Gość: ewa IP: *.tpnets.com 06.07.04, 12:55 W ofertach biur podrozy nie spotkalam sie z oferta wycieczki do Aleksandrii, dlaczego? Czy jest tam zadaleko, czy poprostu nie ma nic do zwiedzania??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broziu11 Re: Aleksandria??? 06.07.04, 13:02 Chyba nie sprawdziłaś wszystkich......np. Exim ma w ofercie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Aleksandria??? IP: *.tpnets.com 06.07.04, 13:40 tak ale chodzi mi o lokalne biura i wycieczki fak. z Hurghady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broziu11 Re: Aleksandria??? 06.07.04, 13:48 z Hurghady to raczej Ci się nie uda bo trochę za daleko, chyba że byłabyś w Sharmie to wtedy napewno znajdziesz lokalne biuro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Aleksandria??? 06.07.04, 15:19 Czy tak na pewno nawet w Sharm, to nie bylabym pewna... Specjalnie interesowalam sie wycieczkami do Alex i zadne biuro (a bylam chyba w 10) nie mialo jej w swojej ofercie. Oczywiscie wszystko mozna zorganizowac dla indywidualnego turysty, ale kosztuje to koszmarne pieniadze. Ewo, w Alexandrii jest cala masa przecudownych miejsc - polecam lekture moich wspomnien (tak mniej wiecej w polowie pojawia sie opowiesc o Alexandrii) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13031490&wv.x=1&a=13031490 oraz zdjecia z galerii w podpisie. Dla mnie Alex byla niezapomnianym miejscem, chyba najlepszym podczas ostatniego pobytu w Egipcie. Do dzis sni mi sie co kilka dni :) pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś