rades29 20.09.09, 18:51 superja.pl/node/1927 wiadomosci.onet.pl/1514817,242,1,manipulacja_czy_perswazja,kioskart.html kobieta.interia.pl/psychologia/ja-i-moj-swiat/news/emocjonalny-szantaz,1199505 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byrd52 Re: Szantaż emocjonalny... 21.09.09, 11:15 Niby kto kogo szantażuje emocjonalnie? Faceci z Egiptu polskie dziewczyny, czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Szantaż emocjonalny... 21.09.09, 11:36 byrd52 napisał: > Niby kto kogo szantażuje emocjonalnie? > Faceci z Egiptu polskie dziewczyny, czy odwrotnie? Niby kto czyta ze zrozumieniem byrd52? Czy może krasnoludki! Odpowiedz Link Zgłoś
byrd52 Re: Szantaż emocjonalny... 21.09.09, 12:03 jasneniebo napisała: > Niby kto czyta ze zrozumieniem byrd52? Czy może krasnoludki! Niestety mam z czytaniem problemy! Czytam od końca. Paskudna dysleksja. Złamana nóżka w chromosomie X. :( Odpowiedz Link Zgłoś
byrd52 To ja przepraszam 21.09.09, 13:00 Przepraszam ale ta rzekoma złośliwość, to wynik nadmiernie rozbudowanego myślenia lateralnego i innych wad dyslektyków. Myślałem, że na tym forum nie będzie uprzedzeń do szeroko pojętych "innych". pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: dysleksja 21.09.09, 14:42 jasneniebo napisała: > zaraz ją usunę , bo znowu będzie nie na temat. > Pozdrawiam Znowu ktoś przyjdzie i będzie pouczał o czym to wolno dyskutować a o czym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
yamyam Re: dysleksja 21.09.09, 22:39 hahahaha...dobre :)...bo nie na temat :P watek o szantazu emocjonalnym wiec o dysleksji trzeba pogadac :) podoba mi sie to coraz bardziej, a zwlaszcza ten motyw z przepraszaniem...slodziutkie :) fajne tez bylo o zlosliwym byrd52, zwlaszcza gdy jasneniebo napisala "Niby kto czyta ze zrozumieniem byrd52? Czy może krasnoludki!", a pozniej "nie badz zlosliwy prosze" :) rewelka! :). A tak na marginesie...rzucila mi sie jedna prawidlowosc w oko - kiedy kobietki sie wyzlosliwiaja na forum jeda na druga to moderatorki zwracaja im uwage, ze tak jest be, lecz gdy robi to facet w stosunku do kobiet na forum to jest to nazywane "poczuciem humoru" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: dysleksja 22.09.09, 17:30 yamyam napisała: >tak na marginesie...rzucila mi sie jedna > prawidlowosc w oko - kiedy kobietki sie wyzlosliwiaja na forum jeda > na druga to moderatorki zwracaja im uwage, ze tak jest be, lecz gdy > robi to facet w stosunku do kobiet na forum to jest to > nazywane "poczuciem humoru" :) Żadnej kobiecie tu piszącej nigdy nie zwróciłam uwagi, kasuję wątek jeśli przekracza granice dobrego tonu, nie odnoszę się do postów kobiet, jedynie mężczyznom zwracam uwagę, kobiety są w tej kwestii inaczej traktowane, gdyż piszą o uczuciach - a to tego mam dystans. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Do yamyam 21.09.09, 23:14 Mam dosyć Twoich komentarzy dotyczących moderownia, nie podoba Ci się trudno nie zamierzam z Tobą polemizować nie czuję się dobrze i mam już dosyć , zjadłaś wszystkie mądrości gratuluję. Ponadto uczciwość Twoich ocen jest mocno wątpliwa i na tym kończę. Muszę leżeć nie będę się denerwować więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
yamyam Re: Do yamyam 21.09.09, 23:16 mam nadzieje ze to nie grypa...powrotu do zdrowia zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Do yamyam 22.09.09, 15:50 Jeśli uraziłam Cię lub wykazałam się złośliwością przepraszam, angażuję się emocjonalnie we wszystko co robię i zawsze kieruję się rozumem ale i sercem. Nie jestem rozgoryczona i nie szukam sposobu na odreagowanie, żyję w męskim świecie i z mężczyznami łatwo się dogaduję może dlatego tak odebrałaś moje wypowiedzi. Będę się kontrolować , nie jestem ideałem mam poczucie swoich wad i pracuję nad sobą. Mam inną wizję kontaktów między ludźmi nawet w tym kształcie jakie daje to forum. Proszę nie zmuszaj mnie do zmiany moich zasad, możesz się nie zgadzać i mówisz to- ja przyjęłam do wiadomości. Pozdrawiam bardzo serdecznie i naprawdę szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś