agab28 28.03.06, 12:59 macie jakieś pomysły nadekoracje kościoła. Ja powiem szczerze ze opatrzyły mi się juz te wazony wysokie z kwiatami, a najbardziej łuk przy wejsciu. Tylko ze nia mam za bardzo dobrych pomysłów co inego w takim razie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: pomysły na dekoracje kościoła 28.03.06, 13:57 Hej. Tez chce udekorować kościół kwaiatami, ale zywymi, znaczy cietymi. Raz, że podobo stucznymi nie wolno, dwa, że te sztuczne jakoś mi sie nie podobaja. I też wcale a wcale nie podoba mi się ten łuk przy wesjciu. Tez szukam pomysłu, ale poki co nic ciekawego nie wpadło mi w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: pomysły na dekoracje kościoła 28.03.06, 14:49 Ja myslałam ze może upiąc przy ławach kokardki z kwiatami. I udekorować ołatarz i wszystko. Mój kościół jest bardzo ładny sam w sobie i tak naprawde niewiele potrzeba. A te wazony odpadaja zdecydowanie. Mam nadzieje ze tego samego dnia nie bedzie brał slubu ktos kto sie uprze na sztuczne kwiaty, wzony i łuk, bo tego chyba nie przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: pomysły na dekoracje kościoła 28.03.06, 14:54 Zamierzasz wynając firme zajmującą się tym profesjonalnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: pomysły na dekoracje kościoła 28.03.06, 15:16 Wiesz nie myślałam jeszcze o tym. Wiadomo ze chciałabym aby wszystko dobyło się jak najmniejszym kosztem.Mam znajomych którzy mają kilka szklarni z różami. może od nich kupie kwiaty....Nie wiem. Musze popytac w kwiaciani w któej chce zamówic bukiet i dekoracje samochodu czy ułożyłaby bukiety z moich kwiatów na ołatarz. Dużo dekoracji ślubnych jest podobno na giełdzie kwiatowej w warszwie. Tylko czy one nie beda zbyt tandetne... Ale moze będa tam jakieś kokarki fajne np. do upięcia przy ławkach. W kwiaciarni z a wystrój kościoła z zywymi kawiatami powiedziano mi 3000. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: pomysły na dekoracje kościoła 28.03.06, 15:17 trzy tysiace złotych?????? Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: pomysły na dekoracje kościoła 28.03.06, 17:50 naprawde tam mi powiedziała babka co stroi kościoły. ja tez oczy wytrzeszczyłam ze zdziwienia. A jak sztuczne to 1500. ale sztuczne z góry odrzucam. A 3000 to dużo pieniędzy i albo popytam gdzies indziej albo zrezygnuje i poprosze kolezanke która skonczyła ASP i moze cos pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
artagnes Re: pomysły na dekoracje kościoła 09.04.06, 19:09 3000?Z jakiego miasta pochodzisz .Ja pracuję w kwiaciarni a dekoracje koścoła mogę ci zrobić napewno duuuzo taniej .Wystarczy się spotkać ,ja przyjadę obejrzę kościól i przygotuję kilka opcji cenowych.Ja nie pobieram 100 % jak w kwiaciarniach bo jak mało kto pracujący w kwiaciarni mogę wykonywać swój zawód poza nią.Dekoracje wykonuję na własny rachunek co zmniejsza koszty .Napisz lub zadzwoń 506 99 51 81 agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
miwonka81 Re: pomysły na dekoracje kościoła 09.04.06, 22:37 a skad jestes? bo nie ukrywam ze tez bylabym zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
artagnes Re: pomysły na dekoracje kościoła 10.04.06, 18:16 MIeszkam w warszawie ale dojazd do okolicznych miast nie stanowi żadnego problemu zapraszam na tel 506 99 51 81 Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: pomysły na dekoracje kościoła 28.03.06, 15:07 www.edan-art.pl Nie jestem pewna czy sa tam dekoracje kościoła, ale dekoracje sal weselnych są fajowe (tzn. oczywiście moim zdaniem - bo Wam niekoniecznie musza się podobać). Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: pomysły na dekoracje kościoła 28.03.06, 18:20 U nas wlasnie bedzie dekoracja jedynie oltarza i beda kokardy przy lawkach,kwiaty kupujemy na gieldzie tak samo jak i tasme na kokardy,a dekorowac bedzie moja mama,ktora jest florystka,przed nami para ktora bedzie brala slub zdaje sie na nas,bo znaja moja mame i jej zdolnosci,wiec koszt praktycznie bedzie dla nas minimalny no i dla nich tezTakze moze zapytajcie ksiedza ,kto przed wami bierze slub i wtedy sie dogadacie z tamta para,wtedy jest duzo duzo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 U nas niestety nikt tego dnia 29.03.06, 08:05 nie ślubuje ponieważ to malutka parafia... Odpowiedz Link Zgłoś
hartwoods Re: pomysły na dekoracje kościoła 29.03.06, 09:07 dekoracja żywymi kwiatami za 3 tysiące zł to "lekkie" przegięcie... zapraszam www.hartwoods.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lulu20 Re: pomysły na dekoracje kościoła 29.03.06, 09:14 Ja dekorowalam kosciol sama. Koszt: ok. 600 zl, zlozylismy sie z para, ktora miala po nas, wiec wyszlo tanio. A powiem, ze kosciol byl b. duzy. Przy lawkach byly swieze wiazanki kwiatow w tiulach, na oltarzu pare bukietow. I tyle. W sumie dekoracja subtelna, ale jednak slubna. Jak ktos chce , to mam zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 lulu, 29.03.06, 09:17 jesli możesz podeslij na gazetowego. Z góry Ci dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tatuum2 woreczki z ryzem 09.04.06, 20:16 ladnie wgladaja male woreczki z bialej tkaniny obwiazane kwiatkiem i sloma ktore sa wypelnione ryzem i przypiete w lawach koscielnych, czesto pozniej jest to pamiatka dla gosci ,moga byc rowniez z wyszytymi incjalami mlodej pary i data ich slubu Odpowiedz Link Zgłoś
iza1509 Re: pomysły na dekoracje kościoła 29.03.06, 09:50 poproszę o zdjęcie, iza1509@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: pomysły na dekoracje kościoła 29.03.06, 11:43 ja również poprosze o zdjęcie na gazetowego. ) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Lulu wyślij foty na gazetowego 29.03.06, 12:25 Ja tez poprosze na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
marlenka81 Re: Lulu wyślij foty na gazetowego 10.04.06, 22:13 to ja też poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_1982 Re: pomysły na dekoracje kościoła 29.03.06, 12:30 Ja też poproszę na gazetowego, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
gmonika Re: pomysły na dekoracje kościoła 10.04.06, 20:08 ja też poprosze na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
aniako13 Re: pomysły na dekoracje kościoła 25.07.06, 10:15 to ja tez poproszę zdjecia na adres a.kozera@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
mia1986 Re: pomysły na dekoracje kościoła 25.07.06, 10:37 www.roze.pl/page/pl/doslubu/wystroj_kosciolow/wystroj_kosciola_3/ www.roze.pl/page/pl/doslubu/wystroj_kosciolow/wystroj_kosciola/ www.roze.pl/page/pl/doslubu/wystroj_kosciolow/wystroj_kosciola_4/ Odpowiedz Link Zgłoś
monisia77 Re: pomysły na dekoracje kościoła 25.07.06, 10:56 Ja również poproszę o zdjęcia Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
smerf171 Re: pomysły na dekoracje kościoła 25.07.06, 18:33 bardzo proszę o przesłanie fotek z dekoracją kościoła na maila smerf171@wp.pl z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mia1986 Re: pomysły na dekoracje kościoła 25.07.06, 10:42 www.zysiak.pl/dekoracja-wnetrz.php www.kwiaciarniaflora.com.pl/kosciol.php Odpowiedz Link Zgłoś
guziczek300906 Re: pomysły na dekoracje kościoła 25.07.06, 12:31 artanges zajrzyj na @ Odpowiedz Link Zgłoś
dddorotka Re: pomysły na dekoracje kościoła 25.07.06, 19:57 ja tez bym bardzo bardzo o te zdjecia prosila. Slub za niecale 3 tygodnie, wiec czasu niewiele mi pozostalo Odpowiedz Link Zgłoś
idealnyslub Re: pomysły na dekoracje kościoła 25.07.06, 20:36 Szanowni Państwo Jesteśmy pierwszym europejskim portalem ślubno-weselnym, który profesjonalnie przedstawia wszystko co potrzebne jest do zorganizowania idealnego ślubu. Oprócz tradycyjnego katalogu firm, wprowadzamy na rynek branży ślubnej usługę telewizji i radia internetowego. Nasza firma zamieszcza pełne informacje na temat firm branży ślubnej. Gwarantujemy rzetelne i profesjonalne prowadzenie naszego portalu, które wpływa na podjęcie trafnych decyzji. Sprawdźcie, co dla Was przygotowaliśmy! www.idealnyslub.eu Odpowiedz Link Zgłoś