Dodaj do ulubionych

ciacha z Srarm :D

04.06.10, 16:28
Hej dziewczynki :) wybieram sie latem do Sharm a jako , że właśnie rozstałam sie z chłopakiem mam ochote zaszaleć :) a więc moje pytanko brzmi gdzie w Sharmie można spotkać fajne ciacha i jak im na imie :D napiszcie też których omijac bo oszusci i ktorzy zajęci :) z góry dziękuje

A i osoby , które maja zamiar pisać jakies wredne komentarze lub zebym uważała , że cos złapie niech sobie lepiej dadzą spokój i zaoszczedza czasu :P

Należy mi się coś po tym paru latach kłamliwego związku a jak :D
Obserwuj wątek
    • dove2 Re: ciacha z Srarm :D 04.06.10, 16:30
      Jestem w goracej wodzie kapana a więc zanim zdążyłam zauważyc , ze zrobilam bład w tytule to wysłałam to :D ale mam nadzieje , ze kazdy sie domysli , ze chodziło o Sharm
    • jag-a22 Re: ciacha z Srarm :D 04.06.10, 16:52
      Podbijam temat :) również się wybieram w lato do Sharm :) i jestem ciekkawa gdzie tam mozna spotkać fajne ciacha i który jest dobry w te klocki :D
      • gosia0409 Re: ciacha z Srarm :D 04.06.10, 18:45
        no niewiem czy oni sa dobrzy w te klocki,moze bedziesz miala szczescie i trafi
        ci sie cos o dobrej kondycji,na kazdym kroku tego pelno,do wyboru do koloru,moze
        panie ktore byly w sharm cos podpowiedza...
        • kasia_dwa Re: ciacha z Srarm :D 08.06.10, 17:49
          Każdy beżowy jak zobaczy laskę w bikini z blond włosami z uśmiechem na
          twarzy, to może ona być nie wiem jak brzydka, dla nich jest i tak
          "angel" ;) Tego kwiatu to pół Sharmu ;)
          • agaaga11-1 Re: ciacha z Srarm :D 17.06.10, 20:30
            2 tyg. temu wrocilam z Sharm. Bylo cudownie. Jesli chodzi
            o "ciacha", to nie ma z nimi zadnego problemu. A w jakim hotelu sie
            zatrzymujesz? Ja bylam w Grand Plaza.
            • dove2 Re: ciacha z Srarm :D 17.06.10, 22:57
              No to się ciesze , ze tam pełno ciach hehe :) oczywiscie każdy ma inny gust ale mam nadzieje , ze i mi któryś się spodoba :) juz nie moge sie doczekac bo mam ochote się zabawić a wybieram się do Laguna Vista
              • anienka_0 Re: ciacha z Srarm :D 24.06.10, 13:39
                Ja właśnie tydzień temu wróciłam z Sharm i potwierdzam,że ciach jest
                wiele :) Co by o nich nie mówić, potrafią dowartościować każdą
                kobietę ;)
                • 2009wa-wa Re: ciacha z Srarm :D 24.06.10, 14:05
                  anienka_0 napisała:

> Ja właśnie tydzień temu wróciłam z Sharm i potwierdzam,że ciach
                  jest
                  > wiele :) Co by o nich nie mówić, potrafią dowartościować każdą
                  > kobietę ;)
                  To zalezy co masz na mysli z tym dowartosciowaniem? Ja znam Panie
                  ktore calkowicie stracily wartosc.
                  • anienka_0 Re: ciacha z Srarm :D 06.07.10, 15:17
                    2009wa-wa napisała:

> anienka_0 napisała:
                    >
                    > > Ja właśnie tydzień temu wróciłam z Sharm i potwierdzam,że ciach
                    > jest
                    > > wiele :) Co by o nich nie mówić, potrafią dowartościować każdą
                    > > kobietę ;)
                    > To zalezy co masz na mysli z tym dowartosciowaniem? Ja znam Panie
                    > ktore calkowicie stracily wartosc.

Jeśli były głupie i naiwne, to oczywiście mogły tą wartość stracić.
              • dinah_35 Re: "ciacha" nie tylko z Egiptu .... 24.06.10, 17:13
                dove2 napisała:

> No to się ciesze , ze tam pełno ciach hehe :) oczywiscie każdy ma inny gust ale
                > mam nadzieje , ze i mi któryś się spodoba :) juz nie moge sie doczekac bo mam
                > ochote się zabawić a wybieram się do Laguna Vista

dziewczyny, kobiety ...
                pozwólcie iż ja się również podzielę swoimi spostrzeżeniami ...
                byłam w kilku krajach muzułmańskich i powiem szczerze jeśli już mam ocieniać
                urodę / tylko urodę / "beżowych" jak to któraś ich nazwała, to uważam że
                najciekawsi pod tym względem / jak dla mnie oczywiście/ są Tunezyjczycy. Chociaż
                "beżowi" nie są w moim typie, duża większość nich została przez ze mnie oceniona
                jako przystojna, czego niestety nie mogę stwierdzić będąc w Egipcie.
                Ale podobno o gustach się nie dyskutuje ....
              • sashka75 Re: ciacha z Srarm :D 25.06.10, 13:24
                dove2 napisała:

> No to się ciesze , ze tam pełno ciach hehe :) oczywiscie każdy ma inny gust ale
                > mam nadzieje , ze i mi któryś się spodoba :) juz nie moge sie doczekac bo mam
                > ochote się zabawić a wybieram się do Laguna Vista

Bylam w Laguna Vista Beach 2 tygodnie na przelomie maja i czerwca z narzeczonym i ze znajomymi.

Niezly byl jeden recznikowy przy glebokim basenie ;) tym blizej plazy. Jeden w okularach, Tamar bodajze, tez nie jest zly. Z kelnerow nie pamietam nikogo wybitnie przystojnego, za to mily byl Osama i zawsze nam rezerwowal stolik na sniadanie :D Fajny tez byl gosc od nalewania kawy i herbaty, imie na A bodazje, ale nie Ahmed :D No i przemily Mohammed El Masri, poznalismy go w barze z billardem, pod hotelem jest, potem przeszedl na ten gleboki basen wlasnie. Niewysoki, szczuply, jeden z nizszych tamze, moge fotke przeslac na maila, bo akurat zrobilismy z nim sobie przed odjazdem.

Poza hotelem jest jeden koles przystojny, ale typ cwaniaczka (ma 2 zony z Europy hehe, od 2 lat Niemke, pokazywal fotke - straszna!!; i Angielke od 2 miesiecy podobno i jedna o drugiej nie wie. No coz koles wie jak sie ustawic)i prowadzi sklep z olejkami perfumowymi zaraz kolo apteki na deptaku handlowym (polecam ta apteke, bo nie oszukuja na cenach) po drugiej stronie ulicy od hotelu. Drugi przystojny i bardzo mily, ale troche kuleje po wypadku, prowadzi sklepik z pamiatkami po stronie hotelu. Po wyjsciu z glownego budynku hotelu trzeba pojsc troche w lewo, z daleka widac sklepiki, przejsc miedzy nimi (po lewej stronie bedzie apteka, ale drogo tam strasznie - to taka wiadomosc na w razie W jakby ktos potrzebowal tam cos kupic)i bedzie wiecej sklepikow wolnostojacych i on ma po lewej stronie blizej ulicy :D Nie wiem jak ma na imie, bo mnie to nie interesowalo, ale pewnie bedzie sam zaczepial, zeby wejsc do jego sklepu i obejrzec pamiatki. Pomogl mi ze znaczkami na kartki, bo glupek w hotelowym sklepiku nie chcial mi sprzedac, bo nie kupilam kartek u niego!! Myslalam, ze wyjde z siebie!! Poszlam wiec ''na miasto'' i wlasnie ten chlopaczek mi pomogl, bo inni sklepikarze chcieli mnie przekrecic na cenie.

No to chyba tyle... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka