niuta23 11.02.10, 21:57 Witam jaki hotel polecacie ze zjezdzalniami dla dzieci ( 12,13 lat)i pokojami rodzinnymi w Egipt- Sharm El Sheikh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobol74 Re: Egipt- Sharm El Sheikh 11.02.10, 22:10 jedynie co mogę polecić to hotel w którym będę od 17 maja - Royal Albatros Moderna dzieci mają co robić - i oczywiście przy plaży .......... Odpowiedz Link Zgłoś
homik.0 Re: Egipt- Sharm El Sheikh 12.02.10, 16:08 a my bedziemy w tym hotelu od 31 maja i też mamy nadzieję ze bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
my_maryha Re: Egipt- Sharm El Sheikh 17.02.10, 10:11 A ja właśnie wróciłam z tego hotelu i jak dla mnei nie jest on godny polecenia..wszędzie daleko, a żeby zobaczyć rafę to trzeba iść bardzo długo molem.. Odpowiedz Link Zgłoś
dandrzej Re: Egipt- Sharm El Sheikh 17.02.10, 12:34 Witam Napisz cos więcej - dlaczego nie jest godny polecenia - tylko przez to że wszędzie daleko? Jak pokoje , jedzienie , podbno jakiś remont ? Pozdrawiam Darek - w tym hotelu od 28.06.10 Odpowiedz Link Zgłoś
my_maryha Re: Egipt- Sharm El Sheikh 18.02.10, 20:47 Jedzenie jest ok. Pokój zmieniałyśmy bo najpierw trafiłysmy na taki bez ciepłej wody. W ciągu 2 tygodni przez które tam byłam przez więkzość czasu nei dało się kąpać w morzu, przez duży wiatr i czarną flagę. Remontu żadnego nie było. Ale właśnie najgorze jest to że do Naama Bay to 40 minut drogi taksówką. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_bo Re: Egipt- Sharm El Sheikh 19.02.10, 08:04 A ja bardzo polecam hotel, o którym mowa powyżej - Royal Albatros Moderna, a wróciłam zeń 3 dni temu. Byłam z dziećmi w wieku nastoletnim i 4-latkiem. Wszyscy bardzo zadowoleni. Starsze dzieci dodatkowo z animacji(zabawy i sporty przy basenie na plaży i wieczorem) i kuchni (w ramach AI bardzo duży wybór, w tym to co dzieciaki lubią - pizze, pasty, frytki). Remontu żadnego aktualnie tam nie ma. Pogodę mieliśmy wymarzoną 32stopnie, bez wiatru. Wszystko pewnie zależy od tego, co dla kogo ważne. Dla nas były to wspaniale dwutygodniowe wakacje i wszystkie dzieci odgrażają się, że tam wracają :) Odpowiedz Link Zgłoś