Dodaj do ulubionych

Do siego roku

31.12.12, 19:50
mimo 13 samych szczęsliwych chwil w Nowym Roku

oraz wielu miłych wrażeń z wyjazdów do Egiptowa

aby się łatwiej podróżowało mały prezencik noworoczny :)
fmix.pl/zdjecie/3588362/camelmation
Obserwuj wątek
    • mob-os Re: Do siego roku 31.12.12, 23:13
      Wszystkiego co najlepsze dla Turystow ktorzy planują wojaże po Egipcie i Egipcjanom ktorzy oczekują lepszego 2013 roku zyczę z calego serca.
      • cairo7 Re: Do siego roku 01.01.13, 08:56
        daaa...cały hotel wymarty..zrobilismy jajecznice na kiełbasce goralskiej...zapach poszedl,lecz nikogo nie obudził.Oprócz sprzataczy-żywego ducha nie ma...tylko my sportowcy idziemy już na plaże grać...no i pić dalej.Happy New Year ze słonecznej plazy...no wiadomo...egipskiej:)
        • dariusznow Re: Do siego roku 01.01.13, 18:20
          cairo a co to za wymarly hotel?

myslalem że na sylwka hotele pekaja w szwach a tu nawet na jajecznice na kielbasie brak reacji :O
          • cairo7 Re: Do siego roku 01.01.13, 22:58
            Dario...co Ty mnie pytasz..Jajecznice to my smazymy u siebie w pokoju.ehhh Dana wie
            • dana_n Re: Do siego roku 02.01.13, 01:07
              WIEM, wiem...Krzysiu, do kiedy jesteś TAM?
    • janan2 Re: Do siego roku 01.01.13, 09:27
      Dołączam.Wszystkiego najlepszego w nowym dwutysięcznym TRZYNASTYM roku.Niech ta unikana liczba będzie tam gdzie jej miejsce.Oznaczająca zmiany i odmianę u każdego na lepsze.No i "niech nawet w styczniu będzie wiosna i każda droga ma być prosta".Oczywiście do Egiptu!Do siego!
    • 1kkk Re: Do siego roku 01.01.13, 10:15
      Również Wszystkiego Dobrego, dzięki za info "kartusz", 11.01 będę w HRG. Pozdrowienia dla wszystkich.
      • vicehrabiadebragelone Re: Do siego roku 01.01.13, 13:27
        Najlepszego dla wszystkich w tym 2013 i oby był lepszy od poprzedniego:)Życzę udanych wakacji w Egipcie i po powrocie było jak najwiecej entuzjastycznych opisów wypraw na forum!
        • aqua_frigida Re: Do siego roku 01.01.13, 19:07
          Wszelkiej pomyślności, samych trafionych decyzji, tysiąca powodów do uśmiechu oraz wielu niezapomnianych podróży...
          :-)
          • cairo7 Re: Do siego roku 02.01.13, 06:58
            Dana-będę do znudzenia.Wiesz gdzie mnie znależć,albo zapytasz.Dzis karkoweczka z grila-zapraszam na obiadek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka