Gość: geola IP: *.geocarbon.pl / *.crowley.pl 09.08.04, 15:14 czy ktoś szukał taniego noclegu w Hurghadzie albo w Sharm? Mam na myśli coś do 5$. pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geola Re: tanie noclegi IP: *.geocarbon.pl / *.crowley.pl 10.08.04, 08:05 ...czy są tam jakieś kampingi lub chatki (coś w stylu Dahab)? Odpowiedz Link Zgłoś
luka64 Re: tanie noclegi 10.08.04, 10:39 W Hurghadzie jest kilka przyjemnych tanich hotelikow w dzielnicy Ad-Dahar. Polecam hotel California, w ktorym spalam pare dni temu :( , cena za 2 osoby w pokoju to 35 LE (czyli ok. 20 zl : ), oprocz tego Sea Waves, Alaska ... wszystkie bb blisko siebie... W szarmie sprawa wyglada chyba gorzej, mowiac prawde ni probowalam szukac, a pojechalam do pobliskiego (1,5 h) Dahab na super Auski Camp przy samej plazy. Za pokoik z sosnowymi mebelkami, lazienka z boillerem i z duzym wiatrakiem w pokoju 37 LE za 2 osoby ..Pzdr Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geola Re: tanie noclegi IP: *.geocarbon.pl / *.crowley.pl 10.08.04, 11:36 Wielkie dzięki!!! będziemy w nocy lądować w Hurghadzie (mniejszy szok termiczny:) Mam jeszcze kilka pytań: Ad Dahar to centrum (stara Hurghada)? i jak daleko z tamtąd nad morze (rafa). pozdrawiam serdecznie Ola Odpowiedz Link Zgłoś
luka64 Re: tanie noclegi 10.08.04, 13:05 Ad-Dahar to stara Hurghada, najlatwiej zlokalizowac ja po dworcu autobusowym, bo wlasnie tam sie znajduje dworzec autobusow dalekobieznych .....jesli chodzi o Hotel California, to z okien widac morze, jesli chodzi o Sea Waves tak samo...natomiast rafy w Hurghadzie nie sa zlokalizowane przy brzegu, trzeba doplynac łodka, ktore wypalywaja okolo 8-9 rano. Jesli chodzi o rafy lepszy zdecydowanie Dahab. pzdr Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniesza Re: tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:09 Interesujący temat i od razu nasuwa mi się pytanie, czy to ten sam hotel Waves, przy którym jest Bonanza? Ceny są rozbrajające :-), ciekawi mnie też czy są to ceny stałe? I jakie standardy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś