Dodaj do ulubionych

Ahmed kamerzysta z hurghady

18.12.10, 15:30
Witam wszystkie dziewczyny,poszukuje informacji na temat Ahmeda kamerzysty krecia filmy z wycieczki na el guana i safarii,jesli któras z was jest w stanie mi pomóc bede bardzo wdzieczna - krótki opis imie Ahmed lat 25-26 hurghada znak szczególny zielone oczy dosc wysoki 174 cm tak około
Obserwuj wątek
    • recznik.frotte Ahmed aferzysta 20.12.10, 10:14
      Znam Ahmeda aferzystę z H. Wzrost odpowiada mniej więcej Twojemu opisowi.
      Kolor oczy ma jednak różny. Lewe oko ma brązowe a prawe fiołkowe. Być może
      używa kolorowych szkieł kontaktowych. Tym fiołkowym okiem podrywa dziewczyny.
      Filmy też kręci. Turystyczne i erotyczne. Używa wielbłąda jako rekwizytu.

Jego afery zainteresowaly już nawet Interpol. Obejrzyj jego zdjęcia i pokaż palcem
      któru Ahmed jest Twój lub prawie Twój. Mialaś z nim nieprzyjemny kontakt?
      www.google.pl/images?hl=pl&rlz=1T4GZHZ_plPL238PL239&q=Ahmed&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=995&bih=531
      • sunsun2010 Re: Ahmed aferzysta 26.12.10, 19:52
        Oh miałam się nie odzywać ale znudziły mi sie śledzie w cebuli,wole kolorowe rybki w sosie sezamowym, kamerzyste znam filmował mnie w drodze na Giftun i też mam go na płycie taki wysoki,,,brunet opalony rysopis sie zgadza? w razie czego wyruszam w styczniu i chyba na dłużej bo kupuje tam mieszkanie. Jak szpieg z krainy deszczowców.....
        Kupiłam cichobiegi,czeszki niestety " białe" ale dla niepoznaki zabiore czarną galabije i moge coś tam?? jak by ??? kogoś ??/ coś interesowało?
        znak rozpoznawczy pierścionek z brylantami, na prawej ręce, wtedy nawet języków nie trzeba znać, po polsku mówią wszyscy , tylko trzeba sie zapatrzeć w południe w blask,,,,olśniewa
        karamba
        • recznik.frotte Re: Ahmed aferzysta 27.12.10, 10:51
          sunsun2010 napisała:

> Oh...znudziły mi sie śledzie w cebuli...znak rozpoznawczy pierścionek z brylantami..."

Same śledzie w cebuli i oliwie szybko się nudzą. Przy okazji wkrój do nich jabłko pokrojone
          w kosteczkę. Pycha! Twoje zainteresowanie śledziami będzie trwało dłużej. Sprawdzone
          empirycznie.

Jak czyścisz swoje brylanty gdy się zabrudzą lub zakurzą? Robisz to sama czy dajesz
          do profesjonalnego czyszczenia? Tylko czyste brylanty robią wrazenie. Dbaj o nie.

Ufff! Zszedłem właśnie z wagi. Wagę mam przedświąteczną. Mimo świątecznego menu.
          Allah akbar. I tego wszystkim życzę. Mimo, że Arabowie lubią kobiety korpulentne.
    • fatimaaziza Re: Ahmed kamerzysta z hurghady 20.12.10, 22:37
      moze ja go znam ale potrzebuje wiecej infomarcji o nim by mieć pewnosc ze to on.
      • chanela7 Re: Ahmed kamerzysta z hurghady 21.12.10, 12:19
        > moze ja go znam ale potrzebuje wiecej infomarcji o nim by mieć pewnosc ze to on
        > .

co mam jescze napisać o nim co chcesz wiedzieć?może spotkamy sie na priv?mam jego foto w razie czego-napisz do mnie pozdrawiam
        • marysia_julia23 Re: Ahmed kamerzysta z hurghady 21.12.10, 18:55
          wlasnie nie mam jego zdjecia... moze napisz do mnie na gg 1601016 to pogadamy i zobaczymy czy to ten sam
    • sunsun2010 Re: Ahmed kamerzysta z hurghady 27.12.10, 12:07
      Na jakim statku go widziałaś? jeśli to był "nousa" to ten Ahmed napewno, moge zapytać Omara który sprzedaje wycieczki i mnie tam wysłał wtedy napewno go zna ,tylko co chcesz wiedzieć o nim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka