Dodaj do ulubionych

Jungle AQUA PARK Hurghada

05.01.10, 23:15
PomoCy ;/
Mam pytanie czy kradną w tym hotelu (obsługa), bo mi wszyscy znajomi odradzaja brac laptopa i kamerkę i aparat i w ogole wszystko! ;/ A ja jednak chciałbym zrobić DUŻO zdjęć i filmów w HD i wwalać wszystko na lapka/i nie chodzić co godzinę do pokoju i nie sprawdzać/. Spotkaliście się może z jakąś sytuacją (kradzież, zaginięcie jakichś rzeczy itp.) w czasie pobytu tam? Proszę o odpowiedź :)
Pewnie takie pytanie nurtuje nie tylko mnie jednego.
Obserwuj wątek
    • kwestus Re: Jungle AQUA PARK Hurghada 06.01.10, 18:01
      Nie masz się co obawiać,dla personelu ta praca to jak złapać pana boga za nogi,
      za jednego lapka nie ryzykowałby straty pracy w turystyce.
      Ps.wielokrotnie zostawiałem dobrej jakości aparat w pokoju i nie zginął
      to samo dotyczy kasy,może nie były to wielkie sumy ale nigdy nic nie wsiąkło.
      pozdrawiam
      • obadziarka Re: Jungle AQUA PARK Hurghada 06.01.10, 19:39
        zostawialem wielokrotnie wszystko na widoku i nic nie ginelo w zadnych hotelu.
        raz zostawilem aparat na lezaku na plazy i poszedlem na obiad. wracam i nie
        widze aparatu a lezal na widoku, poruszylem recznikiem, a moj aparat ktos
        przechodzil i przykryl, aby sie nie rozlaly baterie od slonca. paszporty tez
        zostawiem i nich. kiedys zostawil kolega aparat na stolowce i znalazl sie, takze
        u mnie nic nie ginelo.
        pozd
        • steiner13 Re: Jungle AQUA PARK Hurghada 06.01.10, 20:41
          Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Uspokoiliście mnie trochę :). Co prawda do Egiptu nie jeździłem, ale w innych krajach, co byłem to nigdy mi nic nie zginęło. (np. Turcja, tam mnie Turcy pilnowali jak oka w głowie, normalnie raz nie zdążyłem po dysce na busik podjeżdżający pod mój Hotel, to jacyś inni mnie podwieźli, z innego hotelu - bez żadnej kasy, niczego)
          Jeszcze mam jedno pytanie o co chodzi z włączaniem laptopów na lotniskach, wyjeżdżałem już trochę, ale jeszcze mnie to nie spotkało. /oni szukają jakiegoś nielegalnego oprogramowania czy co?/
          A na statkach w czasie resju, też mi nic nie ukradną (wycieczka 7+7)?
          Jakoś nie bardzo mi się chce wierzyć w to że oni są tak prawi, spokojni i bogobojni.
          • g.grzegorz1 Re: Jungle AQUA PARK Hurghada 07.01.10, 10:00
            Lapka musisz włączyć gdyż chcą sprawdzić czy nie jest to czasami
            opakowanie "bum bum"
    • egiptosek Re: Jungle AQUA PARK Hurghada 07.01.10, 10:27
      kolego nie obraż sie ale powiem ci tak
      tobie to ktoś już coś UKRADŁ
      I NIE BYŁ TO LAPTOP
      mam pewne podejrzenia że był to ROZUM
      POZDRAWIAM MIMO WSZYSTKO I ŻYCZĘ CI ŻEBY NIKT CI NIC NIE UKRADŁ
      WIĘCEJ
      • steiner13 Re: Jungle AQUA PARK Hurghada 07.01.10, 12:36
        Po pierwsze to idiotyzm, żeby włączać laptopa... /przecież go "prześwietlają".../ Ślepi są? - nawet jeśli... to się nie boją, że wybuchnie przy naciśnięciu guziczka ON/OFF... xD
        egiptosek - pisz z interpunkcją i znakami polskimi(jak wszędzie to wszędzie) - Wieśniacy nie mają specjalnych przywilejów. Nie wymądrzaj się tu, bo nawet nie potrafisz pisać po polsku :). Te duże i piękne litery wsadź sobie, gdzieś głęboko, gdzie tylko twój chłopak zagląda. :) Pozdrawiam mimo wszystko ciebie i twój infantylizm oraz (przy okazji) chamstwo. ;) Ja ci życzę w tym nowym 2010 roku, abyś wreszcie zdał maturę z j. polskiego. :-)
        P.S.: Jak ci tak ciężko pisać poprawnie, to używaj słownika w przeglądarce i proszę nie kalecz moich oczu więcej swoimi banalnymi błędami.
        • ami.ra Re: Jungle AQUA PARK Hurghada 07.01.10, 19:16
          Oj człowieku to zaczniej zadawać pytania na które można dać
          odpowieć,bo równiez obstawiam ,ze rozum Ci dawno skradziono...Skąd
          my forumowicze bywalcy Egiptu mozemy wiedziec ,że nikt Ci nic w
          hotelu czy gdzie tam bedziesz nie ukradnie?
          • steiner13 Re: Jungle AQUA PARK Hurghada 07.01.10, 22:02
            Tematem nie jest ogólnie Egipt! Najbardziej chodziło mi o ten hotel i ogólnie statki /na rejsie to ja faktycznie nie byłem/. Możne ktoś akurat na czymś takim był i coś słyszał(podobnej wycieczce = ten hotel+statek)... To czemu miałbym nie zapytać...? Przecież nie proszę o mannę z nieba tylko, czyjeś sprawozdanie krótkie - nawet wystarczyłoby małe "nie" lub "byłem dobry hotel, obsługa - nic nie słyszałem o kradzieżach" - byłbym spokojniejszy./ Poza tym żebym ja zabierał laptopa za 1 tys+kamerkę 1tys+ 1tys aparat - to bym nie pisał tu...
            Może inaczej - /ogólnie/ - Polaków okradają? > (czy też zbyt trudne -pytanie?).
            /////Wiesz jeśli jesteście "bywalcami" to może coś słyszeliście(teraz ogólnie) / przecież ja nie szukam wróżek, które mi powiedzą co będzie > "Skąd my forumowicze bywalcy Egiptu mozemy wiedziec że nikt Ci nic w hotelu czy gdzie tam bedziesz nie ukradnie?" tylko pytam się o przeszłość ;)...... ...........Jak się wyjeżdża z Polakami czy nie, to jak jakaś afera jest to przechodzi przez cały hotel... Potem na forach jest to opisywane itp. Tu jakoś nic nie znalazłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka