Dodaj do ulubionych

Ratunku !!

11.07.11, 08:36
Chcę wybrać się ze znajomymi na tydzień do jakiegoś niedrogiego hotelu w egipcie. Najlepiej żeby był w centrum miasta albo nie daleko centrum (żeby można było przejść się spacerkiem) i miał siłownię :) Jeśli możecie coś polecić była bym wdzięczna. PRzedział cenowy 1600-1800 pln :) z góry dziękuje :)
Obserwuj wątek
    • renle Re: Ratunku !! 11.07.11, 08:46
      Empire w Hurghadzie. Solidne trzy gwiazdki i w centrum miasta. Nie wiem tylko, czy ma siłownię.
      www.easygo.pl/opinie/egipt/hurghada/empire-e5.html
      • deoand Re: Ratunku !! 11.07.11, 10:25
        Hotel Roma też w centrum HRG - 4 gwiazdki -oficjalnie - ma siłownie a na pewno miał kilka lat temu - See Gull tez 4 gwiazdki ale niby wyzsza półka z 4 gwiazdkowych hoteli w centrum Hrg
      • colcik1 Re: Ratunku !! 11.07.11, 10:27
        i do tego trzeba pisać "Ratunku!!" ??
        nie wiem czy to pójście na łatwiznę, czy indolencja żeby nie potrafić znaleźć sobie hotelu na wakacje. Współczuję!

wystarczy odpalić wikimapię, gdzie podpisany jest każdy hotel, w google wkleić tą nazwę i poczytać opis, opinie itd. Trudne nie jest wystarczy chcieć i trochę pomyśleć.

• lenka_net Re: Ratunku !! 11.07.11, 10:43
          po to jest to forum stworzone wyobraź sobie... wole się dowiedzieć od kogoś kto był niż czytać te głupoty że jest pęknięta płytka w łazience albo w basenie pływa liść ;] a jeśli Ci się coś nie podoba to po co się odzywasz w ogóle ?
          • niiktos Re: Ratunku !! 11.07.11, 11:22
            Po to jest rozum dany zeby myslec a internet po to by szukac a nie tylko dupy ogladac albo na "fejsie" pisac.
            • colcik1 Re: Ratunku !! 11.07.11, 11:54
              forum jest po to żeby pomagać, podpowiadać i wymieniać się informacjami, doświadczeniami, a Ty zasiadłeś przed kompem i czekasz na gotowca podając tylko swoje wymagania. To jest cwaniactwo i chamstwo wobec użytkowników tego forum tym bardziej, że nadal nie widzisz w tym nic niestosownego.
              • lenka_net Re: Ratunku !! 15.07.11, 00:04
                wolny kraj.. ;] moge robić co mi się podoba, a jak nie masz zamiaru pomoc to z łaski swej przestań się wymądrzać i zajmij czymś pożytecznym.. ;] bo siedzenie bez celu na forum jest nieróbstwem tymbardziej ze nie masz nic mądrego do powiedzenia :] skończyłam, dziękuje! ;)
                • idiota.wioskowy Kuzynko! 15.07.11, 01:24

Plotka niesie, ze miotasz sie po forach arabskich i o droge pytasz.
                  Ratunku, pomocy, naduzywasz na daremno. Pokreci Ciebie za to.
                  Skoro ty walisz takie zalosne teksty to jak ograniczeni musza byc
                  twoi znajomi ktorych reprezentujesz. I wy, wszyscy, zalosni durnie,
                  a moze spokrewnieni ze mna idioci potrzebujecie pomocy?
                  Slonce wam wyprostuje lekko pofaldowane polkule na asfalt.
                  Twoje posty przynosza wstyd prawdziwym idiotom, blondyneczko.
                  • deoand Re: A może to nie takie głupie ? 15.07.11, 09:37
                    Trudno powiedzieć , że plotka głosi iż koleżanka zadaje takie same pytanie na wszystkich mozliwych forach związanych z krajami arabskimi . To po prostu fakt - czytam wszystkie te fora bo we wszystkich krajach arabskich byłem .

Ale z drugiej strony - niech sie pyta - może do któregoś z krajów arabskich sie wybierze i ok.

Pytanie o hotel jest o wiele mądrzejsze niz dyskusja czy rezydent biura podrózy jest potrzebny czy nie - to juz jest szczyt bezmyslnosci forumowej - wiadomo , że musi byc i doprawdy taka dyskusja niczego nie wnosi a dyskusja o hotelu - przynajmniej się dowiemy jak dany hotel jest oceniany .
                    Oczywiscie temat hotelu winien byc poruszany w dziale o hotelach ale na pierwszy raz ....
                • colcik1 Re: Ratunku !! 15.07.11, 11:45
                  w 100% się z Tobą nie zgodzę, dlatego, że pomogłam podpowiadając w jaki sposób można znaleźć samemu hotel, co więcej dopowiem, że gdy już na wikimapie wyszukasz hotel blisko morza i centrum to wklep go sobie np. w holidaychceck i wyskoczy od razu cena, tylko, że Tobie się nie chce. Dziwne, że to ja zostałam nazwana leniem poprzez użycie słowa "nieróbstwo", a zawarta w moich postać treść merytoryczna chyba nie świadczy o tym, że nie mam nic mądrego do powiedzenia i dopiero to możesz nazwać wymądrzaniem się ;)
                  • lenka_net Re: Ratunku !! 15.07.11, 21:38
                    idź pluć jadem gdzieś inndziej :) np do Honolulu! powtarzam jak nie masz nic mądrego do powiedzenia na temat hotelu to zamilcz bo nie stworzyłam tego zapytania po to by jakas nawiedzona laska sie produkowała bez potrzeby!! żal i tyle ;]
            • erloy3 Re: Ratunku !! 01.08.11, 13:59
              niiktos napisała:
              > Po to jest rozum dany zeby myslec a internet po to by szukac a nie tylko dupy o
              > gladac albo na "fejsie" pisac.

To już lepiej dupy oglądać niż posty debila czytać...
      • aqua_frigida Re: Ratunku !! 01.08.11, 18:25
        Empire też polecam, to hotel dla normalnych. Hotel jest bardzo czysty.
        Niestety, nie ma tam siłowni. :/
    • maoko Re: Ratunku !! 15.07.11, 22:31
      Sharm El Sheikh - Naama Bay:
      - Helnan Marina 4*
      - Kiroseiz 5*

Trochę trzeba dołożyć do wymienionych kwot, ale niewiele.
    • irhana Re: Ratunku !! 15.07.11, 23:44
      A przed czym lub kim trzeba Cie ratować, bo nie widze wiązku tematu z treścią? :-)))
      A hotel jak Ci radzą najlepiej wybierz sobie sama, nie zawze to co dobre dla innych bedzie dobre dla Ciebie. Wiem trochę trwa przeczytanie wielu opinii i wyrobienie sobie własnej, ale wtedy masz większą gwarancje, że pojedziesz do hotelu dobrego dla Ciebie, a nie innych.
      • dana_n Re: Ratunku !! 16.07.11, 00:03
        Autorka wątku nie ma w zwyczaju wysilać się i szuka "jelenia", który za nią odwali robotę.
        W Egipcie była już kilka razy, więc doskonale się orientuje gdzie są jakie hotele.
        Wysługuje się innymi nie tylko w sprawie hoteli... :-D

"szukam polonisty :)
        Autor: lenka_net 03.02.11, 16:25
        a konkretnie osoby która napisze prace maturalną :)

ale to już bez komentarza....
    • milk0109 Re: Ratunku !! 16.07.11, 00:38
      Ja byłam w Sultan Beach, nie należy do drogich hoteli ale super basen i jedzenie i ekstra okolica. Za 1800 1900 kupisz Titanic Beach resort nowiutki hotel byliśmy w paźdz polecam bomba. Sea Gull raczej nie za fajny, i w okropnym centrum.
      • lenka_net Re: Do dana_n 16.07.11, 12:07
        Jak juz powiedziałam wolny kraj.. nie musze sie tłumaczyć z tego co robie :) może nia mam czasu żeby czytać te wszystkie opinie z których co 5 jest o tym że jest zardzewiały kran albo obdrapana ściana... pomyśl za nim coś napiszesz i zaczniesz krytykować innych.. bo oceniać ludzi jest łatwo...ale tak naprawde nic sobą nie reprezentujesz :]
        • gladi3 Re: Do dana_n 16.07.11, 12:13
          zakonczmy juz ten watek,jest beznadziejny i szkoda czasu.
          • iceflowerss Re: 16.07.11, 12:17
            Jesteście żałośni.. dziewczyna chce sie poradzić, szuka czegoś na szybko a wy odrazu z wjazdami.. skoro nie chcecie pomóc to nie piszcie, szkoda waszego czasu.. Może źle napisała z tematem ale to nie jest powód żeby pokazywać swoją prostacką strone i odrazu negować wszystko... Ja polecam Titanica w Hurghadzie.. nie jest w mieście ale atrakcje w hotelu są suuper. Nie można się nudzić ) a następnym razem jak rozpoczynasz temat to wpisz że szukam albo poszukuje.. bo widzisz ile tu jest gamoniów :)
    • karuzela100 Re: Ratunku !! 18.07.11, 16:08
      w hurgadzie seagul ps taxi jest bardzo tanie w egipcie więc duzo nie stracisz gdy hotel bedzie z 5 km od centrum pozdrawiam karuzela100
    • tanieodpoczywanie Pomoge ;) 01.08.11, 16:57
      Napisz proszę do mnie maila na adres a.wantke@tanieodpoczywanie.pl, opisz kiedy chcecie jechać z jakiego miasta wylot , i prześlę Wam dostępne oferty :) a gdybyście mieli pytania dzwońcie +48 790 25 25 50

Wantke Agnieszka
      www.tanieodpoczywanie.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka