Dodaj do ulubionych

rejs z triada

IP: 81.4.20.* 17.05.04, 20:55
witam forumowiczow!
wlasnie zakonczylismy rejs po nilu z triada, bylo naprawde bardzo milo,
wypoczynek, wspanial obsluga na statku, bardzo sympatyczna pilotka p.gosia,
czytajac przed wyjazdem wypowiedzi niektorych forumowiczow obawialismy sie
troche egiptu ale wrocilismy zadowoleni i wszystkim polecamy egipt...
Obserwuj wątek
    • Gość: cs Re: rejs z triada IP: *.k241.webspeed.dk 17.05.04, 21:04
      Milo slyszec, tez sie wybieramy na taka sama wycieczke, ale w lecie.
    • przemoa Re: rejs z triada 17.05.04, 22:00

Witaj!
      Ciesze sie ze ktos wlasnie wrocil z rejsu na ktory ja sie wybieram. Ma kilka pytan jesli mozna? Jak wygladalo pobieranie "obowiazkowych " oplat i bakszyszu 92$ i 20$? Jak oceniasz statek ktorym plyneliscie, czy mial otwierane okna? W ktorych hotelach zakwaterowano Was w Hurghardzie, bo nie wiem dlaczego Triada do konca czyma to w tajemnicy. Poza tym bede wdzieczny za wszelkie uwagi jakie sie Tobie nasuwaja, a mogly by pomoc nam w spedzeniu fajnych wakacji. My wylatujemy z Poznania 29 maja (za niecale 2 tygodnie) :)))))))
      • przemoa Re: rejs z triada 17.05.04, 22:29
        oczywiscie Triada trzyma nie czyma :(
    • Gość: lato3 Re: rejs z triada IP: *.gimsat.pl 18.05.04, 18:20
      Też wybieram się w lecie , proszę o bardziej szczegółową relecję.Nie bardzo
      rozumiem tajemnicy z hotelem bo ja wykupiłam Megawish, więc chyba nie będzie
      inny???
      • Gość: cs Re: rejs z triada IP: *.k241.webspeed.dk 18.05.04, 18:56
        Ja tez Magawish
        Ta niewiadoma co do hotelu dotyczy Last Minute albo Traf.
        • pc_maniac Rejsy są OK! 18.05.04, 19:05
          Nie jestem zdziwiony, że jesteście zadowoleni.
          Za to nieco zdziwilo mnie Twoje zdanie "czytajac przed wyjazdem wypowiedzi
          niektorych forumowiczow..."
          Siedzę już na tym forum od roku i jak do tej pory najmniej złych opinii jest
          właśnie o rejsach.
    • Gość: Łukasz Re: rejs z triada IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 18.05.04, 20:03
      Lecimy z moją dziewczyną 10 lipca na rejs z Triadą. Ostatnio było sporo na
      forum o rejsie, ale w wieksdzości z innymi biurami. Napisz coś proszę o
      standardzie statku, gdyż Triada oferuje tylko 4* i w związku z tym moje obawy.
      Jak wygląda przydzielanie kajut? Czy w na statku o tym standardzie tez jest
      basen? Czy sa jakies dodatkowe koszty, o ktorych nie wspomina sie w biurze, a
      które warto ponieść, żeby przeżyć coś ciekawego (pomijając że wakacje w Egipcie
      same w sobie są ciekawym przeżyciem ;))? No i jak minął lot do i z Egiptu?
      • radioaktywny Re: rejs z triada 18.05.04, 20:26
        Rejs Nilem to fascynujaca przgoda i chyba nic nie jest w stanie z nim
        konkurowac. Tego opisac nie mozna, to trzeba samemu przezyc. Jedyna drobna uwaga
        jaka mam do przyszlych "rejsiarzy" jest taka, aby od razu wykupic pobyt w hotelu
        4*. Ja poszedlem na latwizne i wykupilem hotel 3* o nieslawnej nazwie
        Ambassador. Korzystalem z innego biura, ale z ogloszen w hotelu widzialem, ze
        Triada rowniez korzysta z niego. Wystrzegajcie sie tego hotelu bo mozecie go
        rownie dlugo pamietac jak sam rejs;-)
        ---
        Pozdrawiam:-)
        community.webshots.com/user/radioaktywny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka