timonr 22.02.06, 10:27 Na ile tygodni przed ślubem powinnam po raz pierwszy odwiedzić solarium, i kosmetyczke...? Jak to było w waszym przypadku dziewczyny...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka80 Re: Solarium 22.02.06, 10:33 ja planuje kosmetyczke zaczac odwiedzac w czerwcu a do solarium chodze sobie tak sredni raz na tydzien a przed slubem ktory mam w sierpniu zamierzam zaczac chodzic srednio raz w tygodniu od lipca na 15 minut ale pierwszy raz ide na 10-12 minut aha i dobra rada jak nie chcesz wygladc rozzowiutko czerwoniutko to nie idz w piatek przed samym slubem tylko lepiej w czwartek do soboty bedziesz juz iala normalna opalenizne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
osia00 Re: Solarium 22.02.06, 10:54 Mnie też interesuje kiedy zacząc chodzić na solarium by nie wygladać sztucznie tylko miec ladna zdrowa opalenizne. Dodam ze opalam sie dosc szybko i nie na czerwono. Poradzcie... Odpowiedz Link Zgłoś
elfik831 Re: Solarium 22.02.06, 18:00 ja juz od dawna na solarium chodze...nie robie tego specjalnie do slubu. chodze 2-3 razy w tygodniu na 13 minutek. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Solarium 22.02.06, 13:22 ja twarz czyściłam dosłownie przedwczoraj - gruntownie, ale nie tyle pod kątem ślubu co po prostu regularnego czyszczenia. a śłub koniec kwietnia. Pytałam kosmetyczke o dalsze "kroki" i tak: za tydzień idę na maskę jakąś algową co to ma mi pomóc "doczyścić" to co tam jest nieładnego. potem na przełomie marca i kwietnia bedziemy robić "półzabieg" czyli czyszczenie delikatne, maski, masaże pierdołki itp. i ok. tydz przed jakies "upiększajace" zabiegi już tylko - wygłądzanie maski "ożywiające" skórę itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Solarium 22.02.06, 16:31 Dziewczyny (a dokładniej Kiwigirl) kiedy wy macie czas, żeby chodzić na takie zabiegi?????? Nie pracujecie, czy jak? Ja pracuję w tzw wolnym zawodzie - jak wyjdę przed 19 to jest naprawdę sukces. Nie mam kiedy chodzić na tego typu rzeczy i do ślubu syttuacja się nie zmieni.... Może znacie jakieś ekspresowe kuracje? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna9 Re: Solarium 22.02.06, 16:40 Ja mialam slub w srodku lata wiec zdążyłam opalic sie naturlnie i tylko jedna sesja 5 minutowa wyrównujaca opaleniznę. Nie przesadzajcie z solarium, nie ładnie wygląda zesmażona panna młoda i do tego staro na zdj. Najlepiej zacząc ok 2 miesiące przed, w przypadku jasnej skóry na poczatek 2 min, nie pieczcie się w solarium dłużej niz 7. A potem np raz na tydzien lub 2 na 3-7 minut, w zależnosci od rodzaju karnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: Solarium 22.02.06, 18:03 Na pewno są gabinety kosmetyczne, które są otwarte w soboty. Niestey na oczyszczanie cery z maseczką to trzeba przeznaczyć 1 godzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Solarium 22.02.06, 16:38 Ja upatrzyłam w sklepach przyspieszacz opalania Kolastyny. Niby firma taka sobie,a do tego niska cena, a efekt świetny. Chodzę się opalać raz na miesięc albo i rzadziej jedynie na 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: Solarium 22.02.06, 16:45 kolastyna to raczej dobra firma, szczegolnie w porowaniau z Eris, ktora bardzo sie pogorszyla. A co do samoopalacz/przyspieszacza Kolastyny to potwierdzam...fajny Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna9 Przyspieszacze opalania 22.02.06, 16:47 Bardzo dobre są te przeznaczone specjalnie do solarium np firmy soleo www.soleo.pl Odpowiedz Link Zgłoś