iwoncia84 29.09.09, 18:35 Cześć Orientujecie sie w których miejscach mozna złapac internet Wi- Fi w Sharmie??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egipt-first-time Re: Wi-Fi w Sharmie 30.09.09, 11:25 Na pewno na Hadabie, niedaleko Il Mercato. Niestety nie pamiętam nazwy hotelu, restauracji gdyż nie korzystałam, ale tablica informacyjna zwróciła moją uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
trzemeszno Re: Wi-Fi w Sharmie 30.09.09, 17:59 Wróciłem wczoraj. Mam komórkę z kartą Wi-Fi i wielokrotnie próbowałem. Sieci jest do bólu - ale zalogowac nie można się w żadnej ...... Dlaczego..... kasa, kasiorka..... W moim otelu 40 m - 8$ i tyle Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Wi-Fi w Sharmie 30.09.09, 18:44 W Naam`ma przy głównym deptaku jest całe mnóstwo lokali z darmowym wi-fi z Mc`Donaldem oczywiscie na czele , wystarczy usiąść coś zamówić i korzystać . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
iwoncia84 Re: Wi-Fi w Sharmie 02.10.09, 13:18 cześć dzieki za info, tylko czy ja sobie z tym dam rade? hehe czy notebook musi miec jakies konfiguracje do tego czy wystarczy wlaczyc wifi i bedzie hulac? Odpowiedz Link Zgłoś