Dodaj do ulubionych

Tropicana Azure Club pytania

22.04.13, 14:26
Witam.
W maju wybieram się do Sharmu na tygodniowy urlop z rocznym maleństwem, jesteśmy na etapie szukania hotelu, spodobał nam się Tropicana Azure Club. Mam pytanie, czy jest możliwość będąc gościem tego hotelu korzystanie z sąsiedniego siostranego hotelu Tropicana Grand Azur?? Chodzi mi o baseny i restauracje. Może jakieś sugestie.... Będę wdzięczny...
Obserwuj wątek
    • ami.ra Re: Tropicana Azure Club pytania 22.04.13, 15:06
      My bylismy w Tropicanie Grand Azur i niestety powiedzieli nam że z Azur Club korzystac nie można....Jednak Club korzysta z naszej plazy i goscie przechodzą przez teren hotelu,jednak nie widzialam osob z innymi opaskami przy basenie czy w restauracjach...
    • flyr Re: Tropicana Azure Club pytania 23.04.13, 09:26
      ja sie wybieram do tego hotelu na 2 tyg od 28,05 i też z maluchem tylko troszke starszym ( 1,5 rocznym ) . co do twojego pytania to w BP ( TUI ) sami nie wiedzą czy mozna korzystać np z aqua parku . Niesamowity przepływ informacji maja ale dla mnie najwiekszym atutem Tropicana Azur Club jest zintegrowany brodzik z basenem . Z jednej strony jest duza płycizna i nie trzeba być przywiązanym to typowego brodzika dla maluchów .
      • grzesiekh2 Re: Tropicana Azure Club pytania 25.04.13, 11:15
        My planujemy na tydzień 7 maja, mam pytanie czy wybór biura podróży jest ważny??? mam do wyboru Sun&Fun, Wezyr, Tui lub Exim....
        • ami.ra Re: Tropicana Azure Club pytania 25.04.13, 18:50
          Biuro jak biuro mysle ze znaczenia specjalnie nie ma...jedynie Tui może mieć dodatkowe możliwosci przy wyborze standartu pokoi....Sprawdz sobie godziny wylotów i powrotów które biura mają naj korzystniejsze godziny.....to jest ważne..
    • ewa.gwiazda33 Re: Tropicana Azure Club pytania 25.04.13, 19:01
      lepiej zapytaj o to w biurze, bo czasami jest opcja,ze można, my co prawda mamy inny hotel ale wiem,e możemy korzystać tez z drugiego, na innym wyjeździe nie było takiej opcji
      • flyr Re: Tropicana Azure Club pytania 26.04.13, 10:06
        ja od wielu lat jade z TUI . Nigdy sie na nich nie zawiodłem . Poza tym w tym roku mają super ceny na ten hotel . Za 2 tyg 2 osoby i maluch ( bezpłatnie ) zapłaciłem 5300 pln . Wiza w TUI też jest w cenie
    • yaris9000 Re: Tropicana Azure Club pytania 27.04.13, 07:30
      grzesiekh2 napisał(a):

> Witam.
      > W maju wybieram się do Sharmu na tygodniowy urlop z rocznym maleństwem, jesteśm
      > y na etapie szukania hotelu, spodobał nam się Tropicana Azure Club. Mam pytanie
      > , czy jest możliwość będąc gościem tego hotelu korzystanie z sąsiedniego siostr
      > anego hotelu Tropicana Grand Azur?? Chodzi mi o baseny i restauracje. Może jaki
      > eś sugestie.... Będę wdzięczny...
      Można korzystać bez problemu,pamiętaj tylko że ten "sąsiednie"hotele są od siebie oddalone,myślę że przejście z Azure Club do amfiteatru(tam gdzie jest Kids Club) zajmie Ci sporo czasu(na moje oko spokojnym krokiem jakieś 45 min).My będąc w Club zrobiliśmy taki mały numer...(W LTI juz byliśmy,więc wiedzieliśmy o co kaman...),poszliśmy na recepcje i poprosiliśmy o opaski,bez problemu dają a i póżniej człowiek nie ma żadnych problemów,poza noszeniem dwóch...Pozdrawiam i Miłego wypoczynku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka