Gość: ASIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:10 Lubię malować oczy maskarą. Czy w lipcu tusz nie będzie mi spływać:))) Czy w ogóle drogie koleżanki zabieracie ze sobą "malowidła"do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: malowanie oczu 09.05.04, 22:24 ja polecam stosowanie miejscowego preparatu do malowania oczu, czyli khulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: malowanie oczu IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 10:58 beduinko, powiedz proszę co to jest khulu i gdzie mozna to kupić:) pozdrawiam- Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: malowanie oczu 10.05.04, 16:33 Gość portalu: Kasia napisał(a): > beduinko, powiedz proszę co to jest khulu i gdzie mozna to kupić:) pozdrawiam- > Kasia w mianowniku to słowo brzmi: khul jest to taki czarny proszek nakładany specjalnym patyczkiem. stosowany mniej więcej jak nasz eye-liner, czyli do obrysowania oczu (na górze i dole), czasem także do brwi w krajach arabskich dostępny na stosikach, gdzie jest "wszystko i nic", w sklpeach kosmetycznych w W-wie dostępny w Karawanseraju (ul. Konarskiego 87) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: malowanie oczu IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 11:01 Aska mozesz smialo malowac oczy wieczorem. W dzień jest zbyt gorąco. Którego lipca wyjeżdżasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: malowanie oczu IP: *.a.jawnet.pl 10.05.04, 11:21 a ja polecam zrobic sobie henne na brwi i rzesy... Iw.... Odpowiedz Link Zgłoś
magja2003 Re: malowanie oczu 10.05.04, 20:41 Jak masz dobra maskare to nie masz sie czego obawiac nie splynie. Ja co prawda bylam we wrzesniu i caly dzien mialam umalowane rzesy i nie mialam zadnych problemow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś