Dodaj do ulubionych

Radisson SAS Taba, jeszcze tu jestem!! :)

IP: 62.135.62.* 12.07.04, 07:05
Jak tylko wrócimy, sporo napisze na jego temat.
15-16 lipiec postaram sie zamieścić info na FORUM HOTELe

Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: Radisson SAS Taba, jeszcze tu jestem!! :) IP: *.espol.com.pl 12.07.04, 12:54
      to skrobnij teraz chociaż ze dwa zdania
      my jedziemy tam równo za 2 m-ce
      pzdr
      • Gość: totalerror Re: Radisson SAS Taba, jeszcze tu jestem!! :) IP: 62.135.62.* 12.07.04, 13:45
        Pamietam Andrzeju!!
        Napisze napewno wiele ciekawych informacji, postaram sie tez jak najszybciej na
        stronie zamieścić troche zdjęć, ale najpierw musze wrócić.
        Jedno jest pewne, warto zabrac ze soba notebooka nawet najgorszego byle z
        modemem kontakt z polska wyjdzie zdecydowanie taniej niz telefon (komorka)

Narazie
        • Gość: totalerror Radisson SAS Taba, właśnie wróciłem :) IP: *.icpnet.pl 15.07.04, 14:56
          Witam!!

Postaram sie w ciagu weekendu zamieścić na forum dokładny opis hotelu i troche
          szczegółów. Generalnie do ostatniego dnia wszystko było na (5+), tylko małe
          sprostowanie do wcześniejszej mojej wypowiedzi odnośnie podłączenie sie do
          internetu w hotelu. Należy się dokładnie dowiedzieć przed podłączeniem i
          najlepiej mieć to na piśmie potwierdzone od kogoś w recepcji, żeby nie mieć
          takich problemów jak ja, gdy okazało sie ze zamiast zapłacic ok 1USD za godzine
          połączenia z internetem przez modem, odebrałem rachunek na 352 LE (czyli około
          60USD) za 3 godziny polaczenia i to z kiepska przedkoscia 28 800 bps. Na
          szczęście gość z którym załatwiałem to w recepcji napisał na kartce 1h=6LE i
          tylko dzieki szefowej recepcji CELIN (szwedka a nie egipcjanka), udało mi sie
          odkręcić wszystko i w końcu zapłaciłem tylko 3 USD.

Pozdrowienia
          [TotalError] Maciej
          • Gość: andrzej Re: Radisson SAS Taba, właśnie wróciłem :) IP: *.espol.com.pl 15.07.04, 15:01
            Maciek, nie wygłupiaj się. W ciągu jakiego weekendu?
            Ja umieram z ciekawości, a Ty chcesz cały weekend bazgrać?
            Chcociaż kilka zdań i jakąś fotkę :-)
            Pzdr

neo@list.pl
            • totalerror Re: Radisson SAS Taba, właśnie wróciłem :) 11.08.04, 11:11
              Witam!
              Wróciłem miesiac temu, jak pisałem wcześniej miałem zamieścić coś zaraz po
              przyjeździe ale jak zawsze nie ma na to czasu.
              Dlatego na szybko zrobiłem stronke z fotkami.

Napewno chętnie zobaczycie jak tam jest fajnie.

www.taba.glt.pl/
              Pozdrowienia

Maciej z Poznania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka