Dodaj do ulubionych

Prosze o rade

01.02.11, 15:09
Mam wykupione wczasy na maj jadę z dzieckiem i nie wiem czy nie zamienic na Turcję czy do tej pory się uspokoi
Obserwuj wątek
    • dzioucha_z_lasu Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:11
      Ja stawiam, że się uspokoi. Przecież ci ludzie muszą z czegoś żyć. Do maja 3 miesiące, jest trochę czasu, ja się przeniosłam z lutego na maj i jestem dobrej mysli, póki co.
    • bochniewski Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:19
      ...w tym roku zapomnij o egipcie za duze ryzyko...
      • dzioucha_z_lasu Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:23
        bochniewski.... spieprzaj... Masz coś z głową albo jakąś cieżką nerwicę natręctw?
        • bochniewski Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:25
          ...czeka was alfa star...zbiorowy pozew do sadu...
          • dzioucha_z_lasu Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:29
            Ja tam pozwu nie składam, chcesz, to się baw
            • bochniewski Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:35
              mamy wylot 9 lutego ...oczywiscie spotykamy sie na lotnisku aby nikt nie wylecial...potem pozew...
              • dzioucha_z_lasu Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:41
                Ja się z tobą nie mam zamiaru spotykać. Mam głęboko w zadku, kiedy masz wylot i co będziesz robił, więc może już się uspokój, może jakąs tabletkę łyknij, albo się prześpij, bo jakiś przeciążony jesteś
                • bochniewski Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:44
                  ...alfa star...szok...wysylaja na wojne...masakra...
                  • dzioucha_z_lasu Re: Prosze o rade 01.02.11, 15:46
                    Rozumiem, że jakiś zły człowiek przywiąże cię do fotela i wyśle? Biedactwo...
                    • aurinko5 Re: Prosze o rade 01.02.11, 16:04
                      Nie ma co sie irytowac. Bochniewski ma troche racji. W tym roku wakacje w egipcie tzreba planowac bardzo ostroznie. Jak planowalam na lipiec ale patrzac na to, co sie dzieje to narazie mowy nie ma o wyjezdzie. Jezeli jakims cudem Mubarak ustapi, to tak szybko problemy sie nie skoncza. Sytuacja polityczna, tak szybko sie nie uspokoi.Pozatym zobacz teraz, jakie sa skutki rewolucji. Zablokowany eksport, coraz mniejsze zapasy zywnosci, benzyny, niedlugo zancznie sie problem, a wlasciwie juz sie zaczal - problem zapatrzeniem w kurortach.Te problemy nie mina z dnia na dzien. Chyba,ze dla Ciebie najwazniejsze jest zeby przestali strzelac.... Akurat na to do maja jest szansa.
                      I nie mowie tego po zlosci.
                      Problem tez moze byc z biurami. Teraz juz mozna wywnioskowac, ze biura ktore nie zawiesily lotow, moga miec problemy finansowe, dlatego zalezy im ,zeby wysylac turystow. A juz alfa astar i wezyr bardzo sie skompromitowali. Jezeli oni tak dbaja o bezpieczenstwo turystow, wysylaja ich nie mowiac ,ze nie maja ubezpiecznia to ja bardzo dziekuje, za takie biuro.
                    • czerwone_winko Re: Prosze o rade 01.02.11, 16:07
                      Jak z dzieckiem, to ja bym z Egiptu zrezygnowała. Dwoje dorosłych ludzi, gdy wpadnie w tarapaty i szczęśliwie uda się im z nich wyplatać, po czasie potraktuje to jak przygodę życia. Z małym dzieckiem jest inaczej. Dla niego może to być trauma - po co ryzykować? Ale każdy rodzic postąpi według własnego sumienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka