melin1 21.09.04, 19:04 czy ktos moze doradzic cos w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia112 Re: windsurfing w egipcie 21.09.04, 20:56 Gdybyś jeszcze sprecyzowała o co dokładnie Ci chodzi- temat przeciez dość obszerny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: windsurfing w egipcie 21.09.04, 21:12 na plazy w hotelu Sultan Beach jest aqua centrum i mozna tam wypozyczyc deski z wachlarzami i sobie pohulac lub pobrac nauki pod czujnym okiem smiesznego goscia Mohameta vel Jamaica. To tyle co wiem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melin1 Re: windsurfing w egipcie 21.09.04, 21:22 Dzieki Anulko za odpowiedz ...to sie dobrze składa bo ja własnie sie wybieram do hotelu Sułtan Beach i tak sie tylko zastanawiam czy lepiej wziąśc swój sprzęt czy wypożyczyc na miejscu ....apropo ile taka przyjemnosc tam kosztuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: windsurfing w egipcie 21.09.04, 21:30 tego niestety nie wiem :(( nie pytalam bo mimo iz bardzo usilnie namawial nie odwazylam sie (kiepski plywak jestem) ale mysle ze zadna fortuna. Btw pozdrow Jamaice od Ani i od Mafii (moja kolezanka ktora tak nazywal) :) Odpowiedz Link Zgłoś
melin1 Re: windsurfing w egipcie 21.09.04, 22:22 Dzieki ..z pewnoscią pozdrowię ..Mozesz napisać jak Wam było w Sułtan Beach..? byłabym wdzięczna ... Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: windsurfing w egipcie 22.09.04, 08:14 podaj maila na wszystkie pytania chetnie odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: windsurfing w egipcie 21.09.04, 23:06 melin1 napisała: > Dzieki Anulko za odpowiedz ...to sie dobrze składa bo ja własnie sie wybieram > do hotelu Sułtan Beach i tak sie tylko zastanawiam czy lepiej wziąśc swój > sprzęt czy wypożyczyc na miejscu ....apropo ile taka przyjemnosc tam kosztuje.. Zobacz np: www.alfastar.com.pl/?t=4&kraj=Egipt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekrokowski@wp.p Re: windsurfing w egipcie IP: 62.233.171.* 22.09.04, 09:46 polecam Ci Safage-jedno z najbardziej wietrznych mijsc. Sporo ludzi tutaj smiga sa 4 hotele - przy kazdym masz centrum serfowe. jesli chceswiecej info - napisz mam gdzies w domu ulotkecentrum - powinny byc tam ceny pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś