jasneniebo 22.08.10, 13:32 Nie chcę już tu pisać więc wszystkim dziękuję za miłe słowa i konstruktywną krytykę. Życzę sukcesów i szczęścia . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubio.3 Re: POŻEGNANIE 22.08.10, 13:34 jasneniebo napisała: > Nie chcę już tu pisać więc wszystkim dziękuję za miłe słowa i konstruktywną > krytykę. Życzę sukcesów i szczęścia . > Pozdrawiam Do cholery żartujesz chyba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: POŻEGNANIE 22.08.10, 14:15 rubio nie mogę już tego robić, jest nowy moderator tylko do administrowania.....ja mam dość tego forum, nie jest to moje miejsce..już nie..buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: POŻEGNANIE 22.08.10, 14:30 jasneniebo napisała: > rubio nie mogę już tego robić, jest nowy moderator tylko do > administrowania.....ja mam dość tego forum, nie jest to moje miejsce..już > nie..buziaki narazie nie . poucinam paluchy a najlepiej całą rękę temu co w tej decyzji palce maczał. już ja go dopadnę, wiesz o tym . :) Odpowiedz Link Zgłoś
moder666 Re: POŻEGNANIE 22.08.10, 19:10 Na prośbę jasneniebo zastąpię ją w moderowaniu forum.Nie mam wiedzy w tematyce forum, mam doświadczenie w pracy w internecie.Jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: POŻEGNANIE 23.08.10, 22:03 moder666 napisała: > Na prośbę jasneniebo zastąpię ją w moderowaniu forum.Nie mam wiedzy w tematyce > forum, mam doświadczenie w pracy w internecie.Jestem kobietą. Jezeli ktos nie ma wiedzy w temacie to jak moze moderowac to forum, uwazam ze powinna je moterowac osoba doswiadczona, i aktywna na tym forum a nie ktos kto nie napisal na tym forum ani jednego watku! Jakie jest wasze zdanie jestem ciekawa co wy o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
moder666 Re: POŻEGNANIE 23.08.10, 22:41 Mam nadzieję,że krzyki ucichną a ja będę moderować zgodnie z zasadami powyżej określonymi.Brak wiedzy daje dystans i chłodny osąd treści wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: POŻEGNANIE 23.08.10, 07:24 a co bedziesz robic?napisz do mnie moze cos wymyslimy,poz Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: POŻEGNANIE 23.08.10, 09:18 gosia0409 napisała: > a co bedziesz robic?napisz do mnie moze cos wymyslimy,poz Moze to ja zaczne moderowac?Byc moze nie bedzie lepiej,ale weselej napewno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: POŻEGNANIE 23.08.10, 10:15 Rikifiki wysłałam Ci wiadomość na priv :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: POŻEGNANIE 23.08.10, 10:16 Wysłałam Ci wiadomość na priv Gosiu :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: POŻEGNANIE 23.08.10, 22:06 Tomi71 mam pytanie czy ktos taki kto nie ma doswiadczenia na tym forum moze byc jego moderatorem? Czekam na odpowiedz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafixpl Re: POŻEGNANIE 24.08.10, 16:12 ale ma doświadczenie w pracy w internecie.... no wiesz...:D:D:D jest kobietą... i argumenty ma zabijające... jest regulamin i należy go stosować:). jak się nie nauczy, to niech sobie wydrukuje z netu... ma przecież doświadczenie :|. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: POŻEGNANIE 24.08.10, 17:39 2009wawa właśnie z powodu takich bzdur nie chcę tu już być. Napisałam Ci wiadomość na priv.......daj spokój w tematyce forum ja pomagam moderatorce swoją wiedzą. Proszę skończ to dochodzenie....chcę normalnie zapomnieć ,że to forum istnieje...i całe to " bagienko". Jestem właścicielem forum nadal, nie chcę tego już czytać! JUŻ NIE !!! Mam nadzieję,że to ostatni post. Odpowiedz Link Zgłoś