Dodaj do ulubionych

FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo

27.07.04, 23:58
community.webshots.com/album/168099347pvjWRQ
Zdjęcia te nie maja moze duzej wartości artystycznej.Nie moge sie równać do
cudownych zdjęć corriny czy pc-maniaka.Prosze więc mnie ani nie chwalić ,ani
krytykować.Zdjęcia te mają spełniać rolę bardziej informacyjną.Wiele dostaję
e-maili z prośbą o przesłanie zdjęć z Sharmu.Zamiast wysyłać je każdemu z
osobna-proszę bardzo-każdy może wejść na te stronę.
Zamieściłem też folder z hotelu Halomy w którym byłem,tak jak go widziałem.I
tu pomysł.Oprócz opinii o hotelach we wspaniałym Forum hotele-Egipt,może
każdy też zamieszczałby zdjęcia ze swojego hotelu.Tak jak go widział własnymi
oczyma.Bo katalogi Biur Turystycznych nie zawsze mówia prawdę.A moze ktos je
zbierze na wspólnej stronie i oprócz opisu słownego będą i fotografie tych
hoteli.Wyprzedzimy w ten sposób konkurencję,która depcze nam po piętach.
Pozdrowienia
dla tych którzy TAM byli.
i dla tych którzy TAM jadą po raz pierwszy
Zbyszek
Obserwuj wątek
    • Gość: Lion Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 00:10
      niewiem czemu ale większość obrazów sie nie powiększa :-(
      • scorpio1956 Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo 28.07.04, 00:26
        Co dopiero zdjęcia wrzuciłem do Webshotsa,moze dlatego.Album Sharm 2004,który
        wczoraj zainstalowałem działa.Mam nadzieję,że pozostałe do jutra wystartują.
      • pc_maniac Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo 28.07.04, 00:29
        Gość portalu: Lion napisał(a):

> niewiem czemu ale większość obrazów sie nie powiększa :-(

Coś się chyba działo z serwisem. Teraz na razie chodzi OK.
        Po kliknięciu na fotkę można ją jeszcze bardziej powiększyć do rozmiaru
        oryginalnego klikając na kropkę przy napisie "Normal size"
        • pc_maniac Do Scorpio1956 28.07.04, 00:44
          Na fotce o tytule Meczet jest go zaledwie tyćkę w prawym rogu, za to na fotce
          jest minaret ;o)

Ale może niepotrzebnie sie czepiam :o)
          • scorpio1956 Re: Do Scorpio1956 28.07.04, 00:52
            pc_maniac napisał:

> Na fotce o tytule Meczet jest go zaledwie tyćkę w prawym rogu, za to na fotce
            > jest minaret ;o)
            >
            > Ale może niepotrzebnie sie czepiam :o)
            >

Masz ,jak zwykle rację.Ale to (normalne u mnie) z pośpiechu.
        • madzia112 Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo 28.07.04, 00:48
          No i znowu powróciła tęsknota za Egiptem... Szczególnie po obejrzeniu zdjęć
          podwodnych. Podoba mi się ujęcie parrotfish3. To niesprawiedliwe bo mi papuzice
          za cholerę nie chciały tak ładnie się ustawić do zdjęcia :-( Czarujesz te ryby,
          czy co ?
          Fajne zdjęcia- dzięki za trochę obrazów, których tak mi teraz brak.
          Pozdrawiam,
          Madzia
          • Gość: Bernadeta Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 01:12
            Fajne zdjęcia, też jestem za tym aby na forum hotele zamieszczać zdjęcia, Pc
            Maniaku co ty na to powiesz?
            • pc_maniac Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo 28.07.04, 01:21
              Gość portalu: Bernadeta napisał(a):

> Fajne zdjęcia, też jestem za tym aby na forum hotele zamieszczać zdjęcia, Pc
              > Maniaku co ty na to powiesz?

Ja już w zeszłym roku pisałem o tym do adminów gazety.pl.
              Niestety otrzymałem informację, że konstrukcja forów gazety.pl uniemożliwia
              umieszczanie jakichkolwiek fotek w formie wizualnej.
              Jedyna możliwość to podawanie linków do stron internetowych, jak ta kolekcja
              Scorpio1956
              • scorpio1956 Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo 28.07.04, 08:55
                Jakby kazdy do opisu swojego hotelu w dziele Hotele-Egipt dał link ze zdjęciami
                tego hotelu,to kazdy mogłby nie tylko poczytać ,ale i zobaczyć.Nie wiem
                dlaczego nie wszystkie moje zdjęcia się powiększają,ale jak się wejdzie w
                przeglądarkę to wszystko dobrze chodzi.
                Pozdrowienia
                Zbyszek
                • miriam_73 Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo 28.07.04, 09:29
                  Kurczę, aleś mi człowieku apetytu narobił :))) Tak miałam ostatnią wątpliwości
                  czy po raz n-ty ładować się do Egiptu no i to chyba był ten argument kończący
                  sprawę. Zwłaszcza ten niewiarygodny kolor wody, który tam jest. Nice shots,
                  pozdrawiam.

PS. Czy robiłeś underwater? Vivitarem?
                  • scorpio1956 Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo 28.07.04, 10:00
                    Zdjęxcia robiłem aparatem Vivitar.Większość zdjęć robonych było podczas
                    snurkowania,część w czasie nurkowania.
                    • Gość: Przemek Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo IP: 213.227.120.* 29.07.04, 09:00
                      Niezłe-szczególnie rybki.Musiałeś poświęcić sporo czasu i filmów na tyle
                      udanych ujęć.Mnie wychodzi kilka udanych fotek na jeden film.Najbardziej podoba
                      mi się zdjęcie z płaszczką. Gratulacje.
                    • Gość: Piotrek Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo IP: 195.94.207.* 29.07.04, 10:01
                      Jakim konkretnie modelem aparatu Vivitar robił Pan te zdjęcia?
                      • scorpio1956 Re: FOTKI z Sharmu,Nuweiby,Dahab-proszę bardzo 30.07.04, 22:50
                        Najtańszym Vivitar,na 3m(wytrzymał i 12m).Film Fuji Superia 800.O tym aparacie
                        duzo juz napisano na Forum.
                        community.webshots.com/user/scorpio1956100
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka