Dodaj do ulubionych

adresuję poniższe stwierdzenia do rades29!

04.01.10, 00:33
DLACZEGO W TOBIE CZŁOWIEKU TYLE NIENAWIŚCI WOGÓLE DO LUDZI? CAŁY AŻ
TOPISZ SIĘ W TYM CO PISZESZ.A NAJGORSZE JEST,ŻE PISZĄC O BITYCH
KOBIETACH POSTAWIŁEŚ SŁONECZKO. MÓWI TO SAMO ZA SIEBIE,KIM JESTEŚ I
JAKI JESTEŚ,ZAKŁAMANY BIN LADENIE POLSKI.
Obserwuj wątek
    • szalonaburza Re: adresuję poniższe stwierdzenia do rades29! 04.01.10, 04:32
      Znam kilku facetów (również Polaków, i jakoś nieszczęśliwie, to ci, mają
      największe problemy - w 99 proc. polskich facetów utrzymywałam ich od A do Z -
      fajnie nie?)
      A rades pewnie gdzieś przeżył zawód, domyślam się, że homo (KOCHAMYZ HOMO, Egipt
      naprawdę kocha!!!!!).
      I nie jest to nic wstydliwego, a jeśli, i jeśli źle z tym się czujesz,
      wyrpodukujemy fajny tekst na pierwszą stronę......;)
      • dijonka Re: adresuję poniższe stwierdzenia do szalonaburza 04.01.10, 09:12
        Kazdy ma prawo do swojego zdania i wytykanie orientacji seksualnej
        jest calkowitym nietaktem, masz pretensje do jego postepowania a
        sama jestes nie tolerancyjna.
        Mam swietnego kolege, ktory jest geyem, i szczrze powiedziawszy jest
        lepszym powiernikiem niz niejedna przyjaciolka.
        • jasneniebo Re: adresuję poniższe stwierdzenia do szalonaburz 04.01.10, 09:35
          Też mam znajomych o odmiennej orientacji i wcale mi to nie przeszkadza, każdy ma
          prawo wyboru, są fantastycznymi przyjaciółmi. Szalonaburza jest bardzo
          tolerancyjną osobą, w jej wypowiedzi nie chodzi chyba o brak tolerancji..wręcz
          odwrotnie.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • dijonka Re: adresuję poniższe stwierdzenia do szalonaburz 04.01.10, 09:59
            Ja po pierwszym przeczytaniu odebralam jej wypowiedz jako ironie,
            jezeli mialo to miec inny przekaz, to przepraszam!
    • rades29 Re: adresuję poniższe stwierdzenia do rades29! 04.01.10, 06:21
      www.tczew.edu.pl/index.php?id=26,227,0,0,1,0
      kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=75
    • hatszepsut29 dzięki szalonaburzo za poparcie!:) a ten rades29, 04.01.10, 08:11
      to psychopata jakiś jest,dobrze by było,gdyby go KTOŚ namierzył,bo
      widac,że cieszą go niezdrowe artykuły,albo mówiące o
      przemocy.słuchaj stary,radzę abyś zamiast wyławiania cudzych
      nieszczęść,zajął się własnym. www.forum.pclab.pl,naprawdę można ci
      pomóc,jeśli jesteś w młodym wieku,a sądzę że tak.
      • jasneniebo Re: dzięki szalonaburzo za poparcie!:) a ten rade 04.01.10, 08:46
        A ja myślę,że tu chodzi o coś zupełnie innego tylko nie do końca dobrze to
        przekazuje.
        • dijonka Re: dzięki szalonaburzo za poparcie!:) a ten rade 04.01.10, 08:50
          masz calowita racje jasneniebo, zgadzam sie z Toba.
      • rades29 Re: dzięki szalonaburzo za poparcie!:) a ten rade 04.01.10, 12:13
        hatszepsut29 napisała:

> to psychopata jakiś jest,dobrze by było,gdyby go KTOŚ namierzył,bo
        > widac,że cieszą go niezdrowe artykuły,albo mówiące o
        > przemocy.słuchaj stary,radzę abyś zamiast wyławiania cudzych
        > nieszczęść,zajął się własnym. www.forum.pclab.pl,naprawdę można ci
        > pomóc,jeśli jesteś w młodym wieku,a sądzę że tak.
        Dzieki za komplement:
        fronda.pl/monitako/blog/wielokulturowy_to_znaczy_jaki
    • damaris-damaris Re: adresuję poniższe stwierdzenia do rades29! 04.01.10, 15:46
      Miałam się nie odzywać,siedzieć cicho ,jak ta przysłowiowa mysz pod miotłą.Ale dla tego wątku zrobię wyjątek.Otóż nie wydaje mi się,żeby ktoś piszący o szeroko,pojętym złu tego świata,sam był zły.Rades wkleja te linki niejako prewencyjnie,można powiedzieć profilaktycznie.Bo przecież lepiej zapobiegać,aniżeli leczyć.A przecież nie on jest autorem scenariuszy tych wątków,ale samo życie.A on po prostu dzieli się tym,co jak rozumiem,jest dla niego ważne.Szkoda,że tak rzadko wdaję się w dyskusje,nie zostawia komentarzy,to by z pewnością pomogło troszkę go rozgryźć;)bo tak na dobrą sprawę,mało o nim wiemy.Ale ja bym go nie posądzała o niecne zamiary.Nie osądzała jako psychopatę,który napawa się cudzym nieszczęściem.Chyba nastąpiła tu jakaś nadinterpretacja.Więcej zdrowego dystansu(to się chyba obiektywizm nazywa;)nikt też na siłę nikogo nie zmusza do czytania jego linków.Po prostu pełna dowolność.Jak rades drażni,to go omijać;)dla mnie o wiele większy defetyzm(i to bez wklejania linków)sieje 2009 wa-wa.Przepraszam Cię wawo,ale chyba nie przeczytałam jeszcze ani jednego,twojego postu,który zawierałby ziarnko optymizmu.Ale widocznie też masz ku temu swoje powody.I taką rolę przyjęłaś na tym forum.Nie mnie wnikać w historię twego życia.Zresztą ty podobnie jak rades,też unikasz polemiki.Wyślesz post i znikasz.Na ewentualne pytania pod swoim adresem nie odpowiadasz;)na koniec mała prywata-rubio!Zostawiam Ci różowego szampana!Co by ten NR oblać,po raz nty:)jakby ktoś jeszcze miał chęc to 2butelkę zostawiam Jasnej!Pozdrawiam!
      • jasneniebo Re: adresuję poniższe stwierdzenia do rades29! 04.01.10, 16:14
        Damaris szczęścia na Nowy Rok!!! Ja wiem o radesie nieco więcej ale z prywatnej
        korespondencji więc nie mogę niczego zdradzać. Muszę jednak powiedzieć,że masz
        100% racji w tym co napisałaś.(I jak mi rubio.3 nie urwie głowy - bo ma monopol
        na moje uczucia wyższe to już wiesz co chcę powiedzieć.Pozdrawiam Cię i proszę
        NIE SIEDŹ jak myszka. Buziaki)-To była część priv.
      • rubio.3 Re: adresuję poniższe stwierdzenia do rades29! 04.01.10, 16:31
        Dobrze , że postanowiłaś wyjść z norki damaris, cieszę się z tego powodu
        ogromnie. Zgadzam się co do twórczości radesa. Ja bardzo chętnie czytam niektóre
        linki , nie wszystkie bo bym zwariowała od natłoku informacji. Ale cel i powód
        ich umieszczania tutaj jest dla mnie jasny, nie doszukuję się drugiego dna . Nie
        śmiałabym tez atakować nikogo ze względu na preferencje seksualne , bo to akurat
        nie jest dla mnie ważne. Jeśli rades nie uczestniczy w szeroko pojętych
        dyskusjach to znaczy, że ma ku temu powód, albo najzwyczajniej uważa , że jego
        misja kończy się na wklejeniu linka. Czy jest pesymistą ? nie wiem nie znam go ,
        taki widocznie ma styl bycia a może tylko tak go odbieramy? Rades powodzenia i
        jeśli dalej działasz w La stradzie to,życzę sukcesów , chociaż w tej instytucji
        to akurat nie wiadomo co uznać za sukces.

Damaris szampana najchętniej te obydwa mam nadzieję kiedyś wypić wspólnie z Tobą
        i Jasną. Wszystkiego dobrego w Nowym roku. Buziaki
    • damaris-damaris Re: adresuję poniższe stwierdzenia do rades29! 04.01.10, 17:35
      Oczywiście rubio,orientacja sexualna,w ogóle tu nie ma nic do rzeczy.Mnie tam też nic do tego.Wszak powiadają:NIEWAŻNY WIEK,NIEWAŻNA PŁEĆ,WAŻNE UCZUCIE:) A co do wyjścia z norki,to fakt,musiałam przewietrzyć gdzieś umysł,bo tuż przed NR,mój Francuz(właściwie już chyba nie powinnam pisać mój)tak mi dał popalić,że nie wiedziałam jak się nazywam.I gdybym nie miała pewności,że to Francuz z krwi i kości,to pomyślałabym,że to jakiś Arab.Nie,nie chodzi o wątek finansowy,ale o gierki manipulacyjne,które w efekcie finalnym miały mnie doprowadzić do jakiejś psychozy maniakalno-depresyjnej.Powiadam wam kobitki-uważajcie na tych Francuzów;)włoska mafia,jak chciała kogoś ostrzec przed nieuchronnie zbliżającym się wyrokiem,wysyłała zdechłą rybę takiemu delikwentowi.Ja się zastanawiam,czy nie posłać zdechłej żaby;)temuż delikwentowi!Ale to taka dygresja,poboczny wątek z mottem:nie tylko Egipcjanie kąsają;)
      Jasneniebo!Właśnie po to ten szampan,żeby zmiękczyć rubio;)choć nie podejrzewam jej o jakieś sadystyczne pobudki!Toż to poczciwa kobieta:)
      • rubio.3 Re: adresuję poniższe stwierdzenia do rades29! 04.01.10, 17:47
        damaris-damaris napisała:
        Jasneniebo!Właśnie po to ten szampan,żeby zmiękczyć rubio;)choć nie podejrzewam
        > jej o jakieś sadystyczne pobudki!Toż to poczciwa kobieta:)

Damaris nie do Ciebie piłam w tym wpisie, tylko tak ogólnie co sobie pomyślałam.
        Dlaczego nie puściłaś pary , o co naprawdę kaman? A zmiękczona jestem
        skutecznie tym szampanem, chociaż nie wiem czy choleryczka może być poczciwa, Hi
        hi. Buziaki
        • damaris-damaris Do rubio! 04.01.10, 18:37
          Z tym zmiękczaniem,chodziło o to,że Jasna bała się napisania czegoś wprost,bo bała się twojej reakcji.Stąd dopisek,że uważam Cię za poczciwą(może być,że choleryczkę;) )ale o co chodzi z niepuszczaniem pary?że nie pisałam-iż potomek Napoleona daje mi w kość?Ale to nie miało wpływu na moją bytność,czy nieobecność na tym forum.Zresztą nadal Nie Jestem przekonana,że chce tu być jako aktywistka;)a nie bierna obserwatorka,ale ten wątek o radesie,jakoś tak zmObilizował do wpisu.Buźka!
          • jasneniebo Re: Do rubio! 04.01.10, 18:55
            Mnie też życie daje w kość, cieszę się ,że jesteś aktywistka czy " czuja obserwatorka" nie ma znaczenia wiesz kiedy się odezwać nic więcej mi dziś do szczęścia nie trzeba.
            P.S.
            Szampana nie piję - alergia ale chętnie pokibicuję:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka