Dodaj do ulubionych

sun & fun z Łodzi

01.12.11, 13:04
Orientuje się ktos, o której sa wyloty z Łodzi do Hurghady ? kon kretnie mam na mysli lipiec przyszłego roku ... wiem, wiem daleko jeszcze, ale juz mi sie w tyłku woda gotuje ;)
W tym roku lecieliśmy z Alfa star, ale to niestety inny dzień wylotu. Więc, wie ktoś ??? :)
Obserwuj wątek
    • travelmax Re: sun & fun z Łodzi 01.12.11, 14:03
      Nawet jak ktoś wie to i tak na 99% może to ulec zmianie, więc po co się podniecać i myśleć o takich drobnostkach a na dwa dni przed wylotem godziny mogą ulec i tak zmianie.
      Trzeba śledzić informacje o BP, opinie o hotelu (np remont) itp. a godzina wylotu jest i tak orientacyjna.
      • white_millana1 Re: sun & fun z Łodzi 01.12.11, 14:48
        Jak na razie do tej pory zmiana godziny lotu jeszcze nigdy na mnie nie trafiła, oczywiście za wyjątkiem opóźnienia już na samym lotnisku, maksymalnie godzinka, ale to inna sprawa :) Dotychczas lataliśmy z Alfa star i u nich godzina jest wiadoma nawet na przyszły sezon.
    • doral2 Re: sun & fun z Łodzi 01.12.11, 21:15
      white_millana1 napisała:

> Orientuje się ktos, o której sa wyloty z Łodzi do Hurghady ? kon kretnie mam na
      > mysli lipiec przyszłego roku .."

do lipca przyszłego roku jeszcze piętnaście razy loty mogą się zmienić.
      zacznij się interesować na tydzień przed od lotem.
      • white_millana1 Re: sun & fun z Łodzi 02.12.11, 07:20
        doral2 - widac, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, nie wiesz to nie zabieraj głosu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka