midkaa 18.01.10, 23:08 hej... ktos zna osoby pracujace w tym biurze w hurghadzie? podzielcie sie opiniami na ich temat... zalezy mi na info... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze-hamam Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 07:11 hay, co chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 08:24 hej... interesuje mnie mohamed... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 08:29 sorry, mohamed to dla mnie za malo. to jakbys zapytala Jan Nowak. co on dokladnie robi i jak wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 08:42 mowi o sobie mido... ma 24 lata podobno??? i jak na egipcjanina to ma bardzo jasna karnacje. pracuje jako przewodnik i czesto tez zakwarerowuje ludzi. ja poznalam go w aqua blu.... cos jeszcze chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 09:43 jesli to ten mido, ktorego znam to ok. oni w pracy wszyscy sa w porzadku. nic zlego nie moge i nie chce o nim powiedziec. jest porzadnym facetem, dobrym pracownikiem i kolega. to jeden z tych grajacych fear play. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 09:52 to jednak sa tacy co graja fear play??? bo juz myslalam ze wszyscy sa tacy sami... a czy ty moze przacujesz z nim??? moze moglabys mi pomoc i powiedziec cos wiecej na jego temat... podobno chce przyjechac do polski na kurs dla obcokrajowcow??? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 10:37 nie moge powiedziec ci nic wiecej, ale moze poczekaj na odzew jakis turystek, moze nie jestem obiektywna. chociaz znajac ich to kazdy ma cos za pazucha. szczerze nigdy nie ufam zadnemu do konca i to nie tylko dlatego ze sama sie sparzylam. uwazaj, lepiej dmuchac na zimne. dam ci znac jak bede wiedziala cos konkretnego, ale nie bede plotkowac, ze cos slyszalam, ze ktos cos mowil. i nie ufaj tez w takie przekazywane info, nigdy nie wiadomo kto jakie ma intencje. zostaw sprawy takie jakie sa, zycie samo ci podpowie jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 10:50 naprawde to bardzo madre co piszesz... jadnak bardzo zalezy mi na twoim wsparciu... myslisz ze on naprawde gra fear play??? naprawde boje sie tego zwiazku... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 11:02 jak o sie boisz to dobrze tylko zeby ten strach nie przeslonil ci wszystkiego, bo przestaniesz myslec o przyjemnych rzeczach a zaczniesz sie doszukiwac bledow. przyjmij wszystko normalnie, poczekaj na bieg wydarzen. najwazniejsze, zebys sie nie zakochala. napisz mu o swoich obawach, nie oczekuj tez milosci na cale zycie, jezeli tak bedzie to cudownie, ale jesli nie to bedziesz cierpiec. nie naciskaj i nie oczekuj niczego za duzo. zycze ci wszystkiego najlepszego i wbrew temu co wszyscy pisza ja znam udane zwiazki polek z arabami, i poki co sa szczesliwymi mezatkami. nie mozna niczego z gory zakladac. Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 10:56 a tak z innej beczki... znasz moze mahmuda? ma zone z polski ktora niedzwno urodzila mu adasia??? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 11:05 mahmuda, ktory ma zone polke ale on jest rezydent alfa star. u nas nie wiem o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 11:16 moze zmienil prace w ostatnim czasie??? pol roku temu pracowal w sky... bo chyba mowimy o tym samym... taki pod czterdziestke...moze ciutke mniej... mnie akurat nic z nim nie laczylo... byl tylko naszym przewodnikiem ale w porzadku to on nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 11:17 chodzi o to ze w porzadku do swojej zony nie jest... bo tak to dosyc mily... Odpowiedz Link Zgłoś
annah783 Re: triada, sky club, hurghada 19.01.10, 14:45 do zwasze haman. znasz moze rezydentow Itaki?? co mozesz o nich powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
hatszepsut29 Re: triada, sky club, hurghada 23.01.10, 16:50 Hi! Ja znam Mahmouda A.,rezydenta sky club.Nie mogę powiedzieć o nim niczego dobrego.Może to tylko moje skromne zdnie i nie musicie się z nim zgadzać,ale opiszę Wam,co się stało.Gdy byłam wykupić u niego wycieczkę,zaproponował mi i mojej mamie,że pokaże nam Hurghadę, ok, ja raczej podchodzę do Egipcjan z pewną rezerwą i nie szukałam przygody. Pojechaliśmy do tej Hurghady,tam małe zakupy i kawa. Zadziwiające jest to,że mają oni dużo sprytu:) W pewnej chwili zaprowadził moją mamę do sklepu z biżuterią i szybko podszedł do mnie,żeby umówić się na imprezkę wieczorem. Ok,czemu nie? był rezydentem,więc budził zaufanie,nie był człowiekiem-widmo. Weczorem podjechał po mnie i udaliśmy się do hurghady. Tam okazało się,że chciał się ze mną przespać. Nie opiszę Wam dokładnie sytuacji,ponieważ jest to żenujące.Spotkał się z odmową z mojej strony.Był wściekły,nie ten sam człowiek.Po tym wieczorze udawał,że mnie nie zna,nawet-cześć nie powiedział.Taka to zmienna natura Egipcjan.Nie mam mu tego za złe. Po prostu taki jest. A ja cieszę się,że mu nie uległam. A! jeszcze jedno, miał na palcu obrączkę,gdy zapytałam, czy jest żonaty,zmieszał się i odpowiedział,że obrączkę dostał od mamy,gdy wyjeżdżał do Polski,żeby dziewczyny w Polsce nie narzucały się mu nazbyt-słowa Jego mamy :) I oczywiście jakaś dziewczyna wydzwaniała te pół wieczoru,który spędziliśmy,On tłumaczył się,że to Polka,żona jego kolegi rezydenta,który akurat wyjechał,dzwoni da niego,bo cytuję:"chce sexu". I że jeśli ja nie chcę,to On pojedzie do niej:)HEH.I że tak mu przykro,bo ja mu nie ufam itd... .Same wyciągnijcie wnioski.pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
hatszepsut29 Re: triada, sky club, hurghada 23.01.10, 20:59 p.s.wybaczcie mi błędy:) pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki:) i nie dajcie się! I wiecie co?niektóre piszą,że sprawdzają swoich habisiów itd.,ale jak można wiązać się z kimś,kogo od początku trzeba sprawdzać,komu się nie ufa? nie wiem.Polacy nie są lepsi,to prawda. Po prostu są inni.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 24.01.10, 18:37 mam nadzieje ze mowimy otym samym... ten ktorego ja znam wyglada na 35 lat troche juz siwieje... i rzeczeywiscie do najlepszych nie nalezy... my rowniez bylismy z nim na wycieczce po hurghadzie ale ta wycieczka byla z biura i on byl tam naszym przrewodnikiem... opowiadal o polsce, ze mieszkal tu, ze ma zone z polski, z kalisza, ze niedlugo bedzie mial synka adasia... kiedy przejezdalismy kolo jego domu zadzwonil do niej aby wyszla na balkon i nam pomachala... sympatyczne prawda??? ale kiedy na nastepny dzien rowniez jechal z nami na wycieczke do kairu juz o zonie zapomnial... prosto z mostu zaproponowal randke.... ze przyjedzie po mnie do hotelu czarnym autem i pojedziemy na disco... zapytalam jak on moze umawiac sie ze mnia wiedzac ze wczoraj opowiadal historyjke o zonie, synku, zamieszkaniu w polsce??? powiedzial ze zona wie o wszystkim i nie ma nic przeciwko temu... jasne ze wiedziala... drugie podejscie mial kiedy po paru dniach przypadkiem spotkalam go w recepcji mojego hotelu... znow namawial... ze to moja ostatnia szansa ze wiecej juz nie poprosi... ale nie uleglam... kiedy go poznalam wydawalo mi sie ze ok... ze porzadny... ze zonka z polski... ze widac ze ja kocha... ze rodzina i wogole... ten przyklad pokazuje jak latwo mozna sie pomylic... zwylky przypadek... i bylabym kolejna zdobycza na jedna noc... dlatego wlasnie zalozylam ten watek... bo poznalam tez kogos innego z tego biura i jak narazie jeszcze niczym nie podpadl ale chcialabym sie dowiedziec jak najwiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
hatszepsut29 Re: triada, sky club, hurghada 24.01.10, 23:15 Ten Mahmoud,którego opisałam,ma 36 lat,jest rezydentem Sky Club i nazwisko na A.-nie podam całego z wiadomych powodów ,rzeczywiście mieszkał w Polsce,w Rzeszowie( tak mówił :)heh. W Hurghadzie mieszka na przeciwko lotniska- pokazywał mi osiedle,gdy jechaliśmy do Hurghady. Ale przede mną ukrywał,że ma żonę. Tłumaczył,że Polka,która wydzwania, to koleżanka:)(jasne),żona jego kolegi,tak jak opisałam wcześniej. Nie czuję jakiejś nienawiści do niego czy żalu, głupio się zachował,jak mały chłopiec który nie dostał lizaka. I jak pomyślę,że ta Polka,to jego żona rzeczywiście i to ta sama którą widziałaś na balkonie,to czuję jedynie pogardę do niego i zal, ale skierowany do tej dziewczyny. Tym bardziej,że opowiadał mi że na Polki mówi się cheap meat-czyli zero szacunku do Polskich kobiet a w tym także do matki swojego dziecka. Opowiadał o Egipcjankach z takim błyskiem w oku. A prawda jest taka,że One tak samo jak i Europejki podchodzą do TYCH spraw. Taniec brzucha jest bardziej perwersyjny niż taniec gołej baby przy rurze. Gdy byłam parę lat temu z BYŁYM facetem w egiptowie, trafiliśmy na taki taniec brzucha w wykonaniu Egipcjanek, i jak mam powiedzieć na kobietę, która zaczęła tańczyć w dwuznaczny sposób wokół niego,z taką perwersją,że jak mi potem powiedział, to było ohh...?to nie jest sprzedawanie się? Po prostu jest to inna kultura i wszystko robi się w ukryciu, o czym się potem dowiedziałam,tzn.zobaczyłam na własne oczy i dlatego jest to już BYŁY. Można powiedzieć facet Polak-cheap meat:) No,ale odbiegłam od tematu. Najbardziej szokujące było zachowanie Mahmouda, gdy następnym razem zobaczyliśmy się podczas wyjazdu z hotelu na lotnisko. Ani-cześć, potraktował mnie jak powietrze :)heh,i wtedy pomyślałam sobie- Allahu,dziękuję ! I nie dlatego że jestem święta,bo nie jestem. kiedyś na wykładzie starsza Pani profesor psychologii powiedziała nam,że te matrony,takie dewoty,gorsze są od tych co dają na prawo i lewo:))) hehe.A ludzie zawsze będą gadać różne rzeczy i to ich problem. A facet,który jest Polakiem i opowiada o Polkach np.na tym portalu z pogardą, że są takie i owakie ma problemy sam ze sobą i kasowany jest w moich oczach. Bo same spójrzcie prawdzie w oczy,wszędzie na świecie faceci opowiadają o "swoich" kobietach w superlatywach,tylko Polacy nienawidzą Polek. Ale spróbujcie zwrócić uwagę na ulicy-mało tych facetów-Polaków z jakąś cudzoziemką:)heh, za to Polki częściej wybierają obcokrajowców.Wniosek sam się nasuwa. A odnośnie Midkaa,innych rezydentów, to Mahmoud 2, też rezydent sky club, jest naprawdę ok, może to ten Twój:)taki niewysoki, szczupły. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 25.01.10, 10:36 nie... ja raczej szukam info o mido... moze znasz??? ma 24 lata i jest przewodnikiem w sky.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hatszepsut29 Re: triada, sky club, hurghada 25.01.10, 13:36 Niestety nie. uważaj na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyryx Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 11:47 Najpierw o Mahmoudzie - za mlodego chlopaka mial zone Egipcjanke, podobno umarla, a on wyjechal do Polski. Tam poznal dziewczyne z Rzeszowa (imienia nie pamietam, chyba Kasia), zalozyli biznes - najpierw second hand, potem dyskoteke. Urodzila im sie corka Sara, wyjechali do Austrii albo Szwajcarii. On ja zostawil (twierdzi, ze ona jego) i wrocil do Polski. Potem do Egiptu i zaczal swoja kariere wsrod turystek. Posuwa co tylko sie rusza. Wzial slub z jedna z turystek, ale ona musiala wracac do Polski. Nastepna dala mu kase na auto. Obecna zone tez poznal jak byla jego turystka. Przyjechala do niego i z nim mieszka, ale to mu nie przeszkadza kontynuowac dawnego zycia. Panny wydzwaniaja do niego i pisza jak opetane, a on je wszystkie nazywa dziwkami. Jak ktoras nie zareaguje na jego zaloty, staje sie agresywny, przstaje sie odzywac, obrabia tylek. Strasznie duzo pali. Niebezpieczny typ, ktorego radze unikac. Powinni sie jego przelozeni dowiedziec co nieco o nim... Mohamed "Mido" - babiarz. Na kazdym wyjezdzie upatruje sobie dziewczyne i dazy i drazy;) Bywa przy tym upierdliwy. Ale jest tez na swoj sposob uroczy, wiec dziewczyny go lubia i chetnie sie z nim umawiaja. On traktuje je lekko, jak nie ta to inna. Za pare miesiecy ma przyleciec do Polski. Raczej nie wierze w jego przyszly trwaly zwiazek z jakakolwiek Polka, pochodzi z bardzo ortodoksyjnej i religijnej muzulmanskiej rodziny. [URL=http://img196.imageshack.us/i/12956125488776711010770.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/1772/12956125488776711010770.jpg[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 12:12 Forum jest anonimowe i jak wiecie istnieje ochrona danych osobowych, dlatego umieszczanie tu prawdziwych imion, nazwisk i wklejanie zdjęć z wizerunkami osób prywatnych jest zabronione i będzie natychmiast usuwane! Odpowiedz Link Zgłoś
hatszepsut29 Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 14:34 Do jasneniebo- nie zostały podane nazwiska. A przecież zależy nam na tym,by inne dziewczyny przestrzec, napisać co nieco o rezydentach sky club. Informacje nie są obrazliwe. To suche fakty, i nie podlegają żadnemu paragrafowi.Ucieszyłam się z tych informacji które napisała ZYZYRYX, bo dzięki temu dziewczyny które trafią na NIEGO , już będą miały świadomość z kim mają do czynienia. A o to tu chodzi.Szkoda,ze tego wątku nie było w grudniu przed moim wyjazdem do egiptowa. Jak ja się czułam, po tym wieczorze, kiedy nie poszłam z nim do łóżka, a ON odwożąc mnie do hotelu, powiedział spierdalaj? to wiem tylko JA. Bo 2 godz.wcześniej,przez pół wieczoru mówił mi,że mam piękne oczy i te oczy go przyciągnęły i nie chce sexu( heh ), pragnie mnie, że jestem taka kochana, piękna ,że mogłabym tam pracować jako rezydent,itd.itp. Wakacje były zepsute. Mimo,że mu nie uległam czułam się jak szmata, którą po prostu można wyrzucić,gdy nie zrobi tego, czego się od niej oczekuje.I ta dwulicowość. To jest straszne. Zaczęłam nawet wierzyć w to,że zrobiłam coś nie tak. Chciał wywołac u mnie poczucie winy,mówił,że jest mu przykro i jest zawiedziony mną(!)bo mu nie chcę zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 14:37 Nie wykasowałam imion tyko wklejone zdjęcie ,nie wolno umieszczać wizerunków osób prywatnych, to jest nie zgodne z zasadami forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 15:08 Do zyzyryx: dzięki za info.To co piszesz jest dla mnie bardzo ważne.Jeżeli tylko możesz proszę powiedz mi skąd tyle wiesz o mido???????????? Ten link co przeslalas,czy to jego profil??? Pozdrawiam i czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 15:10 do hatszepsut29... ta historia dotyczyla mido czy mahmouda??? pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
hatszepsut29 Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 16:22 Do midkaa, moja historia dotyczyła Mahmouda A.nie MIDO, ale widzę,że masz ciśnienie,dziewczyno,wykonczysz się.Zaufaj dziewczynom które opisują swoje doświadczenia. Te które piszą,iż są szczęśliwe z Egipcjanami,po prostu godzą się żyć wg ich reguł,które są nie do zaakceptowania dla kobiety,która chce żyć godnie. Oni naprawdę mają dwa oblicza. Jeśli pochłania Cię tak sprawdzanie Go, nie łudz się, iz kiedykolwiek będzie inaczej. Bedziesz go sprawdzac do momentu az nie znajdziesz haczyka,chyba w głębi duszy czujesz że nie jest ok. życze Ci powodzenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyryx Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 17:20 Mialam przyjemnosc pracowac z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
hatszepsut29 Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 16:30 do zyzyryx prześlij mi proszę na maila te fotki,które zostały usunięte, campari_afryka@wp.pl, z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyzyryx Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 17:11 To byla fotka Mido, nie Mahmouda. Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 17:27 do tej pory wszystkie info jakie znalazlam o mido byly pozytywne i wierzyc mi sie nie chcialo ze niby taki swiety jest... cisnienie mam dlatego ze nie chce sie angazowac w cos co okaze sie niewypalem... dzieki za pomoc... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 17:29 a na zdjeciu to jest ten mido o ktorym pisze... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hatszepsut29 Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 19:53 a gdzie jest to zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: Mido i Mahmoud - info :D 26.01.10, 21:06 ja tez poprosze jesli mozna... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gamila2 Re: triada, sky club, hurghada 26.01.10, 22:36 szczerze? ja na twoim miejscu dałabym sobie spokój. i nie mówie tu nic pozłości tylko z własnego doświadczenia. Od szpiegowania na skype, nk czy facebooku można dostać paranoi.Obsesyjnie zaczynasz wszystko sprawdzać, wyobrażenia,żę jesli go nie ma w tym momencie na skype to jest z inną panienką. a chyba nie tego chcemy w "związku" Odpowiedz Link Zgłoś
midkaa Re: triada, sky club, hurghada 26.01.10, 22:56 niewiem czy ja chce wogole jakiegos zwiazku z nim... z jednej strony mi zalezy a z drugiej szukam jakiegos haka na niego zeby to skonczyc... jak dla mnie to bardzo duza bariera chocby niewiadomo jaki byl... pozrdzawiam Odpowiedz Link Zgłoś