Dodaj do ulubionych

Amway Blue Beach

23.10.11, 09:44
czy Harmony Makadi ??? Obydwa hotele w bardzo podobnej cenie i stąd moje pytanie bo nie wiem na który się zdecydować.....Lecę z dziećmi i mile widziane animacje no i oczywiście dobre jedzonko :)
Wiem że pomagacie-więc pomóżcie........
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Amway Blue Beach 23.10.11, 12:31
      nie wiem jak teraz, ale 3 lata temu były w harmony zarąbiste animacje, najlepsze ze wszystkich hoteli w jakich byłam.
      wtedy harmony nazywał się domina.
      ma bardzo duży amfiteatr przy restauracji głównej.
      zresztą sam hotel jest też bardzo przyjemny, rozległy teren, zadbane trawniki, spore pokoje, duże balkony, nigdy nie brakuje leżaków na basenach ani na plaży.
      jeżeli zdecydujesz się na harmony, koniecznie zabierz buty plażowe, bo rafa jest bardzo szeroka i woda płytka, ale mnóstwo ryb.
      po lewej stronie plaży jest głębsza woda, gdzie można popływać i nawet przepłynąć na małą wysepkę.
      jedyny mankament tego hotelu jest taki, że jest dość daleko od hurghady, ok. 35 kilometrów, więc jeśli kręci cię życie nocne, to raczej ten hotel odpada.
      to świetny hotel do leżenia na plaży i nic nie robienia.
      kilka sklepików na terenie hotelu jest, bankomat i to wszystko.
      bardzo mile wspominam ten hotel.
      • kiepa76 Re: Amway Blue Beach 24.10.11, 10:06
        Dziękuję bardzo za podpowiedź. W Hurgadzie byliśmy dwa razy więc odległość od niej Nam nie przeszkadza :) Ciekawi mnie jeszcze jak funkcjonuje bar przy plaży ?
        • doral2 Re: Amway Blue Beach 24.10.11, 16:24
          wyobrażasz sobie plażę BEZ baru?? no weź :D

chociaż trudno to barem nazwać, takie sobie stoisko z napojami i alkoholem. ale działa i wydaje.
          większy bar jest przy basenie.
    • ojejkuniu Re: Amway Blue Beach 24.10.11, 18:23
      a Amwaja wróciłam w piątek.
      hotel absolutnie polecam, ale jeśli chodzi o animacje, to marniutko. przynajmniej na teraz, bo być może w tzw. sezonie wygląda to inaczej.

mi brak animacji kompletnie nie przeszkadzał, ale faktycznie, z dziećmi to pewnie by się przydały:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka