Dodaj do ulubionych

wieje nuda na forum

22.10.14, 20:56
Pisze rzadko lecz Czytam to forum sporo lat pamietam czasy derducha jak dogadywal sie z innymi lecz coraz mniej tu ciekawych rzeczy coraz mniej pisze cairo januszamir lub dariusznow chyba jednak to forum umrze jak go ktos nie orzywi .
Obserwuj wątek
    • kas1990 Re: wieje nuda na forum 22.10.14, 22:26
      Zakładasz bzdurny, śmieciowy wątek i narzekasz, że jest nieciekawie? A co TY wnosisz ciekawego?
      Szczerze: wolę obawiać się, że to forum kiedyś umrze, niż patrzeć, jak zarzynasz je swoją ortografią i interpunkcją.
      • cairo7 Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 00:11
        a już się chciałem odezwać...ale się boję....wrocę z bocianami do Polski:)
        • janan2 Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 13:06
          On się boi nawet odezwać he he.I kto toi mówi!?A wystarczył ortograf,no i od razu się ożywiło! Może założyciel tak ma i prowokuje!?Zdarza się przypadkiem lub rozmyślnie czasami.Efekt jest O!

Poza tym to z siodłem, czy na oklep na tym bocianie!?Martwię się,żeby Cię skurczybyk gdzieś w kalifacie nie pogubił przypadkiem.Ubój rytualny pewny.Kiedyś ćwiczyłem opcję na latającym dywanie,tudzież czasami Kasia_p45 użyczała mi swojej miotły na przelot tam i z powrotem.Było bezpieczniej,mimo wszystko,niż na tym bocianie.Teraz problem.Nie pożyczy!Óbrażona
          • kasia_p45 Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 14:16
            Janan! Ja obrażona? Na kogo? Miotły mogę Ci użyczyć bo i tak się teraz do Egiptu nie wybieram. Zbyt niebezpiecznie się porobiło! Dawno minęły te czasy gdy można było pojechać a potem zdać relacje z tego co nas spotkało w tym było nie było pięknym kraju. Teraz to tylko basen i drinki... za chwile nikt nie pojedzie. Pozostają wspomnienia i fotki :))
            • janan2 Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 16:16
              Tak to wynika,że śmiertelnie obrażona!Z wpisów czasami.Na miotłę się nie piszę.Huśta i trzęsie.Chyba,że masz jaki nowy model z turboładowaniem.Zresztą nie ma u mnie w pobliżu lotniska na tak zacny sprzęt ,a gdzieś by wypadało przynajmniej przysiąść.Nie będę tak latał bez końca.Nawet do Egiptu.Może jednak ten bocian!?

Też się nie wybieram.Miałem niby i w planach jesienią.Ale wyszło,że przeżywam najazd Hunów.Jak nie z Hiszpanii,to ze Szwecji.Jedni wyjechali,a już zapowiadają się na dniach Brytole z opcją Tatry czy Bieszczady w listopadzie he he.Pogięło wszystkich!Nawet drinki w postaci mniejszego wiaderka coby tak co chwilę nie przyrządzać odpadają.Dyżurny kierowca qzwa.Ale za to wątek zaczyna "nie tak wiać nudą".No bo o czym tu pisać.Egipt!?Tylko nury pozostały przynajmniej dla mnie.Ty akurat nie gustujesz o!
          • cairo7 Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 17:28
            Janan-ja nie pisalem,że na bocianie tylko -że z bocianami...czyli wrócę na wiosnę do Polski.....może:)...a Nowy Rok na Krassnoj Plosciadi:)
            • janan2 Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 18:48
              @cairo 7
              Sorki!Cosik mi się omsnęło.Myślałem ,że będziesz dosiadał,a Ty jednak tylko przelot zabukowałeś.Mniejsza o to.No bo z bocianami.Mnie pozostaje jednak tylko miotła jak Kasia pożyczy.
          • sharker1 Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 20:15
            Ciekawiło mnie czy ktoś wpadnie na to że ten ortograf to specjalnie aby zacząc dyskusje a z inerpunkcją już tak mam ,że pisząc szybko nie staram się moja wina moja bardzo wielka wina .
      • l.a.u.r.a2 Re: wieje nuda na forum 24.10.14, 11:30
        Witam,
        wybieramy się z mężem w terminie 27.11.14-04.12.14 do Hurghady, hotel Jungle Aqua Park.
        Jak wygląda sytuacja w tym okresie pogodowa? Czy wycieczki fakultatywne typu wypłyniecie na pełne morze i nurkowanie powierzchniowe się odbywają? Sa na to chętni? To nasz pierwszy wyjazd do Egiptu i zależy nam na zobaczeniu pięknych raf, a przy hotelu plaza jest niestety marnej jakości i na dodatek bez raf wiec pozostają nam wycieczki fakultatywne. Czy da się opalać i popływać w morzu? Dzieki z gory za wszystkie opinie :)
        • cairo7 Re: wieje nuda na forum 24.10.14, 12:40
          Plaza przy hotelu???Nie rozumiem-morze wylało czy hotel przeniesli?
          • l.a.u.r.a2 Re: wieje nuda na forum 24.10.14, 15:29
            Plaza, która jest dedykowana dla hotelu ;) Nie ma dla mnie znaczenia to, ze jest oddalona okolo 1,5km. Ktos jakieś opinie?
            • cairo7 Re: wieje nuda na forum 24.10.14, 15:44
              Duzo Polaków tam jezdzi-pisza,że ok....szkoda,że plaża Ci obojętna.Nawet nie wiesz jak super pływać o wschodzie słońca...ktore podswietla w Hurgadzie rafe,nie wiesz jak fajnie siedzieć o zachodzie slonca na plazy....nalewać w "garnuszki" i cieszyc sie widokiem gór za które chowa się słonce:)
              • l.a.u.r.a2 Re: wieje nuda na forum 25.10.14, 11:45
                No tak, tylko, ze hotele z ładnymi plażami i blisko owych hoteli mają bardzo słabe opinie a zależy nam na dobrym hotelu a o Jungle bardzo ciężko spotkać złą opinie.. W związku z tym chcemy uczestniczyć w wycieczkach fakultatywnych takich jak Paradise Island czy też Mahmaya, żeby właśnie zobaczyć piękne plaże i rafy...
                • egiptor Re: wieje nuda na forum, hotele z ładnymi plażami 25.10.14, 22:35
                  Z Marsa Alam. Polecam Wyspy Qulaan w Parku Narodowym Wadi El Hamata. No, ale jak kto woli lunapark...
            • yaris9000 Re: wieje nuda na forum 25.10.14, 07:38
              Jak pójdziesz to plaże to będziesz chciała jak najwczesniej wrócić do hotelu...Brzydka okropnie brzydka,nie ma zadnej rafy,siatka wisi jakies 200 m od brzegu,aby syf nie leciał w kierunku leżaków,poza tym na plaży dedykowanej w Dana Beach mocno śmierdzi z kanału którym podpływają goście z hotelu.Kanał zielony i brudny,mimo czyszczenia.Pozdrawiam i udanej zabawy na zjezdzalniach!
              • yaris9000 Re: wieje nuda na forum 25.10.14, 07:50
                Aha,jak chcesz isc pieszo to jakies 15 min. spaceru,to miedzy Jungle a Alfa po drugiej stronie ulicy masz prywatna ulice,mozesz nia isc,wyjdziesz na wprost Dany,miedzy Kleopatra bazar a sklepikami,do Dany wejdz bocznym wejsciem w prawo kieruj sie na małe sklepiki w hotelu,potem przy budynku 1000 w lewo i jestes na terenie hotelu omijając dziwne spojrzenia i zachowania ochrony w Danie.Na plazy w barze warto spróbowac wypieków pani której piec stoi na zakręcie baru.Weż klapki bo po betonie na plazy nie da chodzic na bosaka !
    • gladi3 Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 02:44
      czasem wieje a moze jest mniej turystow z Egiptu,hmm a tak to sa juz propozycje na lato 2015 i patrzac sporo drozej..ja oczywiscie kolejny raz Alf Lelia Wa Leila.a wiecie czemu AISHA TOURS zakonczyla dzialalnosc?
      • majkelllll Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 07:25
        gladi3 napisał:

> a wiecie czemu AISHA TOURS zakonczyla dzialalnosc?

Nie wiem dokładnie ale wydaje mi się, że z przyczyn osobistych...
        Ale mam nadzieję, że się mylę.
    • radioaktywny Re: wieje nuda na forum 23.10.14, 09:12
      No i dobrze że wieje nudą, przynajmniej jest merytorycznie, a nie histerycznie i pyskato.
    • sharker1 Re: Orzywienie nódnego foróm 23.10.14, 20:20
      Morze i idiotą , ale na pewno nie analfabetą , lecz cieszę się, że cię to bawi wolę jak ludzie się śmieją,a nie płaczą . Wystarczy ,że ta pogoda za oknem jest denna
      • cairo7 Re: Orzywienie nódnego foróm 23.10.14, 21:16
        W listopadzie moja banda zaczyna nowa rewolucję w Egipcie..ktoś tam zawsze napisze jakie zyski jakie straty...armie zebralem dużą...i moj hotel ma przesrane jesli nie pojdzie na nasze warunki:)a nam wsio rawno..bede wrzucal na forum,żeby było weselej...a wszystko o arabski inżyniering:)
        • sharker1 Re: Orzywienie nódnego foróm 23.10.14, 21:49
          Mój Hotel znaczy dalej trójmiasto czy już jakiś inny .Na forum wrzucaj co ciekawego robicie .PSZynajmniej będzie co czytać . Ja wam będę kibicować też pod palmami ,niestety tylko w tatralandii na słowacji . Ale temperatura tam podobna 30 st,.Prawie to samo,tylko prawie robi różnice ,ale lepRZy rydz niż nic.
          • cairo7 Re: Orzywienie nódnego foróm 23.10.14, 21:58
            Trojmiasto-się rozpadło.Nie bedę Wam pisał co i jak.Aladdin robi oddzielnie.Wszystko rozje..bali.Dlatego nie mam skrupułów i rozwalim Aladdin jesli będą nie tak jak my chcemy.Wzieli Turcy....Dessole...nalewają miejscowe gó... wszędzie i cały dzien i noc...no ja tego gowna nie piję....Teraz tocze bój o boisko do siatkówki...i albo albo:)
      • egiptor Re:o idiotach 23.10.14, 22:48
        Idiotów nie sieją, sami rodzą i się rodzą.
        Jest tu paru wściekłych jak Arab pod koniec dnia w czasie Ramadanu - co poradzisz?
        Może to jeden z powodów wiania nudą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka