egipt65 16.05.10, 20:57 Witam W których hotelach (4 lub 5 gwiazdkowych) w Egipcie można porozumieć się w języku rosyjskim (recepcja, restauracja lub w innych miejscach) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deimos2009 Re: Języki obce w Egipcie 16.05.10, 22:39 W których hotelach to nie wiem ale w Sharmie rosyjski był równie popularny jak angielski, przynajmniej w Old Market i Naama Bay. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechu_m Re: Języki obce w Egipcie 17.05.10, 12:30 prędzej się dogadasz z nimi po rosyjsku niż po angielsku. po rusku w hotelach mówi prawie każdy i to bardzo płynnie bo tyle rusków tam jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: Języki obce w Egipcie 17.05.10, 16:05 Hurgahda,Sindbad Aquapark, Sindbad Beach i wiele innych. W Sindbadach 80% gości, to rosyjskojęzyczni sąsiedzie ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: Języki obce w Egipcie 17.05.10, 16:05 "Hurghada" oczywiście. Literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Języki obce w Egipcie 18.05.10, 10:03 w kadym!! ja bym pytal gdzie nie spotkam ruskich i w ktorym hotelu,masakra z nimi tam byc!! Odpowiedz Link Zgłoś
olka31mama Re: Języki obce w Egipcie 16.06.10, 18:01 dokładnie lepiej z daleka od Rosjan, człowiek jedzie odpocząć a nie słuchać krzyków dawaj dawaj itp. bo strasznie głośny naród to jest, club faraana tam było bardzo mało Rosjan większość włochów, holendrów, troszkę gości z wysp brytyjskich Odpowiedz Link Zgłoś
mohyl Re: Języki obce w Egipcie 16.06.10, 18:15 taa, jak się czyta fora rosyjskie oni o nas piszą to samo, Odpowiedz Link Zgłoś
habibi_sun Re: Języki obce w Egipcie 16.06.10, 22:40 fakt ze wszedzie słychac rosyjski ale ja akurat nie mam negatywnych wspomnien z Dahab, Hilton resort gdzie mnostwo było rosjan - uprzejmych i miłych Odpowiedz Link Zgłoś