Dodaj do ulubionych

Movenpick Taba - nowe wiadomości z hotelu-ma ktoś?

21.02.14, 23:04
Witam. Jeśli ktoś jest lub będzie w w/w hotelu to proszę o świeże info. Zamierzam tam lecieć w sierpni i zastanawiam się czy nie zmienić kierunku. Proszę o konkrety a pseudo doradcy czy malkontenci niech sobie poszukają innego wątku, bo tu na pewno nie będą pomocni.
Obserwuj wątek
    • kasiolegiptomanka Re: Movenpick Taba - nowe wiadomości z hotelu-ma 22.02.14, 09:37
      pół roku to dużo czasu,w Egipcie bardzo dużo.
      • edie70 Re: Movenpick Taba - nowe wiadomości z hotelu-ma 22.02.14, 10:30
        Planujemy wyjazd we wrześniu , z tym ,ze ja czekam na lasty ;) Do tego czasu sytuacja może się zdecydowanie uspokoić :) Nie rezygnujemy z naszych planów .
        • gustawada Re: Movenpick Taba - nowe wiadomości z hotelu-ma 22.02.14, 12:06
          Dokładnie we wrześniu też lecimy. A do tego czasu może być wielkie zamieszanie w Tunezji albo jakiś atak w Grecji, dopiero by było jakbyśmy wpadli w panikę pozmieniali rezerwacje a kraj na który dziś stawilibyśmy byłby w totalnym chaosie we wrześniu.
          • kasia_p45 Last minute? 22.02.14, 12:13
            Więc chyba czas zacząć na lasta latać. Ja w tym roku mam taki plan. Przygotuję wszystko co trzeba i będę polować. Mam nadzieję, że upoluję coś fajnego na sierpień? Wszystko mi już jedno co... byle było ciepłe może, palmy, dużo słońca, all i co najmniej 4*... no i żeby dało się coś zwiedzić przy okazji :))
            • kasia_p45 Re: Last minute? 22.02.14, 12:14

• safcia.1 Re: Movenpick Taba - nowe wiadomości z hotelu-ma 27.02.14, 11:39
      Nowe wiadomości są takie że sierpień za kilka miesięcy i to co sie dzieje w lutym nic Ci nie powie. Tam z dnia na dzień może się diametralnie zmienić sytuacja a coż dopiero za parę miesięcy..Czasy są tak niepewne że zrezygnowałam z tegorocznego wyjazdu, ryzykujesz plany urlopowe i kasę.
      • deoand Re: Movenpick Taba - nowe wiadomości z hotelu-ma 27.02.14, 18:00
        Do Kasi - jedna z Wysp Kanaryjskich się kłania albo Majorka .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka