moniik77 06.04.10, 11:49 Czy hotel Albatros Palace to ten sam hotel co Hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eg1504 Re: Albatros Palace 06.04.10, 12:56 Zdecydowanie NIE. Są połozonoe obok siebie ale Beach Albatros Palace ma 4*, a Albatros Palace mocne 5*. Albatros Palace jest nowym hotelem o dużo lepszym standardzie. Jedynym plusem Beach Albatrosa są wielkie zjeżdżalnie - ale nie wszystkim przecież na tym zależy, Osobiście byłam już w Albatros Palace w zeszłym roku i znowu w maju się tam wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Albatros Palace 06.04.10, 13:00 będąc w Albatros Palace możesz bez najmniejszych problemów korzystać z tych zjeżdżalni w hotelu beach albatros Odpowiedz Link Zgłoś
eg1504 Re: Albatros Palace 06.04.10, 13:04 I jeszcze jedno ten 4* hotel to jest BEACH ALBATROS a nie Beach Albatros Palace. Odpowiedz Link Zgłoś
moniik77 Re: Albatros Palace 06.04.10, 13:35 Bardzo dziękuję za wyjaśnienie. Jadę tam pierwszy raz 13 maja i szukam jak najwięcej informacji. To jeszcze jedno pytanko :-) Do hotelu trafimy w nocy, czy nie będzie problemu z zakwaterowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Albatros Palace 06.04.10, 13:52 nie stresuj się recepcje w hotelach są czynne całą dobe nie będzie więc problemu pozdraWIAM i udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
eg1504 Re: Albatros Palace 06.04.10, 13:54 Napewno nie, recepcja czynna jest całą dobę, a obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta i pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
moniik77 Re: Albatros Palace 06.04.10, 14:04 Dziękuję i również życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa6 Re: Albatros Palace 06.04.10, 14:27 Według mojej wiedzy i tego, co znajduje się na stronie holidaycheck albatros palace to to samo, co beach albatros palace resort&spa. Ten obok to jest beach albatros po prostu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magusia27 Re: Albatros Palace 06.04.10, 16:15 mi się wydaje, że ten obok to dokładnie nazywa się beach albatros garden :) Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Albatros Palace 06.04.10, 17:17 zgadza się taka jest jego prawidłowa cała nazwa i ma 4 * pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
moniik77 Re: Albatros Palace 06.04.10, 17:46 Będę przede wszystkim zwracać uwagę na 5* :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa6 Re: Albatros Palace 06.04.10, 23:07 Beach Albtaros palace resort&spa ma 5 gwizdek i to jest ten nowy hotel, otwarty chyba 2 lata temu w czerwcu, który tak chwalą generalnie wszyscy, w skrócie nazywany alabtros palace. Beach albtaros stoi obok, chyba po lewej stronie, a beach albatros garden jest po drugiej stronie ulicy. Więc jeszcze raz podkreślam, że albatros palace to to samo co beach albatros palace resort&spa i na pewno ma 5 gwiazdek:) Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Albatros Palace 07.04.10, 08:06 asiaaaa6 napisała: > Beach Albtaros palace resort&spa ma 5 gwizdek i to jest ten nowy hotel, otwarty > chyba 2 lata temu w czerwcu, który tak chwalą generalnie wszyscy, w skrócie > nazywany alabtros palace. -----TAK JEST I NAZWE "ALBATROS PALACE" najcześciej używają właśnie turoperatorzy ma on 5* i jest najlepszy z całego kompleksu albatrosów Beach albtaros stoi obok, chyba po lewej stronie -----ZGADZA SIĘ i z jego infrastruktury mogą korzystać wszyscy goście "ALBATROS PALACE" bezpłatnie odwrotnie jest to niemożliwe , a > beach albatros garden jest po drugiej stronie ulicy. Więc jeszcze raz > podkreślam, że albatros palace to to samo co beach albatros palace resort&spa i > na pewno ma 5 gwiazdek:) ----A OBOK JEST JESZCZE "Aqua Blu " i "AQUA VISTA RESORT & SPA" też tej samej sieci są to hotele 4* więc wszystko sie zgadza tylko te nazwy mogą się kręcić a to przez turoperatorów którzy specjalnie kombinują by wprowadzać klientów w błąd poniżej podaje linka do strony internetowej sieci pick albatrosa tam jest wszystko opisane www.pickalbatros.com/vistahurgada/index.htm pozdrawiam byłem w Albatros palace w styczniu 2009 roku hotel bajka obsługa na najwyższym poziomie polecam wszystkim warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrewpl34 Re: Albatros Palace 08.05.10, 09:32 Witam. Wybieramy się tam z żoną 14 maja na 7 dni z BeeFree. Czy w pokojach jest żelazko? Czy można załatwić pokój z widokiem na baseny i morze? Czy jest szansa na pokój z tarasem ? Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Albatros Palace 07.04.10, 07:52 moniik77 napisała: > Czy w pokoju jest woda butelkowa? jest codziennie 1 sztuka na osobe ale w barach możesz brać wode butelkowaną w nielimitowanych ilościach Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Albatros Palace 07.04.10, 17:29 moniik77 napisała: > Czy w hotelu jest wi-fi? jak byłem to wi-fi było tylko w lobby-recepcji ale można było korzystać z komputera i internetu w beach albatrosie bez problemów to ten hotel po lewej stronie albatros palace Odpowiedz Link Zgłoś
moniik77 Re: Albatros Palace 07.04.10, 17:40 Nie wiem jakim miesiącu byłeś? Interesują mnie animacje dla dzieci, czy są już w maju? Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Albatros Palace 07.04.10, 18:26 moniik77 napisała: > Nie wiem jakim miesiącu byłeś? Interesują mnie animacje dla dzieci, czy są już > w > maju? ja byłem w styczniu moje dziecko miało wtedy 17 lat ha ha więc sama wiesz ... ale widziałem animatorki z dziećmi takimi mniejszymi więc animacje dla dzieciaczków były wieczorami były tez dyskoteki dla dzieciaków z konkursami zabawami odbywały się one w klubie za bilardami po wejściu do hotelu idziesz w prawo do końca i za salą z bilardami dalej prosto tam jest bar gdzie organizują animacje wieczorne dla dzieci tańce konkursy karaoke itp Odpowiedz Link Zgłoś
justiii87 Re: Albatros Palace 07.04.10, 21:03 A z jakiego biura lecisz? Ja, z Eximu ale dopiero we wrześniu, więc czekam na wszystkie ciekawostki. Czy daleko jest do plaży od wejścia głównego? Bo patrząc na foldery to ta odległość jest sporawa Odpowiedz Link Zgłoś
moniik77 Re: Albatros Palace 08.04.10, 17:53 Wczasy mam z Oasis Tours, jak tylko wrócę opiszę hotel. Życzę miłego pobytu, jak coś ciekawego jeszcze znajdziesz to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
justiii87 Re: Albatros Palace 07.04.10, 21:05 forum.gazeta.pl/forum/w,622,94215014,94215014,Albatros_Palace_wrocilismy_nasza_opinia_pytajcie.html można trochę poczytać dla zainteresowanych :) Odpowiedz Link Zgłoś