patrischa 04.02.11, 12:19 jest pięknie, gorąco..nawet bardzi...wieczory bardzoi ciepłe....zamieszek brak...cisza i spokój... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koalabis Re: wróciłam z sharm 04.02.11, 12:28 Najdalej za dwa tygodnie hotele opustoszeją o ile sytuacja diametralnie nie zmieni się, a nic na to nie wskazuje. Szkoda, bo ucierpią zwykli ludzie, którym braknie pracy w hotelach, knajpkach, wycieczkach :( Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: wróciłam z sharm 04.02.11, 12:51 koalabis napisał: > Najdalej za dwa tygodnie hotele opustoszeją o ile sytuacja diametralnie nie zmi > eni się, a nic na to nie wskazuje. Szkoda, bo ucierpią zwykli ludzie, którym br > aknie pracy w hotelach, knajpkach, wycieczkach :( Pracodawcom również współczujesz? Przecież to oni najwięcej stracą. Przeciętn Egipcjanin straci kilkaset dolarów, właściciel hotelu miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: wróciłam z sharm 04.02.11, 15:46 Właściciele hoteli mają z czego stracić, zwykli ludzie potrzebują pieniędzy do życia, bieżącego życia. Odpowiedz Link Zgłoś