Dodaj do ulubionych

Taba - Movenpick

18.08.12, 10:30
Witam, mam pytanie o tych, którzy wrócili z Taby. Napiszcie proszę o tym jak wygląda sytuacja - jeśli chodzi o bezpieczeństwo - wszak to blisko granicy. Czy można sobie wieczorem pochodzić poza hotelem (do tej pory byłam parę razy w Hurghadzie).
Serdecznie dziękuję i pozdrawiam:-))
Obserwuj wątek
    • piotrwaz Re: Taba - Movenpick 19.08.12, 19:05
      Wróciłem w środę z Taby mieszkałem obok tj.w Hiltonie....bardzo spokojnie tylko z tym chodzeniem to za bardzo nie wiem gdzie chcesz chodzić ? obok Twojego hotelu jest tylko Hilton i pr\zejscie graniczne wiec nie licz na spacery.
      • donsimon Re: Taba - Movenpick 20.08.12, 16:17
        A brales jakies wycieczki fakultatywne?
        Z jakim biurem byles? ile trwal transfer z lotniska?
        Widac obecnosc zolnieryz/policji itp.?

My z ekipa lecimy do Movenpicka za tydzien...
      • piotrwaz Re: Taba - Movenpick 20.08.12, 18:21
        Witam
        Transer trwał okolo 3 godzin lądowaliśmy w Sharmie, fakultetów teraz nie braliśmy bo to nasza kolejna wizyta w Egipcie i w Tabie -polecamy fakultety z lokalnego biura w Sharmie Aabasharm polska obsługa i ceny niższe o około 45 $ (Jerozolima).Na własną reke pojechalismy do oceanarium w Eliacie .
        Wojska i policji sporo bylismy kilka razy w Movenpicku jest tam mniej niż w Hiltonie ale również sporo....
        pzdr
        • donsimon Re: Taba - Movenpick 21.08.12, 11:40
          Dzieki za info.
          My ladujemy w Tabie (choc niestety w nocy), wiec licze, ze transfer bedzie nie dluzszy niz godzina.

Oferte lokalnego biura sprawdzimy - dzieki.

Oceanarium mamy zamiar zwiedzic - jaki jest koszt tej wyprawy? Dlugo trwa podroz?

Jest tam gdzies centrum nurkowania? Znasz moze ceny?

Pozdrawiam
          Szymon
          • jot.be Re: Taba - Movenpick 21.08.12, 14:01
            donsimon napisał:

> Dzieki za info.
            > My ladujemy w Tabie (choc niestety w nocy), wiec licze, ze transfer bedzie nie
            > dluzszy niz godzina.

To zazwyczaj jest 1 hotel na trasie....max 40 minut.

Pozdr
    • nika_1977 Re: Taba - Movenpick 20.08.12, 21:14
      ale tak prawde mówiac w tabie nie ma gdzie pochodzic;) tam nie ma miasta, sklepow, jest jeden bazar przy samej granicy , tam można przejść przez hiltona tabe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka