kogiel_mogiel 30.03.07, 23:51 a moze do kosciola dlugi a na wesele krotki? Od czego uzalezniacie dlugosc welonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siog Re: dlugosc welonu 30.03.07, 23:56 nie cierpie krotkich welonow. nie wiem dlaczego w Pl tak sie przyjely. .. podoba mi sie albo dlugi prosty(taka mgielka) albo koronkowy (ale zakladany na srodek glowy lub czolo, nie wiem jak to wutlumaczyc w kazdym razie nie z tylu. poszukam jakies zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: dlugosc welonu 01.04.07, 12:58 siog napisała: > nie cierpie krotkich welonow. nie wiem dlaczego w Pl tak sie przyjely. .. podob > a > mi sie albo dlugi prosty(taka mgielka) albo koronkowy (ale zakladany na srodek > glowy lub czolo, nie wiem jak to wutlumaczyc w kazdym razie nie z tylu. > poszukam jakies zdjecia super są te welony, które zakłada się na całą głowę, widziałam kiedyś taki w telenoweli i mnie urzekł Odpowiedz Link Zgłoś
kogiel_mogiel Re: dlugosc welonu 31.03.07, 00:03 w salonie przymierzlam haftowany , dlugosc tak ok za lopatki. Jestem wyzsza od mojego N, wiec panie powiedzialy aby upiac bardzo nisko Odpowiedz Link Zgłoś
kogiel_mogiel Re: dlugosc welonu 31.03.07, 00:14 moja fryzura www.maisonstudio.it/sposibrescia/acconciature/pages/acconc-90_JPG.htm podobaj mi sie takie upiecia (oczywiscie i welony ) 1. www.neutrino.net.pl/projekty/galeria/tn_obraz46.html tutaj sa zamieszczone wczesniej zdjecia "agnrek", ktorej welon BARDZO mi sie spodobal 2. img528.imageshack.us/img528/7381/welonjx6.jpg 3. img453.imageshack.us/img453/2947/welonbm1.jpg Ona miala welon na koku i wcale jej nie podwyzszal. Ja tez tak bym chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola.b Re: dlugosc welonu 31.03.07, 20:49 podobno sa takie welony ktorych czesc mozna pozniej odpiac i na wesele zostaje juz tylko ta krotsza czesc...ja jeszcze sie tym nie interesowalam ale wiem ze taki mi doradzono Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczqa Re: dlugosc welonu 31.03.07, 22:00 DO kościoła dłuuuugi, właśnie taki jak na zdjęciach, a potem odepnie sie i na weselu krótszy będzie taki 3 warstwowy moja siostra miała na weselu, był sliczny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iza9970 Re: dlugosc welonu 31.03.07, 20:22 chyba mam wyjście idealne moja przyjaciółka też ma ślub i wybrałyśmy ,podwójny welon krótki i do tego całkiem długi podpinany do koka, na salę długi odpinamy i zostaje tylko ten krótki, polecamy firmę kwiatową też podpisałyśmy umowę super profesjonaliści, www.kwiatyslub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
milka833 Re:iza9970 reklamuje swoja kwiaciarnię!!! 01.04.07, 12:31 iza9970 - spamuje najpierw podszywała sie pod zadowoloną kliente, potem zaczeła wymyślac przyjaciólkę (czyżby schizo?), reklamuje swoja kwiaciarnię!!! nie wierzcie jej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re:iza9970 reklamuje swoja kwiaciarnię!!! 01.04.07, 14:24 Zauważyłam, że iza coś często wspomina o tej kwiaciarni. Hehe, mnie nie przekonała. Ja będę miała 3 warstwowy, długi zdejmę po pierwszym tańcu. A dlaczego? Ponieważ długie welony są prześliczne i tyle. Mój będzie prosty, taka mgiełka, z dzetami, które będą rozrzucone gdzieniegdzie w okolicach "końca" każdej warstwy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re:iza9970 reklamuje swoja kwiaciarnię!!! 01.04.07, 14:26 iza9970 robi chyba antyreklame kwiaciarni. Ja osobiście się zraziłam, a może właśnie o to jej chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re:iza9970 reklamuje swoja kwiaciarnię!!! 02.04.07, 10:14 Jest juz zenujaca w tej nachalnej"reklamie"...Kasowac i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: dlugosc welonu 02.04.07, 18:20 Matko dziewczyno, daj już spokój, bo co najmniej niesmaczna się robisz Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiadas Re: dlugosc welonu 01.04.07, 15:32 je bede miala dwa welony- jeden długi z samego tiulu ,kładący się na tren-do kościoła a drugi krótki z jednym haftem koło buzi. Oba będą upięte wysoko, okalając twarz, tak żeby ten haft zmnalazł sie wlasnie w okolicy policzka. Bardzo lubię wlasnie tez takie wysoko upięte welony, pieknie zdobią. Moje welony najbardziej mi sie pododbają w całym moim stroju slubnym Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dlugosc welonu 01.04.07, 15:39 Długość welonu trzeba dopasować do sukni i do wzrostu panny młodej. Mi było niedobrze w welonie do połowy pleców, skracał mnie optycznie, a mam 160 cm wzrostu. Miałam 2 weolony założone jednoczesnie w kościele - jeden do ziemi, drugi za pośladki. Przed pierwszym tańcem zdjęciał długi. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiadas Re: dlugosc welonu 01.04.07, 15:47 ja wlasnie identycznie-mam 160 cm wzrostu i fładnie wyglądają długie i tez mam dwa na raz do załozenia Odpowiedz Link Zgłoś
iskra25 Re: dlugosc welonu 01.04.07, 22:13 Dziewczyny, a co z włosami-ja mam włosy do ramion i uda się z nich zrobić jakieś fajne upięcie ale mam obawy czy fryzurka z tak krótkich włosów wytrzyma 3 metrowy welon a taki sobie wymarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dlugosc welonu 02.04.07, 00:10 Welon nie trzyma się na włosach, ale na gęstym grzebyku. Miejsce wpięcia musi być albo lekko podtapirowane i polakierowane albo wpina się pod upięcie czy też nad upięcie. Ja miałam niksi koczek a la baletnica i grzebyk wpięty nad nim. Gdy świadkowa mi go wyjmowała, musiała z nim powalczyć, bo trzymał mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: dlugosc welonu 02.04.07, 18:17 Z włosów do ramion można wyczarować śliczny, wysoko upięty koczek z wolnymi, podkręconymi końcówkami. Chciałam zafundować sobie własnie coś takiego, ale fryzjerka uświadomiła mnie, że to fryzura z włosów do ramion, a ja mam znacznie dłuższe Odpowiedz Link Zgłoś