Dodaj do ulubionych

zespoł Jeżcze

12.08.09, 12:06
?Hej, Co sądzicie o zespole Jeżcze? Mają grać u nas na weselu za rok.
Widziałem ich jak grali i wydaje się że są ok. Pytanie jak się sparwdzają na
imprezach weselnych, czy drinkują, etc?
Plizzz piszcie wszystko co wiecie i może być przydatne.
dzięki
Obserwuj wątek
    • asienka13 Re: zespoł Jeżcze 12.08.09, 13:01
      Grali u nas na weselu 3 tygodnie temu. Są świetni!!!
      Obawiałam się trochę po osobistych spotkaniach z nimi że coś może
      pójśc nie tak, bo czasem troche przeklinali po "zaprzyjaźnieniu się"
      z nami. Ale na weselu wszystko było ok smile Pokazali klasę. Alkoholu
      zero! Proponowałam piwo, ale odmówili.
      Współpraca wzorowa. Repertuar zróżnicowany: od rocka po disko ale w
      mocniejszym brzmieniu. Nie mieliśmy konkursów, sprośnych piosenek
      (ale takie też mają). Wielu gości podczas wesela brało od nich
      wizytówki. Usłyszeliśmy wiele kometarzy, że mieliśmy świetny zespół.
      Wszyscy bawili się do 7 rano smile
      Jesli miałabym organizowac wesele drugi raz również wybrałabym
      zespół Jeżcze!
      • galinio Re: zespoł Jeżcze 12.08.09, 19:57
        wielkie dzięki za info. Wiem że grają świetnie tylko się bałem, że za ostro
        pojadą z imprezą tak jak grają koncerty.
        pozdrawiam
      • ewelina9zw Re: zespoł Jeżcze 23.08.09, 22:30
        Cześć! Jestem bardzo zainteresowana tym zespołem. Mogłabyś mi podać
        jakiś numer kontaktowy do nich lub adres email? Z góry dziekuje!
    • hhtp a jak wypadają cenowo ? 23.08.09, 22:44
      a jak wypadają cenowo ?
      • asienka13 Re: a jak wypadają cenowo ? 24.08.09, 09:35
        To ich strona: jezcze.pl/
        A co do ceny to podpisując umowę w kwietniu płaciłam 5tys. Warto smile
        • ewelina9zw Re: a jak wypadają cenowo ? 28.08.09, 23:56
          Dziekuję za linka asienka 13smile Koszą jak Pan Majstersmile
        • 43gucio Re: a jak wypadają cenowo ? 20.07.15, 14:47
          Hejka, trzymajcie sie z daleka od zespolu Jeżcze! Grali na moim weselu - caly czas pili, pijany wokalista o 11 z trudem prowadzil oczepiny. Ale najgorsze - po prostu nas okradli! Przy liczeniu pieniedzy 'zginelo' 500 zlotych...Bardzo mi bylo przykro, myslalam, ze to uczciwy zespol i ze nie robi sie komus takich numerow - szczegolnie na weselu. Koszmar!
          • 43gucio Zespol Jeżcze - straszni 20.07.15, 14:48
            Hejka, trzymajcie sie z daleka od zespolu Jeżcze! Grali na moim weselu - caly czas pili, pijany wokalista o 11 z trudem prowadzil oczepiny. Ale najgorsze - po prostu nas okradli! Przy liczeniu pieniedzy 'zginelo' 500 zlotych...Bardzo mi bylo przykro, myslalam, ze to uczciwy zespol i ze nie robi sie komus takich numerow - szczegolnie na weselu. Koszmar!
            • jezcze Re: Zespol Jeżcze - straszni 05.10.15, 22:26
              Zazwyczaj nie odnosimy się do opinii wyrażanych o nas w Internecie. Tym razem robimy jednak wyjątek gdyż jest ona niezwykle krzywdząca i niesprawiedliwa. Co do wywiązania się przez nas na weselu z zadań merytorycznych to chyba nie było aż tak źle, skoro po zakończeniu imprezy otrzymaliśmy podziękowania od Pana Młodego i Ojca Panny Młodej. Po czym prowadziliśmy z nimi miłą konwersację , na koniec życząc sobie pomyślności. Problem zapewne zrodził się potem. Posądzenie nas o kradzież 500 złotych to już sprawa zbyt poważna by ją pozostawić bez riposty. To raczej mocno zmęczona Pani Młoda miała kłopot z doliczeniem się i wypłaceniem nam umówionej kwoty. Na szczęście fakt rozliczania się miał miejsce w obecności wielu świadków. Mięliśmy nadzieję, że sprawa po dopłaceniu brakującej kwoty została zamknięta. Jak się jednak okazuje Pani Młoda nadal twierdzi, że zespół o określonej renomie i czternastoletniej działalności na muzycznym rynku krajowym (i nie tylko), nagle postanowił dodatkowo wzbogacić się jej kosztem o 500 złotych !!! Zachęcamy Panią Młodą do większej roztropności a także pokory w razie popełnienia błędu. Przyda się na nowej drodze życia! I na koniec droga Pani to nam należały się przeprosiny za powyższe insynuacje i postawienie w niezręcznej sytuacji. Mimo wszystko życzymy Państwu Młodym szczęścia a internauci niech sami ocenią zdarzenie..... Z poważaniem. Zespół "Jeżcze".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka