22.02.06, 10:27
Na ile tygodni przed ślubem powinnam po raz pierwszy odwiedzić solarium, i
kosmetyczke...? Jak to było w waszym przypadku dziewczyny...?
Obserwuj wątek
    • anulka80 Re: Solarium 22.02.06, 10:33
      ja planuje kosmetyczke zaczac odwiedzac w czerwcu
      a do solarium chodze sobie tak sredni raz na tydzien a przed slubem ktory mam w
      sierpniu zamierzam zaczac chodzic srednio raz w tygodniu od lipca na 15 minut
      ale pierwszy raz ide na 10-12 minut
      aha i dobra rada jak nie chcesz wygladc rozzowiutko czerwoniutko to nie idz w
      piatek przed samym slubem tylko lepiej w czwartek do soboty bedziesz juz iala
      normalna opalenizne
      pozdrosmile
    • osia00 Re: Solarium 22.02.06, 10:54
      Mnie też interesuje kiedy zacząc chodzić na solarium by nie wygladać sztucznie
      tylko miec ladna zdrowa opalenizne. Dodam ze opalam sie dosc szybko i nie na
      czerwono. Poradzcie...
      • elfik831 Re: Solarium 22.02.06, 18:00
        ja juz od dawna na solarium chodze...nie robie tego specjalnie do slubu. chodze 2-3 razy w tygodniu na 13 minutek.
    • kiwigirl Re: Solarium 22.02.06, 13:22
      ja twarz czyściłam dosłownie przedwczoraj - gruntownie, ale nie tyle pod kątem
      ślubu co po prostu regularnego czyszczenia. a śłub koniec kwietnia.

Pytałam kosmetyczke o dalsze "kroki" i tak: za tydzień idę na maskę jakąś algową
      co to ma mi pomóc "doczyścić" to co tam jest nieładnego. potem na przełomie
      marca i kwietnia bedziemy robić "półzabieg" czyli czyszczenie delikatne, maski,
      masaże pierdołki itp. i ok. tydz przed jakies "upiększajace" zabiegi już tylko -
      wygłądzanie maski "ożywiające" skórę itp itd.
      • mef8 Re: Solarium 22.02.06, 16:31
        Dziewczyny (a dokładniej Kiwigirl) kiedy wy macie czas, żeby chodzić na takie
        zabiegi?????? Nie pracujecie, czy jak? Ja pracuję w tzw wolnym zawodzie - jak
        wyjdę przed 19 to jest naprawdę sukces. Nie mam kiedy chodzić na tego typu
        rzeczy i do ślubu syttuacja się nie zmieni.... Może znacie jakieś ekspresowe
        kuracje?
        • wiosna9 Re: Solarium 22.02.06, 16:40
          Ja mialam slub w srodku lata wiec zdążyłam opalic sie naturlnie i tylko jedna
          sesja 5 minutowa wyrównujaca opaleniznę.

Nie przesadzajcie z solarium, nie ładnie wygląda zesmażona panna młoda i do
          tego staro na zdj.

Najlepiej zacząc ok 2 miesiące przed, w przypadku jasnej skóry na poczatek 2
          min, nie pieczcie się w solarium dłużej niz 7.

A potem np raz na tydzien lub 2 na 3-7 minut, w zależnosci od rodzaju karnacji.
        • kasia_kar Re: Solarium 22.02.06, 18:03
          Na pewno są gabinety kosmetyczne, które są otwarte w soboty.
          Niestey na oczyszczanie cery z maseczką to trzeba przeznaczyć 1 godzinę...
    • agnrek Re: Solarium 22.02.06, 16:38
      Ja upatrzyłam w sklepach przyspieszacz opalania Kolastyny. Niby firma taka
      sobie,a do tego niska cena, a efekt świetny. Chodzę się opalać raz na miesięc
      albo i rzadziej jedynie na 10 minut.
    • malgoszac Re: Solarium 22.02.06, 16:45
      kolastyna to raczej dobra firma, szczegolnie w porowaniau z Eris, ktora bardzo
      sie pogorszyla. A co do samoopalacz/przyspieszacza Kolastyny to
      potwierdzam...fajnysmile
      • wiosna9 Przyspieszacze opalania 22.02.06, 16:47
        Bardzo dobre są te przeznaczone specjalnie do solarium np firmy soleo

www.soleo.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka