Dodaj do ulubionych

tanie noclegi

IP: *.geocarbon.pl / *.crowley.pl 09.08.04, 15:14
czy ktoś szukał taniego noclegu w Hurghadzie albo w Sharm?
Mam na myśli coś do 5$.
pozdrawiam
Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: geola Re: tanie noclegi IP: *.geocarbon.pl / *.crowley.pl 10.08.04, 08:05
      ...czy są tam jakieś kampingi lub chatki (coś w stylu Dahab)?
      • luka64 Re: tanie noclegi 10.08.04, 10:39
        W Hurghadzie jest kilka przyjemnych tanich hotelikow w dzielnicy Ad-Dahar.
        Polecam hotel California, w ktorym spalam pare dni temu :( , cena za 2 osoby w
        pokoju to 35 LE (czyli ok. 20 zl : ), oprocz tego Sea Waves, Alaska ...
        wszystkie bb blisko siebie... W szarmie sprawa wyglada chyba gorzej, mowiac
        prawde ni probowalam szukac, a pojechalam do pobliskiego (1,5 h) Dahab na super
        Auski Camp przy samej plazy. Za pokoik z sosnowymi mebelkami, lazienka z
        boillerem i z duzym wiatrakiem w pokoju 37 LE za 2 osoby ..Pzdr Asia
        • Gość: geola Re: tanie noclegi IP: *.geocarbon.pl / *.crowley.pl 10.08.04, 11:36
          Wielkie dzięki!!!
          będziemy w nocy lądować w Hurghadzie (mniejszy szok termiczny:)
          Mam jeszcze kilka pytań:
          Ad Dahar to centrum (stara Hurghada)? i jak daleko z tamtąd nad morze (rafa).
          pozdrawiam serdecznie
          Ola
          • luka64 Re: tanie noclegi 10.08.04, 13:05
            Ad-Dahar to stara Hurghada, najlatwiej zlokalizowac ja po dworcu autobusowym,
            bo wlasnie tam sie znajduje dworzec autobusow dalekobieznych .....jesli chodzi
            o Hotel California, to z okien widac morze, jesli chodzi o Sea Waves tak
            samo...natomiast rafy w Hurghadzie nie sa zlokalizowane przy brzegu, trzeba
            doplynac łodka, ktore wypalywaja okolo 8-9 rano. Jesli chodzi o rafy lepszy
            zdecydowanie Dahab. pzdr Asia
            • Gość: Agniesza Re: tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:09
              Interesujący temat i od razu nasuwa mi się pytanie, czy to ten sam hotel Waves,
              przy którym jest Bonanza? Ceny są rozbrajające :-), ciekawi mnie też czy są to
              ceny stałe? I jakie standardy... Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka