isztarek 13.12.06, 12:51 Zakochałam sie w tym zamku www.zameknaskale.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaskahh Re: Piekne miejsce na wesele:) 13.12.06, 15:05 przepieknie dla porownania podaje: www.zamek-lagow.pl/ rowniez bajecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ancaa Re: Piekne miejsce na wesele:) 13.12.06, 16:43 Ładny . Może powinniśmy z moją połowicą przenieść przyjęcie i ślub w jego rodzinne stony ) i dołączyć do tego ślub w kaplicy na Szczytniku ))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Piekne miejsce na wesele:) 13.12.06, 17:13 tutaj bedzie moje strona www jest byle jaka alew rzeczywistosci piekniej! www.kilkeacastle.ie/ w Polsce widzialam najpiekniejsze miejsce na slub i wesele, jest to klasztor w Sulejowie. teraz jest hotel ,ruiny i piekny stary kosciolek. a przyjecie mozna miec nawet na swiezym powietrzu www.podklasztorze.iq.pl/polska/polska.html Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.2007 Re: Piekne miejsce na wesele:) 13.12.06, 17:19 a tutaj będzie moje palacsypniewo.w.interia.pl tak nalezy wpisać bez www ... i tam jest niedrogo... pozdarawiam Odpowiedz Link Zgłoś