Dodaj do ulubionych

Pytanie do Chrisa z Alfastar

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 20:53
Czy możliwy jest pobyt łączony z wycieczka objazdową lub tygodniowym rejsem?
Planuję trzy tygodnie w Egipcie, najczęściej w biurach są to standartowe
wycieczki tygodniowe lub dwu. Dodam, że pobyt miałby być w Sharm i chciałabym
mieć możliwość wyboru hotelu. Alfastar ma dobre ceny hoteli (w porównaniu z
innymi biurami), stąd ten adresat pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: Pytanie do Chrisa z Alfastar IP: 83.168.104.* 08.06.04, 21:14
      na stronie alfastaru jest mail do nich i przez niego zadaj im to pytanie.
    • corrina_f1 Re: Prośba do Krisa z Alfastar i Chrisa 08.06.04, 21:23
      Ula, po pierwsze zajrzyj na ofertę :
      www.alfastar.com.pl

Po 2 mam prośbę do obydwu Panów - Chrisa i Krisa - zarejestrujcie się wreszcie
      i logując zastrzeżcie swoje nicki, bo w ten sposón za każdym razem będziecie
      myleni.
      Ja osobiście nie mam nic przeciwko, żeby moja połowa była prezesem jakiegoś BP
      i oczywiście wiem, który jest który ;) ale jak widać, nie wszyscy to
      zauważają :))

pozdrawiam serdecznie
      K.
      • Gość: Ula Łups, pomyłka ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 17:12
        Łups, pomyliłam imiona, w sytuacji prywatno-intymnej rzecz nie do wybaczenia,
        ale na szczęście w tym przypadku nie z taką mamy do czynienia ;)

Przepraszam K., jeśli twój chłopak nie jest prezesem BP to nie jest w kręgu
        moich zainteresowań ;) powinnaś mnie zrozumieć, jak piszesz sama nie miałabyś
        nic przeciwko temu żeby był ;)

A zupełnie poważnie to pomyliłam się bo znalazłam to forum kilka dni temu jak
        zaczęłam planować wakacje, a na nim przeczytałam jak Kris lub Chris ??
        pofesjonalnie odpowiedział na czyjeś pytanie. Tego profesjonalizmu czasem mi
        brak w kontaktach z BP, co mnie tak bardzo nie dziwi, w końcu zwykły pracownik
        nie zna osobiście wszystkich hoteli w Sharm ;)

Na stronie internetowej znalazłam tylko standartowe oferty.

Dziękuję za odpowiedz, bardzo podobaja mi się twoje wypowiedzi na forum, tym
        razem raczej nie mylę osób ;)

Serdecznie pozdrawiam

U.
        • Gość: Chris Re: Łups, pomyłka ;) IP: *.inetia.pl 09.06.04, 17:18
          > Przepraszam K., jeśli twój chłopak nie jest prezesem BP to nie jest w kręgu
          > moich zainteresowań ;) powinnaś mnie zrozumieć, jak piszesz sama nie miałabyś
          > nic przeciwko temu żeby był ;)

Ja też nic przeciwko temu bym nie miał :)

> A zupełnie poważnie to pomyliłam się bo znalazłam to forum kilka dni temu jak
          > zaczęłam planować wakacje, a na nim przeczytałam jak Kris lub Chris ??
          > pofesjonalnie odpowiedział na czyjeś pytanie. Tego profesjonalizmu czasem mi
          > brak w kontaktach z BP, co mnie tak bardzo nie dziwi, w końcu zwykły
          > pracownik nie zna osobiście wszystkich hoteli w Sharm ;)

Nie wiem czy odpowiadałem profesjonalnie ale mam doświadczenie zawodowe w pracy z klientem bo robie to codziennie i to właśnie z takimi ludzmi co im się nigdy nic nie podoba.
      • Gość: Chris Re: Prośba do Krisa z Alfastar i Chrisa IP: *.inetia.pl 09.06.04, 17:19
        > Po 2 mam prośbę do obydwu Panów - Chrisa i Krisa - zarejestrujcie się wreszcie
        > i logując zastrzeżcie swoje nicki, bo w ten sposón za każdym razem będziecie
        > myleni.

Niestety Chris jest już zajęty :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka