Dodaj do ulubionych

Sylwester Sharm - Jaz Mirabel

11.11.13, 19:36
Wybieramy się, na sylwestra do Sharm, ktoś leci w tym terminie ? towarzystwo nam się wykruszyło ze względu na ceny ;(
Ewentualnie możemy się przestawić na 7 stycznia gdyby cena była nie do przejścia :)
BT

Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 11.11.13, 21:09
      matkoboskoczestochowsko, przekładać urlop dla nieznanych osób z forum? :O
      • eksport_ukraina Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 11.11.13, 21:52
        mamy ten komfort, że możemy sobie na to pozwolić :) szukamy towarzystwa, nie znajdziemy polecimy sami :) to średnio popularny termin, a sylwester jest dość drogi :) rozumiemy, ze może być za drogi :)

• instagirl Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 18.11.13, 01:54
          ooo ja bym o szczegoly / kontakt prosila bo planuje, ale wlasnie towarzystwo tez sie wykruszylo x/
          • eksport_ukraina Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 21:02
            podaj maila proszę :)
    • primulaa Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 12:47
      Ja jadę z chłopakiem i naszymi znajomymi.
      • eksport_ukraina Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 21:00
        Jaki termin? sylewster czy 7 dmy? jedziecie do Jaz Mirabel?? z jakiego miasta??
    • wp2013 Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 22:04
      ..to dokładnie tak jak zjazdy tzw. egiptomaniakłów ... wszystko szło dobrze .... a chętnych ubywało w miarę zbliżania się terminu imprezy i położenia kaski na stoliku ... i znowu ewusi and company ... nie udało się wydudkać naiwniaków- egiptomaniaków.
      • eksport_ukraina Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 19.11.13, 22:19
        'i znowu ewusi and company ... nie udało się wydudkać naiwniaków- egiptomaniaków."

przepraszam ale tego zakończenia nie rozumiem :) to tak rzucone w powietrze czy do mnie??

EU
        • instagirl Re: Sylwester Sharm - Jaz Mirabel 22.11.13, 23:16
          ilonailo@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka