIAS - BADIL?? 21.11.05, 23:14 Przymierzalam te suknie.Jest bardzo ładna.Troche bardziej swiecaca niz na zdjeciu.Na pewno nie dla niskiej osoby,gdyz ten specyficzny dol odcina sylwetke.Dla mnie super byly odkryte plecy.Natomiast materialem sie rozczarowalam.Suknia wydaje sie ciezka i drapiąca,zle sie w niej czułam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 10:29 Dziękuję za te informacje szczerze mówiąc jeszcze nie byłam w salonie Madonny, ale mam w zamiarze się tam wybrać niedługo, bo ślub mam 17.06.06, a nie widziałam jej na żywo.... ale na zdjęciu bardzo mi się podoba. Mam pewne obawy, bo moja mama chciałabym żebym miała suknie szeroką z długim trenem i welonem i mimo to że to ja mam się czuć dobrze, to boje się że jak mnie zobaczy w dzień ślubu i będzie rozczarowana to będzie mi raczej przykro, a z nią nie bardzo chce wybierać sukienkę, bo to będzie za duże zamieszanie...) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
morskafala1 Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 11:02 Rozumiem Cię.Będąc z moją mamą na targach w Pałacu Kultury zauważyłam, że bardzo się jej podobają suknie "dostojne", choć powiedziała,że kilka takich "zabawnych" również jest ładnych. Nie mniej, gdy pokazałam jej suknię, która mi się spodobała, powiedziała, notabene z żoną mojego brata ciotecznego, że wygląda jak połączenie bandaży ). Także nie przejmuj się .To są prawa naszych mam . Czasem mogą mieć rację i trafnie powiedzieć, w czym jest nam dobrze, będąc krytyczną, a to jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 11:00 a według mnie raczej wieczorowa, czy dla baaardzo eleganckiej świadkowej itp, nie na suknię dla panny młodej. ale kwestia gustu. swoją droga to oni mają śmieszne nazwy. ja widziałam na targach suknie "baloon" (czyżby sugerowała wyglad panny młodej) i Berge (ładna swoja droga!) która to mi się skojarzyła z jajami Faberge a i jeszcze wypatrzyłam suknie o nazwie hamster - a przecież to po angielsku chomik )) Odpowiedz Link Zgłoś
klerken Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 13:21 Ok. miesiąca temu pytałam mailem o cenę tej sukni i wtedy kosztowała 1400 EUR. Suknia jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 CUDOWNA CUDOWNA 22.11.05, 15:18 CUDOWNA idealna, chyba nie z awieczorowa, na wierch możesz cos zarzucic do kościoła, albo dobrac do niej rękawiczki z koronki, a na wesele rewelacyjna, jak cię stac , bo pewnie niezłą kasę kosztuje Gościom oczy wyjda, przepiękna Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: PRONOVIAS - BADIL?? 22.11.05, 21:08 Jak dla mnie, zbyt przeladowana, nie lubie takich kapiacych od ozdob sukien. Ale skoro ci sie podoba, to na slub na pewno sie nadaje, jak zreszta kazda inna sukienka. Nie ma sztywnych zasad, w czym sie powinno isc do slubu. Odpowiedz Link Zgłoś