eksport_ukraina 11.11.13, 19:36 Wybieramy się, na sylwestra do Sharm, ktoś leci w tym terminie ? towarzystwo nam się wykruszyło ze względu na ceny ;( Ewentualnie możemy się przestawić na 7 stycznia gdyby cena była nie do przejścia :) BT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 11.11.13, 21:09 matkoboskoczestochowsko, przekładać urlop dla nieznanych osób z forum? :O Odpowiedz Link Zgłoś
eksport_ukraina Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 11.11.13, 21:52 mamy ten komfort, że możemy sobie na to pozwolić :) szukamy towarzystwa, nie znajdziemy polecimy sami :) to średnio popularny termin, a sylwester jest dość drogi :) rozumiemy, ze może być za drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
instagirl Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 18.11.13, 01:54 ooo ja bym o szczegoly / kontakt prosila bo planuje, ale wlasnie towarzystwo tez sie wykruszylo x/ Odpowiedz Link Zgłoś
eksport_ukraina Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 21:02 podaj maila proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
primulaa Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 12:47 Ja jadę z chłopakiem i naszymi znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
eksport_ukraina Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 21:00 Jaki termin? sylewster czy 7 dmy? jedziecie do Jaz Mirabel?? z jakiego miasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
wp2013 Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 22:04 ..to dokładnie tak jak zjazdy tzw. egiptomaniakłów ... wszystko szło dobrze .... a chętnych ubywało w miarę zbliżania się terminu imprezy i położenia kaski na stoliku ... i znowu ewusi and company ... nie udało się wydudkać naiwniaków- egiptomaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
eksport_ukraina Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 22:19 'i znowu ewusi and company ... nie udało się wydudkać naiwniaków- egiptomaniaków." przepraszam ale tego zakończenia nie rozumiem :) to tak rzucone w powietrze czy do mnie?? EU Odpowiedz Link Zgłoś